Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не искам да нараня чувствата му

Не искам да нараня чувствата му

Не искам да нараня чувствата му
Здравейте! Искам да споделя с вас моята история и да ви помоля за съвет.

Аз съм на 18 години и имам връзка с едно момче на моята възраст от почти 2 години. В началото с него имахме незначителни спорове, но с времето нещата се оправиха. Отстрани връзката изглежда доста сполучлива - той е много мил и внимателен, готов е да направи едва ли не всичко за мен, познава се с родителите ми, аз - с техните и най-важното - личи си че ме обича. Но се усещам как започвам да губя интерес към него. Той е прекрасен човек, но някак си нещата не са така както искам, както бяха в началото, когато я имаше тръпката. Сега е доста по-различно - темите ни за разговор стават все по-малко, чувствам, че съм с него само защото свикнах да съм с него. А сърце не ми дава да се разделим само защото връзката ни ми е станала скучна.
И така, докато не се появи един друг човек.

Въпросният човек е на 29, запознахме се случайно. Той е доста по-различен от приятеля ми. Не знам дали се дължи на годините и опита, но самото му отношение доста ме привлича. Знае, че съм обвързана и се държи доста прилично, но въпреки това не е безразличен към мен. Имал е 3-годишна връзка, която е приключила в началото на годината, защото бившата го е притискала твърде много. . Мисълта ми е че е сериозен във връзките си. Както и да е, той е умен, забавен, разбира ме, чувствал се доста добре с мен и има невероятни зелени очи. Комбинацията от всички тия неща ме побърква, не мога да спра да мисля за него, дори когато съм с приятеля си.

Наистина съм объркана. Не харесвам рутината и тази връзка в момента ме тормози. Което не е никаква гаранция че другия човек ще ме направи щастлива за повече от няколко месеца. И все пак не бих се замислила изобщо ако не бях обвързана. . Не знам как да постъпя - да продължа връзката си с човек, който ме обича и в същото време ме отегчава или да разбия сърцето на човек, към който изпитвам някаква привързаност и да бъда щастлива с друг?

Благодаря ви предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
16.08.2016 15:41
Връзки, започнати на подобна ранна възраст, в 99% от случаите се разпадат. Щом още сега изпитваш подобно отегчение, то никога няма да мине, само ще става по-зле. Моят съвет е да опиташ с новото момче. Преди това зарежи приятеля си. Хората казват - не изпускай питомното, за да гониш дивото. Но - ако не сега, кога ще се решиш. Действай.
3
0
Гери
Гери
15.08.2016 18:37
Според мен трябва да изчакаш още няколко месеца и ако нещата продължават да са все същите, да скъсаш със сегашния си приятел. Все пак си само на 18. Не виждам смисъл да продължаваш да си с някого само заради уважение към него и по навик.
6
15

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: