Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Колко тежка е любовта!

Колко тежка е любовта!

Колко тежка е любовта!
Здравейте! На 16 години съм, приятелят ми на 17. Заедно сме вече две години. За някои хора на тези години сме малки, не знаем какво е любов, но напротив - аз и той знаем макар и от възрастта! Той е моята голяма любов, както и аз неговата. Той ми е първият аз съм му първата. През тези две години сме имали много раздели, заради огромната му ревност и моят инат.

Но въпреки тях никога не сме спирали да се обичаме и да мислим един за друг. През тези две години той много се промени и аз бях с него от началото, когато беше никой, а сега стана някой. Сега вече след като стана известен започна да се държи грубо с мен пренебрежително, все едно няма нужда от мен - не ме търси често, поставя всичко на преден план работата му, приятелите..

А аз винаги чакам и за него аз никога не разбирам. Но ми казва никога да не го оставям, казва че знае понякога прекалява доста, но ме помоли никога да не го оставя. Правила съм го вече оставяла съм го заради ревноста му, заради това че не ми обръща внимание, но сега нямам смелостта да го направя не мога без него, той е всичко което търся.

Омръзнала ли съм му? Как да си върна вниманието му? Как да му докажа, че аз съм нещо истинско, което ще изгуби заради фалшиви приятели? Как да му покажа че и аз мога да му бъда приятел?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
qni
qni
10.10.2013 14:54
ДИРЕКТНО!!!
0
0
...
...
16.09.2013 16:55
Ако наистина се обичата борете се за връзката си дори и да трябва да се борите срещу самите себе си. Но бъди сигурна, че и двамата го правите. Преди време бях в подобна ситуация с моето момиче: уж се обичахме, но тя се променяше много и не ми позволяваше да бъда част от тази промяна. В един момент вече не бях част от живота и. Каквото и да имахме от там нататък беше грозно. Накрая си тръгна без да положи и грам усилие да оправим отношенията си...

Ако не е твърде късно се борете, но и двамата. Ако ли пък е - намерете сили да си го признаете и да се освободите преди единия или и двамата да си причините неща, които не се лекуват лесно.

Успейте! :)
1
0
Angel ot raq
Angel ot raq
16.09.2013 01:28
Мило дете, НЕ ГИ СЛУШАЙ !!!! Бори се за любовта си! Ако ситуацията не се промени, тогава предприемай крайни мерки - това е най - лесното да го оставиш. Накарай го да забележи и да почувства, че те наранява по този начин.
Успех!
0
0
Кейти
Кейти
14.09.2013 22:39
Не на 100%, на 1000000% подкрепям мнението на Са|||оре! Послушай съвета, това е истината!
0
0
Petq
Petq
13.09.2013 19:22
Според мен това е временно. Когато приятелите му си покажат истинската същност и тези, заради които те е предебрегвал, го предадат, ще осъзнае че си един истински и важен човек в живота му. Дано не се осъзнае, когато е станало вече твърде късно и някой друг открадне усмивката ти.
0
0
MK
MK
13.09.2013 10:26
Как е всичко, което търсиш, като не си доволна от поведението му, бе, пикло? Какъв е, висок и хубав ли? Голямата истинска и изгаряща любов на 16... айде моля ви се.
0
2
k.v.d
k.v.d
12.09.2013 19:54
Здравей! Разбирам те напълно, изпадала съм в твоята ситуация, ходех с едно момче 4 години и винаги ставаше по-лошо и по-лошо.Много време отлагах, но сега се чувствам прекрасно, въпреки че още се обичаме и го знаем и двамата, просто не винаги любовта е достатъчна за една връзка!!
0
0
боби
боби
12.09.2013 13:14
разкарай го!ще има други,с които ще ти е по-добре.а и не се занимавай с дрисльовци на тжоите години.
0
0
music_muse
music_muse
10.09.2013 20:23
Как точно е станал известен? Понеже има много приятели ли? Или защото си е намерил някаква хубава работа?
Искам да ти кажа, че ако се държи гадно с теб сега и продължи да се издига накрая ще стане едно задоволено, арогантно лайно, на което наистина няма да му пука за нищо и за никой. Познавам един лекар и жена му- сега като ги гледам отстрани- тия хора защо въобще са заедно- те не се обичат- даже бих се заклела, че мъжът й не може да я понася, а тя самата е нещастна. Мисля си сигурно го търпи заради парите му. Аз съм малка и ги виждам сега на стари години, но майка ми ги е познавала като млади- тя ми каза - е, те като млади каква любов имах! Бяха страшно влюбени и се обичаха, но парите променят човека явно - да те ти дават свобода и независимост и тогава вече можеш да си покажеш истинската същност- какво струваш- иначе си зависим от хора и трябва малко или много да правиш компромиси, защото ако ги загубиш няма кой да ти помогне, а сега вече не ти пука дали ще са с теб или не. Не знам каква е точно твоята ситуация, но ако е започнал още от сега да се държи така и да се променя значи може и да не остане много от предишното му аз след известно време. Другото което е - престани ти да тичаш да обслужваш неговите интереси - погрижи се да развиеш себе си- така че да не стане накрая ти не си ми нужна и да те захвърли от живота си- неговия живот тепърва започва и ще срещне много хубави жени по пътя си и може да се изкуши- много е вероятно- а ти тогава, когато останеш сама -какво ще си казваш- аз посветих живота си на него и не направих нищо за себе си- сега какво ще правя без него? не ставай зависима- започни да търсиш начини да си самостоятелна както той и да не зависиш от никой- започни да правиш промени във външния си вид- започни да се срещащ с нови хора да общуваш- създай си сама хубаво настроение без него; започни да гониш някакви цели, които искаш да постигнеш и направи нещо с живота си- когато една жена е силна, борбена, амбициозна и независима - тя определя- мъжете й лазят в краката, а иначе я тъпчат и правят с нея каквото си искат, защото знаят че тя няма избор- бъди сигурна, че той като види че може да те изгуби- че си хубава и се стараеш да го показваш, че постигаш резултати и че си направила нещо стойностно- значи той ще спре да те приема за даденост и ще започне отново сам да се бори за твоето внимание, ако наистина те обича и не иска да те загуби! Вдигни си носа момиче - не позволявай на парцала да те тъпче!
0
0
Natali
Natali
10.09.2013 19:06
В живота често се случва така ,че тези които от никой са станали някой се самозабравят и по този начин за жалост нараняват много хора покрай себе си.
В твоята ситуация е хубави ,че ти не преставаш да го обичаш,макар и променен. Показвай му колко го подкрепяш,колко се гордееш с него,с успехите му,говори му.Ако е мъж на място ще те оцени и няма да те остави да се съмняваш в любовта му.
Може за момент да спреш да му обръщаш внимание,не го търси,дай време и на себе си.Дано да усети липсата ти,да те оцени и да спре да лети в облаците.
Успех :)
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: