ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Да му кажа ли за чувствата си към него

Да му кажа ли за чувствата си към него

Да му кажа ли за чувствата си към него
От 1 месец харесвам едно момче. С неговя клас бяхме на Витоша. Там той ме закачаше и ме прегръщаше, носеше ме на конче и няколко пъти ме спаси да не падна в една пропаст.

В трамвая аз казах, ако умра да ли ще липсвам на някого и той каза за другите не знам, но на мен ще липсваш сто процента. Така аз започнах да изпитвам чуства към него.

Всеки ден след училище той идваше при мен и ме закачаше, гъделичкаше ме и така. Всички мои приятелки казваха, че той ме харесва.

Аз исках да му кажа, но нещо от вътре ме спираше, а и аз исках да сме насаме. Но все нямах тази възможност. Така годината свърши, а аз още не знам дали да споделя чуствата си към него.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
ifff
ifff
02.08.2011 01:06
Не съм най подходящия човек, който да ти даде съвет на тази тема, но миличка, според мен му признай какво чувстваш към него. Нищо няма да изгубиш. Знаеш ли, в момента и аз съм в същото положение, е не съм ученичка. И аз харесвам едно момче от доста време може би, има вече половин година. Той също ме харесва усещам го, но и двамата сме много срамежливи, нямаме смелост нито той, нито аз да направим първата крачка, но както и да е. Предполагам и при теб е така, срамуваш се, ама се надявам, че си по смела от мен и ще му признаеш. Поздрави и успех.
0
0
Васи
Васи
02.07.2011 21:35
Според мен трябва да му споделиш, действай.
0
0
irinka
irinka
02.07.2011 02:44
Действай, сподели и няма да сгрешиш.
0
1
shalqlqlq
shalqlqlq
24.06.2011 23:04
И аз помня когато бях може би някъде на твоята възраст, че харесвах едно момче, на което така и не споделих. Еми от тогава винаги ме е човъркало какво щеше да бъде, ако съм му казала.

Така, че смело и му кажи, мисля, че няма да съжаляваш.
0
0
Виви
Виви
24.06.2011 17:01
Разбира се, че трябва да му кажеш или поне загатнеш. Ако не го направиш, винаги ще се чудиш какво е щяло да последва. Успех!

P.S Винаги се радвам на такива чисти детски истории.
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: