Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Моята тъжна любовна приказка (Мики)

Моята тъжна любовна приказка (Мики)

Моята тъжна любовна приказка (Мики)
Това не е история, която е измислена и аз не съм истински писател. В това което ще прочетете ще има много правописни грешки но няма да си играя и да ги редактирам, просто ще пиша и ще споделя моята любовна история и защо съм я кръстил Мики.

В момента съм на 27 години и съм до полуда влюбен в момиче, което поради стечения на обстоятелствата ме остави. Но преди да обясня за това ще се върна много назад във времето. Сещам се за първата ми детска любов от училище, бях първи клас. Пишех и бележки без подател и ме беше срам да си призная, че съм аз понеже не знаех дали ще ме хареса, бях така да се каже леко закръглен тогава. Не се получиха нещата макар и години по-късно съдбата да ни срещна отново по случайност, станахме големи приятели. После когато бях на 15 едно момиче което беше на 13 се влюби в мен, аз също но не както тя в мен. С нея прекарах единствения си свети Валентин и още пазя плюшената играчка за спомен, хубав спомен който ще си остане завинаги.

От дълги години живее в Испания и си има и приятел, не сме комуникирали от доста години. Имал съм и други ученически връзки и идва моментът в който правих секс за първи път. Бях на 16, момичето беше на 21. Това ми беше първият път когато правих секс, но излъгах и пак се влюбих. Правихме секс общо три пъти, тя си имаше приятел който и аз познавах и беше ясно, че няма какво да стане повече между нас. Мина ми. Момичето живее в друга държава, има дете и си живее с приятеля си който вече и е съпруг. От там сексуланият ми живот се разви в някакъв огромен прогрес. Не знам как, но започнах да правя секс само с жени който са били по големи от мен. Правил съм тройки, четворки, правил съм дори и петорка. Почти всичко за което може да се сети човек съм го преминал.

Бях си казал, че ще опитвам всичко в секса и го опитах или поне така съм си мислел но за това малко по късно. Станах на 18 и започнах да пускам музика в едно заведение. Там се запознах с едно момиче с което имах връзка три години. Имаше любов, не мога да отрека, но тя се изчерпа с времето и еднообразието. Разделихме се, по точно тя ме заряза. Пак бях сам и пак започнах да правя безразборен секс, докато не се записах в университета. Там се запознах с друго момиче с което живях заедно цял месец от първия ден. Всичко беше добре, сексът беше добър, отношението също, но това момиче не можеше да седи на едно място и ме остави. Не беше от Русе и в момента живее в родният си град и си има и приятел. За последно я чух миналата година. После се появи най-големият ми кошмар в живота.

Запознах се една която имаше и дете, беше със шест години по голяма от мен. Живяхме заедно, имахме връзка някъде около две години и половина. Тя даже забременя от мен и роди дете което не исках. Разделихме се и страдах, но ми мина много бързо. Не беше човекът за който се представяше. Тогава бях на 25 когато ме остави. Цяла година нямах връзка с никого, започнах да пускам музика в друго заведение и се запознах с една сервитъорка. Тя се влюби в мен но аз не изпитвах същото, обясних и я оставих, сигурно съм я наранил много, но не мога да бъда с човек към който не изпитвам нищо и да мисля за връзка. Смених работата и започнах в друг клуб и тогава се появи тя, момичето което ме грабна от първата секунда. Беше някак толкова различна от всички останали, толкова чиста. Имаше нещо магическо още при първата ни среща.

Запознахме се, и излязохме няколко пъти. Това бяха най-прекрасните мигове в живота ми, само вървяхме и си говорихме и се смеехме и не мислехме за нищо, бяхме само ние двамата и не ни интересуваше каква е температурата на времето или колко е часа. Всичко беше спряло освен нас. Не сме се и целували дори, реших, че това ще е човека с който ще бъда искрен и ще казвам всичко, както и направих даже и за детето и казах. Тя не живееше в България и трябваше да се прибере. Имаше един проблем, тя си имаше приятел с който се раздели в последствие. Цял месец прекарахме някъде към 18 часа в разговори и писане, всеки ден. Всичко беше само говорене споделяне и се оповавахме на доверие един към друг. Говорехме си за какво ли не, нямахме спирка, винаги намирахме тема и винаги ни беше интересно и на двамата. Не искахме да спираме, но в един момент просто заспивахме. Това е момичето което ми е казвало само мили думи и ме е карало да се чувствам специален, различен, единствен в нейните очи.

Отношението и към мен беше различно от всяка друга. Аз също я карах да се чувства по същия начин. Мина месец и се срещнахме, тогава правихме и секс за първи път. Боже господи, това беше най-прекрасният секс, то даже не е и секс но не и само правене на любов, от всичко имаше по много, а тялото и, за мен беше най-красивото което бях виждал, сякаш я е рисувал художник. Това беше момичето което ме накара да забравя всичките си бивши и да остане само тя, толкова се влюбих и исках да бъда само с нея, че чак си мислех, че ако погледна друга жена докато върви по улицата и ще и изневеря, въпреки, че аз нищо не съм правил. После пак се видяхме, имали сме общо 17 дена заедно за шест месеца, шест месеца прекарани само в радост, не мога да я опиша с думи, толкова е прекрасна, дори и предложих да се оженим пред приятелите ми и тя прие.

Кръстих това което пиша Мики защото аз и викам така. Мина време някъде към третия месец и аз започнах да се дразня от това, че тя още живее с бившия си, нормално е. Намерих си даже и работа в нейната държа и ще заминавам, макар и да отивах заради нея, искам да избягам от тук. Преди да се разделим този въпросен бивш и беше написал, че я обича и аз се ядосах. Всеки има право да пише на всеки каквото иска но тук ситуацията е друга те още живеят заедно и се изнервих. Извиних се, после тя ме обвини и ми каза да и докажа, че съм си намерил работа, е не го направих и се разделихме заради това. Питам се не знае ли що за човек съм, не ме ли опозна, че да си мисли, че мога да я излъжа. След запознанството ми с това момиче всички мой лоши качества изчезнаха. Сега подържаме връзка, иска да бъдем просто приятели, обаче аз пак я обичам. На всякъде виждам нея, на всякъде чувам нейния глас. Това не ми е просто поредната връзка, достатъчно съм голям за да го разбера. Случва се един път в живота и се питам как ще живея с това. Как да забравя за всички мечти и всички надежди, как се питам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Shadow war
Shadow war
07.02.2023 00:43
Пич вземи и се осъзнай, говориш само за секс,секс и секс. Май много си въобразяваш, да не си си представяш че си Дон жуан или фантазиятата ти е да му подражаваш? Престани да подлъгваш обществото със празнтите си фантазии и измислени истории "безборен секс?" с кой сам ли ? шматка!
0
0
София
София
09.06.2016 16:32
Имам чувството, че това го е писал 17 годишен не мъж почти на 30. Вземи живота си в ръце, изясни се със себе си какво искаш и спри да поставяш на пиадестал хора, които не го заслужават. Твърде възможно е да виждаш чувства там където ги няма. Намери си хоби, секса и влюбването не се броят.А за детето изобщо няма да коментирам ...
4
17
,,,
,,,
07.06.2016 21:43
Не ,чесно пич бях се отказала от мъжете,ни след като прочетох историята ти ,твърдо реших да мина в отбора на лесбийките .А,поске нямало свесни жени
14
15
Пламена M.
Пламена M.
06.06.2016 16:55
Ами тя е ходела паралелно с двамата, ти какво очакваш. Как може да предлагаш брак на момиче, което живее с друг, ходи с друг? Плюс това като чета как ги сменяш като носни кърпички, ясно е, че си женкар. Плюс това, вместо да мислиш за тази и онази и щом твърдиш, че "вече си голям", вземи помисли за това дете, което си създал. Вместо да търчиш в чужбина за жена, която явно не иска да е с теб, вземи се погрижи за това невинно създание, което не е виновно, че нямаш представа какво искаш от живота и жените!!!
15
8

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: