Ezine.bg»Какво да му подаря

Какво да му подаря

Какво да му подаря
Здравейте! Аз нямам проблеми, от които да се оплаквам. Имам прекрасно гадже, което прави всичко за мен . . Угажда ми, съобразява се с мен, разбира ме, а от моя страна получава същото.

Денят ми започва с "добро утро слънце" и завършва с "лека нощ принцесо моя". Тааа това, което ме измъчва е, че скоро правим година, а аз нямам никаква идея за подарък

Искам да е нещо мило, с което да му покажа колко много значи за мен и колко много го обичам! Идеи? ! Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Коста
Коста
29.12.2014 17:42
Белезници,камшик и много лубрикант.Хубаво да си изкарате ви пожелавам.
4
1
усмивка
усмивка
28.09.2013 00:12
Благодаря ви! Всички идеи са много оригинални и вероятно ще взема няколко от тях! :)
0
0
Р.
Р.
26.09.2013 16:26
Аз на моя бях подарила кутийка, в която имаше 100 изрязани сърчица и на всяко сърце пишеше причина поради, която го обичам. В интернет може да си поръчаш направо готови, може да вземеш само идеи, ако не можеш сама да измислиш. Моя човек много се трогна. Успех и много любов.
6
0
Дорина
Дорина
26.09.2013 16:09
Колаж от Ваши снимки, от хубави моменти.
Любовно писмо в бутилка - избери интересна прозрачна стъклена бутилка, напълни я с кръгчета хартия /нарязани с перфоратора или по-точно отпадъка от него/ и напиши послание, което сгъни като папирусче с панделка и го сложи вътре измежду хартийките :)
2
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
23.09.2013 12:26
Заведи го на някое непознато място, направете си пикник на някоя полянка например, с шампанско, храна, вкусни неща, които той обича.
Подари му часовник (ако харесва). Аз на моя приятел му бях подготвила и една кутийка, и вътре бяха написани на 100 езика "Обичам те" :) Много оригинално! Ако обича дрешки, може и това да му подариш, някакъв суичер, тениска (нещо, което си сигурна че ще му стане) :) Идея също е да поръчаш 2 суичера (1 за теб и един за него) с Моя?, Твоя! :) Това също е много сладко. Ако разполагаш с повече пари, може да вземеш и някакъв ваучер за уикенд в някой друг град.
Може също така да му направиш албумче с ваши снимки и незабравими моменти :)
Честно казано не знам на колко години е твоя приятел и какво би го зарадвало, ти го познаваш най-добре.
2
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: