Кого да избера!

Кого да избера!
Здравейте, аз съм момиче на 17 години. Преди 2 месеца се разделихме с приятеля ми по мое желание. Нашата връзка продължи 6 месеца , от които последните 2-3 минаха в караници и в крайна сметка това беше причината за нашата раздяла. . .

Но месец преди да се разделим едно момче ми беше писало , момче което привлече вниманието и на фона на всички караници и. . всичко останало той беше много мил, забавен, изобщо всичко, което може да търсиш в едно момче, но проблема беше, че аз имах приятел и си го обичах ужасно много и не исках да се разделяме, но караниците продължаваха и аз просто не можах да издържа.

Въпросното момче ме беше канило на среща няколко пъти и аз все му отказвах с предпоставка, че съм обвързана, но този път нямах извинение, а и вътрешно исках да излезем и резултатът беше, че той все повече и повече ми харесваше, но все още обичах и обичам бившия си приятел.

Нещата с второто момче стигнаха до там, че излизахме 4-5 пъти и той ме целуна, но странното беше, че когато ме целуна се сетих за бившия си, често мисля за него плача на песни , но когато реша да излезем, за да се убедя, че съм сгрешила с избора си да се разделим.

Той ме убеждава точно в обратното, другото момче, в неговата компания се чувствам много добре, винаги се смея, той се държи много мило с мен, но. . .Другото което ми пречи е, че не искам да нараня бившия си приятел, още повече, ако започна връзка с другото момче, защото той все още има някакви надежди, но не показва, че се е променил по някакъв начин.

Колкото и пъти да сме излизали/само като приятели/ все се дразни с мен уж на игра, но неговото излиза от граница, все още го обичам, но наистина ми писна от тези караници и колкото и да искам да се съберем отново няма да мога да издържа. . . Моля за съвет много съм объркана и честно казано нямам си ни най малка представа какво да правя. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
ааа
ааа
19.11.2013 04:56
А бе, хора, пишете грамотно! Като куца правописа, поне не изказвайте мнение!
0
0
офффф
офффф
17.11.2013 16:49
пикла
0
0
Тайна
Тайна
08.11.2013 01:19
Лапе си още, спокойно :Р
Говори ти нещо като "ти" след 9 години: Не е нужно да си все във връзка. Приключила си с 1на връзка, естествено че, ако е имало чувства (а то има при всеки нормален човек дори просто от привързване, уви, не си уникална:)) е добре да не скачаш в друга веднага.

Изключението е следното: когато въобще не му мислиш - тогава си влюбена наистина, там няма ниииикакви драми, умуване, той ли е, не е ли той и най-малко този или онзи какво ще почувстват или помислят. :)

Да се връщаш в стара връзка е грешка в 99.9% от случайте. Само ако е "любов" е оправдана глупост :D
Аз се върнах при бившия си приятел, дано сме изключение от правилото :Р В моя случай излизах с други след раздяла с него (основно защото доста драми правеше), но колкото и да е приятно за всяка жена да я ухажват, някак всеки ми ставаше неприятен в момента в който се приближи дори само за целувка. Супер лигаво звучи, но факт. Е, имаше 1но изключение в целувките :D И така, след като половин година не можах да бъда с друг човек, а когато виждах бившия си сърцето ми се качваше в гърлото - реших че е оправдан риск и не мога да с играя така със съдбата - ако обичаш или просто искаш да си с някого - бъди с него (ако се окаже грешка-си сърбаш попарата).
Но е добре да си на пълнолетие - американското (21) :)) Сега решенията ти не са женски, а детски или което може да е много по-страшно - тийнейджърски => ако можеш нищо не прави с любовния си живот и си учи уроците :D
0
0
С.
С.
07.11.2013 18:49
Има една приказка:"Ако имаш възможноста да избираш между двама,то избери втория,защото ако обичаше наистина първия,то нямаше да има втори!". Аз не смятам, че ще нараниш бифшия си, просто продължаваш напред, все пак не си длъжна да се съобразяваш с чувствата му, когато той вече не е част от живота ти. Няма смисъл да се съберете и историята да се повтори. Доста е трудно бифшия ти да ти е просто приятел, това наранява и двама ви, може би след време ще стане просто приятели, но за в момента това е пълен абсурд. Както сама каза така ти му даваш напразни надежди, че ще се съберете и той се опитва да си те върне. Успех с решението и всичко хубаво :)
0
0
анонимус
анонимус
07.11.2013 11:29
Не се обиждай но това е типично женско мислене. Хем ме боли хем ме сърби.... Вземи се в ръце преди живота да те вземе в ръце...
0
0
Вяра ^_^
Вяра ^_^
06.11.2013 22:47
Според мен, щом бившия ти приятел позволява да се карате толкова много и не прави компромиси, ти пък въобще не си прави труда да мислиш за неговите чувства, забрави го както каза Аяна и си гледай себе си, опознай момчето, което се държи мило с тебе и си прецени той ли е човека за теб. На 17 си, не се притеснявай, живота е пред теб! :) Успех ти желая!
0
0
Stefani
Stefani
06.11.2013 21:37
аз продължавам да го обичам просто другото момче ми харесва като характер и въшност мисля ,че разликата е огромна ... караме се за каквото могат да се карат двама 17 годишни ..за глупости не изтъквам ,че света е свършил ,защото моя живот сега започва просто съм объркана и реших да разбера мнението на хора от неотрална позиция :)
0
0
Masha
Masha
06.11.2013 19:38
продължавай напред. Обаче пишеш че си обичала гаджето си как толкова бързо го разлюби и си започнала да харесваш другото? ах да забравих на 17 си...голяма любов няма що и какво като се карате? да не мислиш че в една връзка всичко е розово?
0
0
Аяна
Аяна
06.11.2013 18:22
Мила,според мен е време да продължиш напред..каквото било-било! Обърни внимание на новото момче и не мисли за бившия си приятел,той е направил своя избор. Няма смисъл да се връщаш назад..или да не продължаваш напред.Успех
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: