Искам да му призная...

Искам да му призная...
Ето я и моята история. . Влюбена съм в едно момче което е по-голямо от мен с пет години. Харесвам го от осем годишна. Когато бяхме по-малки и той ме харесваше, но една година всичко се промени. Той вече беше "пораснал" и си имаше гадже. Признавам беше ми много гадно, но с времето го преживях и още си го обичам.

Той скъса с онова момиче и след дълго (лятото) си хвана една моя много близка приятелка. Направо е ужасно ревнувам адски много и ме боли. Напоследък всички мой приятелки ме съветват да му призная какво чувствам към него, и аз МНОГО искам да му кажа, но той си има приятелка, а и дори и да му кажа мен много ме е страх от реакцията му.

КАКВО ДА ПРАВЯ? ? ПОСЪВЕТВАЙ ТЕ МЕ, МОЛЯ ВИ СЕ! :/
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
усмивка
усмивка
03.02.2015 01:56
Защо не си му споделила докато е бил свободен? Аз не бих направила грешката да кажа сега. Виж го така: Той си има гадже(момиче, което се предполага, че харесва и го прави щастлив) и мислиш ли, че би зарязал всичко, за да обърне внимание на теб? Най-много да спечелиш неодобрителни коментари от него, приятелите му и момичето, че уж сте приятелки, а и забиваш нож в гърба. Все пак ти знаеш най-добре ситуацията. Аз я виждам така и ти спиделям. Успех! :)
3
1
Потребител#154141
Защото бях малка и много ми е разбирала главата.И също така тази моя "приятелка" ми заби ножа в гърба,защото тя знаеше,че го харесвам много и тя на следващия ден отиде при него и започна да му се сваля.И така на следващия ден ги видях седнали на едни люлки да се държаха за ръце.. :/
2
2
нахалитет
нахалитет
02.02.2015 15:13
абе ,не разбирам какви тъпи неща ви вълнуват като проблеми.това твоето не е проблем ,освен ако не си има приятелка или не е женен с 6 деца.ай ,остани със здраве.
1
1
Потребител#154141
Аз не съм споменала,че това е проблем просто ви помолих за съвет ;)!Благодаря и ти също.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: