Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Несподелена любов от толкова години

Несподелена любов от толкова години

Несподелена любов от толкова години
Здравеите запознах се с едно момче по голям от мен с 5 години преди 3 години се запознахме тои си имаше приателка но с течение на времето разбрах че отношенията им не вървят. запозначнахме да излизаме да си говорим по телефон да си пишем по скупе и така нататак. сега след 3 години все още излизаме от време на време но тои се обещава да опитаме тои се казва чакаи още малко и така нататак сега е разделен с приятелката си но имат и малка дещеря на 2 години

Сега тя живее с него но това не е важно важното е че тои казва едно а прави съвсем друго казва ще бъдем заедно и все го отлага накрая ме ядоса. и го овиках в ядъси защото казва едно а прави съвсем друго и само ме лъже накратко. до преди месец ми казваше ще опитаме да видим дали ще се получи между нас сега ми казва няма да се получи между нас и това не съсипва само ме лъже накратко и е на моменти казва едно а прави друго какво да направя за да започне да ме търси или как да му отмастя и да го заболи така както мен ме боли всеки ден с неговите лъжи краи нямат.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
10.05.2016 20:30
За това момче си втората цигулка. Сигурно си измисля различни фантастични истории само и само да си останете в старото положение, което на теб очевидно никак не ти е приятно, но пък на него ролята на Казанова му допада. Не вярвай на думите му, защото ги казва, само за да успокои ситуацията и да не го напуснеш, а не защото мисли в действителност за промяна. Остави го и се погрижи за себе си за своите желания.
0
5
Пламена M.
Пламена M.
09.05.2016 16:17
как да не е важно, че живее с майката. Хората се опитват да си оправят отношенията, все пак дете имат. Отдръпни се, а и е ясно, че тоя за чеп зеле не става, кой знае как лъже не само теб, а и горкото момиче. Изобщо не се занимавай да отмъщаваш - живота сам ще му върне всичко. Крайно време е да помислиш за себе си и да потърсиш свето собствено щастие, което ДА НЕ зависи от него.
5
0
Стан Ой
Стан Ой
07.05.2016 15:52
Не се занимавай с този! Несериозник е, всеки може да ти го каже! Намери си някой свестен. Истинските мъже се познават по делата, а не по празните приказки!
5
8

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: