Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Ужасно е да заспиваш до един, а да мислиш за друг

Ужасно е да заспиваш до един, а да мислиш за друг

Ужасно е да заспиваш до един, а да мислиш за друг
Здравейте! Дойде и моя ред да пиша, а историята е следната: С приятеля ми сме заедно от година и половина. Той има бъбречно заболяване и съответно пие немалко лекарства. Първите 3 месеца всичко беше наред, но после започнахме да правим с*кс все по- радко: веднъж в седмицата, след това веднъж в месеца и от около година го правим през 3-4 месеца. И ето сега от февруари все е суша.

Говорили сме по въпроса много пъти и той казва, че е от лекарствата и че ще поправи това, но няма промяна. Не съм щастлива така, обичам го, но тази непълноценна връзка ми се отразява много зле. Нямам самочувствие, депресирана съм и дори вече ме е срам да се събличам пред него. Та от известно време се срещам с един човек и сме достатъчно близки, но не се е стигало до с*кс.

Чувството да заспиваш до един човек, а да мислиш за друг е ужасно. Решила съм да спя с Новия, но ме е страх от чувството за вина. Приятеля ми е добър човек и не заслужава да му изневеря, обаче не съм щастлива така и не знам как да постъпя. Опитах се да се разделим, но всеки опит бе неуспешен. Дайте ми съвет, моля ви, отчаяна съм, помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
руми
руми
29.05.2014 22:30
секса е много важен в една връзка,няма ли секс няма добра връзка.Колкото и да е добър,без секс е никой.
Няма да продължите заедно ,бъди сигурна в това.Всяка една жена има нужда от секс ,внимание и ухажване.Когато това липсва в семейството,тя го намира при друг мъж.
9
1
блаблабла
блаблабла
29.05.2014 15:28
Но ако се разделяш с него бъди много мила и дружелюбна, щом е добър човек. Постарай се да останете поне приятели, не непознати.
3
1
ссс
ссс
29.05.2014 15:18
съгласен съм с димо първо се раздели каквото и да коства тогава се еби ,недеи връзва рога мн е гадно
9
0
Димитър Димитров
Раздели се първо,и тогава се чукай с когото си искаш.Не прави това,което не искаш един ден да бъде направено и на теб.
14
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: