Не мога да го забравя!

Не мога да го забравя!
Здравейте, за пръв път пиша в подобен форум и искрено се надявам да не ме съдите много строго! Иска ми се да споделя момент от живота ми, който ме преследва и до ден днешен. Аз съм на 23 години, момиче, което си пада по забавленията, по хубавия живот, обичам хората, обичам да комуникирам и да завързвам нови познанства. И точно така започна историята! с едно запознанство!

Всичко започна преди около 5 години! По това време точно бях приключила с една много болезнена за мен връзка и съвсем случайно чрез общи познати се запознах с едно момче, което ми направи впечатление с уникалното си чувство за хумор и прекрасната си усмивка! Оказа се, че той живее в София, а аз съм от провинцията, но въпреки това се виждахме много често!

Първоначално всичко беше чисто приятелски, докато в един момент осъзнах, че съм ужасно влюбена в него. Чаках с нетърпение момента, в който ще го видя. Треперех винаги, когато застанеше до мен, тогава се чувствах много щастлива! Всеки път, когато ме докоснеше, настръхвах! И това продължи почти 3 години, но за това време така и не му казах никога какво точно чувствам, той знаеше, виждаше в очите ми и в начина по който се държа с него какво чувствам, но така и не можах да го кажа с думи!

И един ден той просто си тръгна! Минаха вече 2 години от тогава, сега имам приятел, но не мога да спра да мисля за момчето, което ме караше да настръхвам, само чувайки гласа му! Търся очите му навсякъде и това ми пречи да изградя връзка със човека до себе! Не знам какво да правя! Как да продължа напред? Дали някога ще го забравя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
кики
кики
21.11.2013 15:08
Проблема е че нямаш какво да забравиш ... доколкото разбрах е неизживяно ... жалко, не бива да се пропускат подобни моменти
6
0
кака
кака
16.11.2013 14:46
нито се е случило нещо през трите години, когато сте имали контакт нито две години по-късно. сама казваш, че той е знаел за чувствата ти,а не е реагирал.
е колко трябва да си наивна, та още да таиш надежди ???
2
2
Марийка
Марийка
15.11.2013 17:14
"Един ден той просто си тръгна"(Ако той е искал да бъде с теб..щеше да бъде до теб)"Минаха вече 2 години от тогава".(Може още 2 да изминат,след като не те е потърсил означава,че не си го вълнувала толкова колкото ти се е искало.Колкото и да не ни се иска ние жените сме способни да гоним дивото и да пропуснем питомното.В мислите и мечтите си изграждаме някакъв супер-герой..От друга нищо не пишеш за сегашният си приятел,което ме кара да мисля,че не си удовлетворена.Но поддържаш връзка.Я първо си изясни нещата със самата себе си...защото в случая има трето лице, което най-малко има вина за това,което се върти в главицата.После..Ха..ха..Продължавай да мечтаеш.Та единственото за което не се плаща са мечтите..Само внимавай...Извинявам се,че пиша така остро,но съм от кухнята и научих подправките.
3
0
момче
момче
15.11.2013 14:32
за 3 години не си споделила чувствата си .. въобще дали са били истински или просто си била млада и си изпитвала невини чувства. Претегли нещата и сподели на сегащният си партньор че имаш недоизгладени отнощения бъди откровенна с него .. може при теб това да е проблем .. че не споделяш чувствата с хората които усещаш близки. Намери момчето от софия и поговори с него вероятно няма да ти даде надежди след като е престанал да ти пише, тогава сама ще осъзнаеш и грешката си и това че няма смисал повече да мислиш за него. Намери си човек подходящ за създаване на семейство а не просто сек и развлечение .. Жените имате по малко време за да се ореантирате в тази посока от мъжете. Така че не губи време ..
2
1
Нина
Нина
14.11.2013 19:52
Не пишеш каква е била причината той да идва / баба и дядо или братовчеди / и покрай тях сте се виждали. Според мен опитайте се да се видите пак, отиди в София уж по работа / примерно на доктор или до учреждение / и му се обади да се видите. Прецени ситуацията и ако той е приятелски настроен, учтив и любезен му признай за чувствата си. Това ще ти помогне и за себе си да разбереш дали да се надяваш или да продължиш напред
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: