Ужасно е да заспиваш до един, а да мислиш за друг

Ужасно е да заспиваш до един, а да мислиш за друг
Здравейте! Дойде и моя ред да пиша, а историята е следната: С приятеля ми сме заедно от година и половина. Той има бъбречно заболяване и съответно пие немалко лекарства. Първите 3 месеца всичко беше наред, но после започнахме да правим с*кс все по- радко: веднъж в седмицата, след това веднъж в месеца и от около година го правим през 3-4 месеца. И ето сега от февруари все е суша.

Говорили сме по въпроса много пъти и той казва, че е от лекарствата и че ще поправи това, но няма промяна. Не съм щастлива така, обичам го, но тази непълноценна връзка ми се отразява много зле. Нямам самочувствие, депресирана съм и дори вече ме е срам да се събличам пред него. Та от известно време се срещам с един човек и сме достатъчно близки, но не се е стигало до с*кс.

Чувството да заспиваш до един човек, а да мислиш за друг е ужасно. Решила съм да спя с Новия, но ме е страх от чувството за вина. Приятеля ми е добър човек и не заслужава да му изневеря, обаче не съм щастлива така и не знам как да постъпя. Опитах се да се разделим, но всеки опит бе неуспешен. Дайте ми съвет, моля ви, отчаяна съм, помогнете ми.

Коментари (4)

Изпрати
руми
руми
29.05.2014 22:30
секса е много важен в една връзка,няма ли секс няма добра връзка.Колкото и да е добър,без секс е никой.
Няма да продължите заедно ,бъди сигурна в това.Всяка една жена има нужда от секс ,внимание и ухажване.Когато това липсва в семейството,тя го намира при друг мъж.
9
1
блаблабла
блаблабла
29.05.2014 15:28
Но ако се разделяш с него бъди много мила и дружелюбна, щом е добър човек. Постарай се да останете поне приятели, не непознати.
3
1
ссс
ссс
29.05.2014 15:18
съгласен съм с димо първо се раздели каквото и да коства тогава се еби ,недеи връзва рога мн е гадно
9
0
Димитър Димитров
Раздели се първо,и тогава се чукай с когото си искаш.Не прави това,което не искаш един ден да бъде направено и на теб.
14
0

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: