Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Кога и какво да му позволяваме?

Кога и какво да му позволяваме?

Кога и какво да му позволяваме?
Здравейте, много бих искала да видя вашето мислене по темата за близост между мъжа и жената.
Ще бъда кратка, кога мислите, че е редно да позволявате на приятеля си. . . като например целувки освен по устната също и по надолу (врата, ушите). .
Кога бихте му позволили да си седите един върху друг и да се оставите в ръцете му?
След какъв период от връзката ви?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
иванка
иванка
05.07.2016 20:52
Многоо,много благодаря за съвета.Уж се харсеваме,Но не ме търси и не ми пише често както преди,..
Не бих искала да започвам аз темата,до сега само ми намекна ,че не сме никакви.
Дори и да се видим ,щом до сега не е решил едва ли ще стане нещо.
Аз искам да сме заедно но когато бях у тях той искаше да се натискаме..донякъде успя ..
Но си казвам ,мъж е няма как да не иска,но от моя гледна точка не е нормално още на 4 я ден а и не сме никакви редно е да не му позволявам.
0
0
иванка
иванка
05.07.2016 13:00
От различни градове сме ,това е причината поради която не сме се виждали 10 дни и още толкова няма да се видим.
На първата среща всичко беше ок ,мн ме целуваше и по бузите и по устата.
Така стана,че ме запозна с негови приятели и когато се видяхме след това беше по сдържан(може би приятели му не са ме харесали).
Покани ме в неговия град,ходих видяхме се бях и у тях малко..както се досещате искаше малко по така...И се дърпах и му позволявах.(не сме правили секс)
Мисля ,че ако мн се дърпам съвсем ще се откаже и след тази среща не ме търси толкова често,не се чуваме ..
Но ми намекна ,че продължавам да си чатя с другии...И си мислих да продължа да му пиша първа и да му звъня(но не е добра идея,не искам да досаждам)./
Той спря да ме търси и както иска така ще е,въпреки че мн го харесвам.
Но при последното ни чуване се разбрахме ,че като е свободен ще дойде при мен.
Но искам и др да кажа ,мислих че вече сме двойка ,защото наистина мн ме целуваше ,но при един разговор усетих как си го каза,че не сме никакви..И това мн ме дразни.
След като не иска връзка с мен ,защо иска да продължаваме да се вибдаме ,как мислите вие/.
0
0
K.
K.
05.07.2016 15:52
Мисля ,че той не знае какво иска и може да се влияе от приятелите си, но щом сте се видели след това значи те харесва въпреки това.Честно казано връзките от разстояние са изтощителни и мъчителни за някои хора особено ,ако се възпламенят силни чувства.Съвета ми е да поговориш с момчето и да му кажеш как се чувстваш и ако си девствена да прояви разбиране и да изчака когато си готова. Ако наистина много те харесва той ще тича след теб ,не ти след него(голяма грешка ще е) .Гледай да разбереш първо какви са му намеренията към теб ,поговорете си сериозно.Покажи му ,че си стабилна и сериозна,ако и той е такъв ,ще продължите аферата си ,ако ли не значи е страхливец и е искал само да топне чушката :D Не се впрягай и бъди по-уверена в себе си.
0
0
K.
K.
05.07.2016 01:28
Според мен до две седмици може да го моткаш и да ходите само на срещи с целувки и прегръдки..евентуално ако химията помежду ви е много силна ще се стигне и до нещо по-интимно зависи на какво си готова.Като цяло въчроса ти ми се струва доста децки :),но вероятно си малка и неопитна.Всички сме минали по тоя път.
Ако мъжа много те харесва и зачочне да се влюбва ще се съобрази с желанията ти и ще те изчака колкото е нужно ,но ако е поредния чукач той ще изгуби интерес към теб и ще си измисли глупава причина за това ,че започва да те отбягва и постепенно ще си дадеш сметка с какъв тип мъж си се занимавала.Но моя съвет е да си по плаха и срамежлива ,но не прекалено много за да види ,че не си поредната брантия,която скача от цвят на цвят .Бъди жена с класа и не бъди наивна като вярваш на всяка негова дума. В началото на една връзка всичко е прекрасно ,но с времето нещата се променят .Много малко двойки не си омръзват затова е добре да разнообразявате ежедневието си е секс игричките за да поддържате пламъка.
0
0
аз
аз
23.06.2016 09:43
Неопитна съм затова се допитвам до вас...Мисля,че ако от сега от няколко дни започна да му позволявам това и онова ,може да загуби интерес..При някой мъже маи като се наситят на новото и търсят друго ново :Д
Кога е най нормално един мъж да си позволява и други неща освен само целувка?
3
3
иванка
иванка
22.06.2016 17:03
Но и да искам,си мисля,че може да ме помисли за лека или просто да си прави кефа-да пипа където си иска и накрая без сериозни намерения ..
А аз искам сериозна връзка - не бих го питала,защото може да се получи малко кофти.
2
3
Пламена M.
Пламена M.
23.06.2016 09:31
Ами това вече е до твоя лична преценка, никой не е нито в главата ти, нито във връзката ви, за да знае. Ако не си готова и не си сигурна - не му позволявай. Но скоро ще избяга, да знаеш. За това може да започнеш постепенно, едно по едно.
2
3
Пламена M.
Пламена M.
22.06.2016 17:01
Когато сама си готова! Никой не може да ти налага да правиш нещо, което не искаш!
2
2

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: