Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Отново онзи тъжен край за любовта!

Отново онзи тъжен край за любовта!

Отново онзи тъжен край за любовта!
Здравейте, 0преди време ви разказах за мен и моят приятел, разказах ви затова как се разделихме а после как си намирахме пътя един към друг. Сега отнава се разделихме точно когато бях най-привързана към него. Скарахме се и няколко дни не ми вдигаше или вдигаше и се карахме още повече. Той ми даде много в този живот, бих направила всичко за да си го върна отново, той казва че не ме обича, но не му вярвам защото няма смелост да ме погледне в очите и да ми го каже, а и преди го е казвал не е лъгал. Наистина много искам да се съберем, той е първата ми голяма, истенска любов.

На никой не съм се отдавала толкова много колкото на него, той беше първият на който се отдадох и тялом и духом. Отдадох му душата си, тялото си всичко. Прекривах много вой страдания само и само да не га нараня и да не го изгубя, не се сърдех за нищо, а на моменти имаше защо. Дадох всичко за този човек, и сега го загубих и искам да си го върна, много ми липсва и го обичам ужасно много.

Готова съм да му простя всичко само да се върне! ! ! Дайте ми съвет какво да направя, не мога да се разбера със себе си а приятелите ми ми казват много неща но по-лесно е да се говори с непознати а може би и по-често се вслушваме в съветите им! Мола ви, дайте ми съвет!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
K9
K9
12.09.2016 15:53
Отзад даде ли му ?
1
1
neferet546546
neferet546546
19.03.2016 13:15
Тъжния край настъпи защото ти си се страхувала да настъпи....сега ще кажеш че не е така но си е така...малко или много имала си страх а не трябваше. Ако го искаш вярвай го много въпреки всичко ииии остави разочарованията настрана както и съмненията ти. Просто живей с този факт че може да бъде твой на всяка цена. Ако ти омръзне с вярата тва значи че си го преодоляла.
0
0
katq
katq
29.04.2016 00:32
Така е имах страх и го признавам страхувах се,че един ден ще си тръгне,но една част от мен вярва че ще се върне е найстина го иска!!!
0
0
neferet546546
neferet546546
19.03.2016 13:10
Тайната да си върнеш некой е просто да вярваш че ще се върне...разликата между победител и губещ е в това че победителя не спира да вярва в едно нещо и то усилено. Успехът е в теб мила Всичко е в теб. Погледни на настоящата ситуация по съвсем различен начин. И не слушай другите какво говорят. Ти самата знаеш какво искаш и ще го получиш. Само го повярвай много. Колкото до действията. Нищо не прави. Щото сама виждаш че от действия няма смисъл. Просто спри със разочарованията мисли за него и за хубавите мигове с него постоянно и той ще дойде. Няма нещо което да искаш и да не се сбъдне.
1
0
miglena
miglena
14.03.2016 17:35
Аз недоумявам защо искаш да се върнеш при него. При все, че сама казваш какво жертви правиш и той пак се кара с теб - стига си се унижавала, вземи се в ръце, порасн ии го остави. Има много по-стойностни мъже, които ще оценят това , че им влизаш в положение и ще те носят на ръце. Не си глупава, заслужаваш много повече и вътрешно в себе си го знаеш. Всички знаем колко е трудна раздялата, но от една страна - вие вече сте я преживявали, а и нещо, когато се счупи, не може да бъде залепено.
7
15
katq
katq
29.04.2016 00:30
Благодаря ти!
0
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: