Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Обичам отново, но пак нещастно

Обичам отново, но пак нещастно

Обичам отново, но пак нещастно
Здравейте! Преди доста време изживях дълъг и труден развод с бившия ми мъж. Животът ми с него беше наситен с повече отрицателни емоции и моменти, от които ми е трудно да се отърся и до сега.

След всички преживени неща с него, не съм предполагала, че в живота ми ще се появи нещо красиво. Нещо красиво, което да те разтърси, нещо красиво, което да те промени, което да ти дава стимул и желание да посрещнеш новия ден, което те кара да летиш, да не стъпваш по земята. . .

Срещнах прекрасен мъж (с около 30 г. по-голям от мен), с когото можех да говоря за много и различни неща, с когото можех да споделям, с когото можех да се смея. Аз не бях готова за сериозна връзка, той беше в процес на раздяла, но някак си от само себе си отношенията ни станаха по-сериозни, без да си дадем сметка за това. През това време изживях най-красивите мигове в живота си, чувствах се обичана, защото това го нямаше в брака ми, и летях. . . Аз го обичах!

Не знам точно как и защо, но изведнъж всичко свърши. Опитах се да говоря с него, изпращах му смс-и, но той упорито отказваше всякакъв контакт и спрях. Видяхме се след около 2 месеца и говорехме много - за всичко друго, но не и за отношенията ни. През цялото това време се опитвам да гледам от неговата гледна точка и знам повечето от съображенията му и ги разбирам, но се влюбих и го обичам. И не мога да ги приема.

Знам, и че не е подобрил отношенията си със съпругата си (след такава обида и горчилка той не би се върнал)- нищо, че се опитва да ме убеди в това. Онзи ден му пуснах смс по повод, но от неговия номер ми върнаха, че е починал. Светът ми се срина, изживях най-трудните 2 дни, а все едно са минали 10. Обърнах земята, направих и невъзможното, за да разбера истина ли е. Знам, че той не би се шегувал с това и не би изпратил подобно съдържание, но кой нормален човек може да си играе така със съдбата и чувствата на другия?

Оставям всичко в ръцете на съдбата, някой ден нещата ще си дойдат на мястото, нека само да жив и здрав!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
ива
ива
29.09.2014 13:20
Защо всички намират вината в една влюбена жена? Нима не знаете какво причинява любовта? В нея няма логика, недейте да нападате жената, в нея няма нищо сбъркано, тя просто търси си и щастието си, кой не иска да бъде щастлив? Ако човекът е починал и е знаел, че ще стане така, нормално е да я отблъсне, не казвам че аз бих постъпила така, но тпй вероятно го мисли за правилно. Все пак любовта кара хората да забравят логиката и егото си. Помислете как сте се чувствали вие, когато сте били влюбени!!!
4
0
рио
рио
13.08.2014 09:57
българката лошото и е че види некой симпатяга напомпан горделив ,,открояващ,, се и говорещ много хареса си го изебе го и после почва да търси черти в характера му които ги няма защото е пуяк а пуяците са кухи празни кутиики и накрая се оказва недостатъчен на дамата и последва развод , и живота става сложен а всъщност е много прост , хубаво е човек да бъде малко начетен, да знае какво иска от живота ,какъв тип мъж търси ,дали си пасват и така нататък едното да следва другото жените умните жени не говорим за комерсиални а за умни жени отбират оглеждат се образоват се и добиват независимост и чак тогава създават семейство равен с равен без доказване без пренебрежение защото в крайна сметка човек създава семейство с някого не за да се борят по между си цял живот а за да си помагат да преодолеят шибаните трудности , а много често качествените мъже не са най открояващи се в компанията
2
1
сс
сс
13.08.2014 09:47
бе не знам защо човек разведе ли се веднъж винаги върви към по зле все на утрепки се закача, ей хора променете се има правила в живота ако ги спазвате ще бъдете поне в известен момент удоволетворени , защо си се закачила за парясан не знам ти като жена защо си решила че след като е с 30 години по голем ще бъде по зрял това един мъж на 20 30 40 или го има или го няма това да те накара да бъдеш жена , не ви разбирам наоколо е пълно със свестни мъже а вие все на цървулите се лепите може би не гледате кадето трябва и сте слепи за нормалните мъже не знам много е лощо когато човек се примири със посредствеността и свикне със по малкото жовота е прост търсиш нещо в един мъж като го няма бегаш каква любов какви глупости за да има любов трябва да има на лице независими зрели хора без комплекси без незадоволени потребности смиреност и уважение това другото е глупости и помпане на мускули , пък и двама души за да се разведат при условие че са се обичали явно не сте стока и сте некви петели колкото и клиширано да звучи
1
1
Нели
Нели
11.08.2014 14:34
Може би сте прави за всичко...
Аз съм една пълна глупачка.
1
1
Меги
Меги
11.08.2014 13:52
Госпожо,чудесно е че след мъчителния развод сте преживели една хубава любовна история.Всеки заслужава да е щастлив.Но моето искрено мнение е,че вие сте подведена от този мъж.Защо иначе ще отказва контакти с теб?И защо трябва да те лъже,че си е оправил отношенията със съпругата си?На тяхната възраст хората обикновено не се разделят...Дори и след натрупани обиди и горчилки,защото един дълъг брак никога не е само цветя и рози..А знаете ли,че мъжете често лъжат и преувеличават,когато искат да вкарат някоя жена в леглото си?Желая ви съдбата да е благосклонна към вас...
3
0
Рали
Рали
10.08.2014 01:47
много глупаво от негова страна да те остави да се влюбиш до полуда и след това да те зареже...
2
0
Нели
Нели
09.08.2014 22:42
Не съм търсела правилния и точен човек. Нещата просто се случиха неочаквано. Докато живях с бившия ми мъж винаги съм се оправяла и борела за всичко сама, сега - също.
Той не искаше да спира пътя ми, защото все повтаряше, че животът е пред мен и се боеше, че няма какво да ми даде.
Искам да вярвам, че не е било лъжа...
1
0
ванеса
ванеса
09.08.2014 17:21
грешката е в теб.защо си мислиш че едно опарване от оганя се лекува с друго опарване.поживей сама докажи че си личност сама и правилния ще дойде
2
0
Злати
Злати
09.08.2014 16:36
Дано не е мъртъв човекът, но изглежда така сякаш не иска да сте заедно. А защо е спрял да ти се обажда преди време изведнъж..??
4
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: