Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Разбрах, че е имал приятелка, но не мога да го забравя

Разбрах, че е имал приятелка, но не мога да го забравя

Разбрах, че е имал приятелка, но не мога да го забравя
Здравейте и от мен
Досега само съм чела истории и все не успявах да събера достатъчно смелост да напиша и аз своята, но ето че дойде и този момент. Всичко се развива в Лондон( там живея и уча от близо 3 години). Цялата ситуация се разигра началото на миналия месец. Намирах се във връзка, която се разпадаше доста бързо и се бях депресирала. Тогава една моя приятелка ме покани на парти организирано от хотела в който работи.

Реших, че ще е добре за мен да изляза, да се разведря, да се запозная с нови хора. Така и направих. Отидох до тях, облякохме се, гримирахме се и тръгнахме. Когато пристигнахме се запознах с част от нейните колеги и колежки и тогава се появи той. Беше като гръм от ясно небе. Запалихме по цигара, обменихме си няколко погледа, две три приказки, след което аз и моята приятелка влязохме в залата при другите.

Питиетата бяха евтини и аз като че ли прекалих, но се забавлявах, танци, пиене, смях, чувствах се свободна. Колкото пъти отидох до бара, толкова пъти го засичах. Беше голяма лудница на бара, дота трябваше да се чака, но той постоянно поръчваше вместо мен и доста често излизахме навън за по цигара. С напредването на нощта се сближихме доста и така стана, че преспах с него.

Глупава постъпка, не съм от момичетата които го правят на първата среща, но тогава не мислех. След онази вечер продължихме да си пишем, да се чуваме всеки ден. Странното беше, че от няколко души, чувах че е обвързан с негова колежка а от други, че е свободен. Когато го попитах отрече да е във връзка. Много исках отново да го видя, Бях полудяла по него, усещах химията между нас. Така 2 седмици по късно ( беше събота вечерта) той ми се обади и каза, че е с негови приятели и брат му и ще дойде да ме вземе.

Адски много се зарадвах, приготвих се по най-бързия начин и излязох. Колата пристигна, качих се, запознах се с всички и когато се обърнах към него, той ме целуна. Целуваше ме през повечето време. Отидохме до един бар, защото брат му искаше да се види с негови приятели. По пътя, той ме държеше за ръката, говорехме си, целувахме се, бях на седмото небе, чувствах се като 16 годишна. По-късно отидохме в тях, прекарах нощта там. На сутринта не искаше да ме пуска, прибрах се в нас късния следобяд.

Бях безумно влюбена. Мислех си само за него. Беше ми казал, че трябва да боядисва и че ще е доста зает. През следващата седмица не се бяхме чували изощо. Ден преди да отиде на работа ми писа, че е бил доста зает, прати ми целувка и ми каза, че когато може пак ще се видим. Няколко дена по късно се засякохме на едно събиране, но тъй като ми беше казал дане казвам на никого, се държахме така сякаш нищо няма между нас.

В последствие дойде и неговата колежка. Осъмних се, че може би са във връзка а и негови коеги ми казаха, че е така, но не бях сигурна. Запознах се с момичето, много мило и приятно, говорихме си и тя ми каза, че са заедно. Не исках да повярвам, че ме е излъгал. Чувствах, че потъвам бавно. Не бях на себе си. Писах му съобщение във фейсбука, а той само го прочете.

Почувствах се излъгана, използвана и отвратителна, че съм имала нещо с обвързано момче. Не обичам да се меся във връзки. Не е хубаво. Затова реших да направя крачка назад. Както и да е, проблема е там, че още ми е много мъчно и ме боли, все още изпитвам нещо към него, а искам да го забравя. Опитвам какво ли не, спортувам, уча, излизам, забвлявам се, но още не мога да се отърся. Точно затова ще бъда благодарна да получа съвети, защото наистина искам да го изтрия от съзнанието си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
мария
мария
13.10.2015 16:09
здравей не се притеснявай с времето чувствата изчезват.
0
0
nightwish72
nightwish72
17.02.2014 05:22
Ще започна с това,което е в основата на всички проблеми!"Глупава постъпка, не съм от момичетата които го правят на първата среща, но тогава не мислех"....постъпката ти изобщо не е глупава,защото си го искала....а това че е било на първа среща изобщо не трябва да те тревожи....защото пак желанието е било в основата на всичко....и няма смисъл от тези думи"не съм от момичетата,които го правят на първа среща" но все пак си го направила нали!-защото си била себе си....и в това няма нищо обидно,защото е нещо съвсем човешко и нормално!-няма смисъл от подобна скромност....защото умният човек винаги ще те разбере,а глупакът веднага ще ти се нахвърли с обиди!-понеже недоразвитият му мозък не може да проумее,че все пак ти си един съвсем нормален човек,а не някаква бездушна и безчувствена машина за удоволствия!?-но както и да е....не там е проблемът!-лошото в твоят случай е че нещата са останали несподелени.....и при такива обстоятелства няма как да бъдете заедно....рано,или късно всичко свършва....защото единият просто се е забавлявал,за разлика от другият,който е вложил и чувства!Аз съм го преживял същото и най-голямата ми грешка беше,че се затворих в себе си и не допусках никого!Не я прави и ти!-защото само ще страдаш.....а не си струва повярвай ми....забавлявай се винаги,когато можеш...и не пропускай хубавите моменти....защото не знаеш от къде може да ти почука щастието....а загубената любов се лекува само с друга!повярвай ми нищо друго не помага!
1
1
Вяра
Вяра
15.02.2014 14:21
Здравей! Ще можеш да го изтриш от съзнанието си едва когато ти спре да ти пука какво се е случило и за това, че той те е подвел. Това е трудно, както сама се досещаш, но е и невъзможно. Случилото се може да ти послужи само за поука, но не се връщай към него. Не забравяй, че твоето щастие зависи от това, което правиш в настоящето, а не от онова, което се е случило в миналото. Убедила съм се, че, каквото и да даваме като съвети в подобни ситуации, времето е единственото, което помага. Желая ти успех, пращам и усмивки!
3
0
Коцето К.
Коцето К.
16.02.2014 22:40
Намасте, колежке! Много проникновен коментар! Да не би да сме обучавани от един и същи учител? Виждам, че чакрите ти са добре отворени. Поздрави и дано астралните ни тела се срещнат нейде из ефира!
1
0
Инчето
Инчето
14.02.2014 14:31
Здравей:) според мен не ти е мъчно за него,а ти е болно от факта,че той си е поиграл с чувствата ти.Просто постъпката му не е мъжка и не му прави чест.Ти заслужаваш мъж който ще е открит с теб,а не някой който ще те кара като се засечете да се правите на непознати...това е крайно обидно за един човек.Просто продължи напред не мисли за този мъж,просто не си заслужава.Успех!
4
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: