Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Бившата ми съпруга се опита да ме съблазни

Бившата ми съпруга се опита да ме съблазни

Бившата ми съпруга се опита да ме съблазни
Здравейте. Намерих този сайт и се надявам да получа отговори от женска гледана точка. Няма с кого да споделя. Мъж на 34 съм. С бившата ми, която е на 30, сме разведени от 7 год. и имаме дъщеря на 9.

Оженихме се много млади и сякаш не бяхме готови за това. Карахме се доста и накрая тя поиска да се разделим. Не е имало изневяра, поне от моя страна, но всеки беше фокусиран да завърши образование и да прави кариера.

Не исках да се развеждам, защото много я обичах, но се съгласих. Аз й бях първият и това сякаш още повече ме привличаше в нея. Няколко месеца след развода тя започна нова връзка и бързо забременя. Скоро след това се ожениха.

Намерих си приятелка, с която сключихме брак миналата година. В момента е бременна. Поддържам малко странни, но добри отношения с бившата ми заради детето. Виждаме се често и жена ми няма проблем с това.
Преди няколко дни бившата ме покани на вечеря. Понякога излизаме само двамата на вечеря и затова не се изненадах. Вечеряхме и тя изпи повече от 1 бутилка вино сама. Tя започна да ме навива да ходим да гледаме панорамата на София.

Не знам защо, ама се съгласих. Мълчахме доста дълго време и накрая тя се приближи до мен и ме попита още ли я намирам за секси. Беше твърде близо и се опита да ме целуне, но преди да стане нещо й казах да тръгваме и я закарах до тях.

Тя е много красива жена и между нас винаги е имало животинска химия и не е спирало дори и след развода. Сега тя се прави, че не си спомня за случката от преди няколко дни, но съм сигурен, че не беше толкова пияна, колкото го изкарва.

Аз обичам жена си и не бих изневерил, но бившата ми ме влудява. Kакво иска от мен? Има ли чувства към мен? Съжалява ли за развода? Иска да види, че още може да ме завърти, ако поиска? Как да подходя, така че да не ми наруши отношенията с детето?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: