Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Как може голямата любов да умре за 5 месеца

Как може голямата любов да умре за 5 месеца

Как може  голямата любов да умре за 5 месеца
Или как може голямата любов да умре за 5 месеца
Здравейте мили хора за пръв път публикувам в сайта надявам се да ми кажете какво е вашето мнение за историята, ето я и нея:

Заглавието е малко стряскащо но искам да споделя с вас моето мнение и вие кажете дали според вас е така или не.

Преди 6 м се разделих с човек който твърдеше че ме обича и думите му и действията му показваха това, Казвам ви правеше невероятни неща за мен живеехме заедно. Аз съм човек със малко по сложен характер. Жалваше се на най добрата ми приятелка че ме обичал много и искал да е с мене ама съм била със лoш характер и съм го наранявала, искал е съвет от нея и тя да не ми казва.

Още в началото на нашата връзка ми правеше изненади и какво ли не цветя бележки ми оставяше. Абе мъж мечта. Докато живеехме заедно живеехме и със сестра му( тя е зряла жена на 32 ) много добра и много мила често си сипвахме по чаша вино и си говорехме до късно, когато пийнеше повече започваше да ми обяснява как той мн ме обичал не че искала нещо да каже и да се меси амаа той мн ме обичал ама наистина много, и аз не го приемах за чиста монета но с време ми замаза очите и вярвах.

Излизахме и с обща компания в която имаше и други двойки , момчетата го познаваха поне от 5 6 години никога нищо не съм ги питала за него те сами са ми споделяли че той до сега толкова сериозна приятелка си е нямал а какво да говорим да живее с нея не можели да го познаят. Дори когато е ходел на гости на негов приятел и неговата приятелка ми е званяля и ми е кавала той сега нали беше тук той ми сподели каза да не казвам ама аз ще ти кажа каза ми че ти си неговата жена ти си била тва е и той не трябвало да не изпуска. Дори при някой спорове сме били на крачка на раздяла съм го виждала как му се насълзяват очите и се крие да не го видя.

Просто не знам как да продължа това са няколко примера за това той колко добре си е изиграл ролята за пред всички най вече за пред мене ама че хитрец а

С времето той започна за изисква прекалено мн от мен пълна отдаденост и да правя нещата по неговия начин защото така е правилно не издържах и както казах се разделихме. Често имахме скандали за почти всичко и корена на скандалите беше че аз не правя нещата така както иска той и когато ми казва как е правилно по принцип и се натоварвал от толкова обяснения, просто съм го натоварвала прекалено много и не издържал .

Просто изглеждаше че и двамата правим компромиси за да вървят нещата но явно те са идвали по често от моя страна и когато аз не съм съгласна да направя компромис нещата рухват. И двата сме характери, по някога усещах че в нашите отношения има прекалено голям сблъсък на характери (това беше малко пояснение) Стана каквото стана след това между нас и се разделихме.

Давам на право. Той додйде да ми гостува за няколко дни просто като приятели. Аз като всяка жена му се разрових в телефона видях че си има нова приятелка ( все ми е тая нищо не почувствах дори не се раздразних) и както прочетох същите неща който говореше на мен пак по същия начин че искал да я запознае с техните вече познавала сестра му ама за пред техните и било не удобно на нея и такива неща.

Ние сме си приятели поразпитах го дали му лисвам понякога хей така - той какво чакаш да ти кажа имам си гадже тя не вярва на мъжете и сега се опитвам да и върна вярата. И от неговите думи разбрах подтекста, и просто останах в шок, просто ми се отвориха очите, разбрах че той просто си търси някоя която да му е като робиня каквото каже това да е да си има нашия кукла на конци, просто така изкарва нещата че винаги е прав и не можеш да го обориш, защото ти вади душата с памук.

Ще ви дам няколко примера да ви стане ясно пр бебчо моля те просни ми хавайката на простора моля те и така е за всичко ви казвам когато откажа оф човек да не те помоли за нещо хайде моля те за една хавлия не искаш да ми проснеш, то човек да не те помоли за нещо. Ако не го направя ми се натяква за това поне 2 дни, така е за всичко бе хора или прибери ми телефона дай ми телефона сега какво ти пречи, нещата между нас явно за това не са станали защото аз съм човек с характер и си му го казвах че и той сам може да го направи.

Др пример примерно скараме се за нещо дребно и аз му кажа да добре нали така е др път няма и той ок след 5 мн ама нали повече няма така да правиш и аз да и така поне 3 4 тъпи ама нали повече няма така да правиш. . . . Станели нещо и пак хитреца ама минали път каза че повече няма (пр да съм белела доматите като правя салата или да стискам пастата от долу на горе ) Или как може голямата любов да умре за 5 месеца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
dtyhjh8777
dtyhjh8777
16.09.2015 16:30
Vsi4ki shibani maje sa ednakfi!!!! za ni6to ne stavat ve4e !!!!
1
1
Ваня
Ваня
31.08.2015 19:41
По скоро бъркаш истинската любов с тръпката, която изчезва бързо, както в твоя случай. Ти си късметлийка, че си го разбрала навреме.
2
3
sunny
sunny
31.08.2015 00:40
spored men lubovta vi ne e umrqla za pet meseca.toi prosto e po-vlastna natura, a na teb qvno ne ti haresva neprekusnato postoqnno da budesh komandvana.emi nqma kak da stane, ako edna ot stranite ne se promeni ..
2
2

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: