Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Гордостта ми пречи да му призная чувствата си

Гордостта ми пречи да му призная чувствата си

Гордостта ми пречи да му призная чувствата си
Здравейте, жена съм на 29 години, а се чувствам, като тинейджър, накратко работя в заведение и съответно си имаме снабдители, та точно в лицето на такъв човек срещнах сегашната си тръпка. Преди винаги ми е правил впечатление, много е красив, но когато стана наш клиент, освен снабдител и доведе едно девойче с него, изведнъж ми светна, че го искам(((и то много.

По принцип съм много устата, шегуваме се с него, погледи. . но до там, питам го понякога за девойчето с него, а той казва, че е само приятелка, която постоянно му звъни, а той няма време за нея (Във фейса и има тяхна обща снимка, прегърнати).

Общо взето с всеки изминал ден хлътвам повече, а не знам как да се справя със ситуацията, приятелки ме съветват направо да му го кажа в очите, но аз имам една неземна ГОРДОСТ и не мога да се преборя с нея, пък и нали за това сме жени - да сме ухажвани? ? ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Mixail
Mixail
30.09.2013 15:06
''пък и нали за това сме жени - да сме ухажвани??!'' - заслужи си го първо .. по добре говори с него - кафе ;)
0
0
FreedomBG
FreedomBG
30.09.2013 14:04
@Залъгалка:....Не е необходимо да му се обяснява в любов , за да демонстрира , че има интерес към него - има и други начини!
2
0
FreefomBG
FreefomBG
30.09.2013 13:59
Аре стига с тва "нали сме жени"....Дайте да погледнем от "дали сме хора "...Никога ли не са те рязали, винаги ли теб са гонили , най- хубавата ли си?Мислете малко по-рационално...Много си устата уж;)- ми направи си устата я за кафе , за кино , за каквото и да е ...виж езика на тялото....Сори , че малко по - ядно звучи ама като срещна " нали сме жени редно е да сме ухажвани"....все едно , че незнаете как да говорите или да провокирате мъжа ....А след като си даваш сметка , че имаш "неземна гордост" и много го искаш , и продължаваш да седиш и чакаш да разбере от ...разположението на звездите ли ...що ли ...е пък чакай си....
0
0
zalugalka
zalugalka
30.09.2013 13:54
И аз имам същата гордост и никога не си признавам,дори пред приятели.
според мен ако той има нещо към теб ще си проличи,а не може ли някак си на майтап да го поканиш някъде да пийнете да се видите и след това задръжките може да паднат и той да се отпусне и да излезне нещо,иначе според мен е тъпо като идва в магазина да му кажеш изпитвам нещо към теб и кво той ще ти връхлети!
Просто се виждате другаде и тогава вече може да стане нещо!
0
0
жакард
жакард
28.09.2013 17:02
благодаря.момичета))
0
0
....
....
28.09.2013 00:45
И аз съм същата и не, не е само от гордост а и от страх да не те нарани, но имаш два варианта: 1 Или да му кажеш или покажеш какво чувстваш, ако ти отвърне ще е страхотно, ако не ти той губи! 2 Не му казваш нищо и си мълчиш тогава губиш ти и ще се чудиш какво ли е можело да стане .. Ти решаваш и успех :)
0
0
обичай.се.
обичай.се.
27.09.2013 16:50
МК, гледам че навсякъде пишеш злобни коментари, които в повечето случаи не са подкрепени и с нито един аргумент. Защо не идеш да си избиваш комплексите на друго място?

Колкото до проблема ти - аз съм същата и няколко пъти вече ми се е случвало от много колебание и мислене, просто да изпусна шанса си. От тогава съм на принципа - "по-добре да съжалявам за това, което съм казала, от колкото за това, което не съм". Та общо взето те съветвам да му кажеш - ти така или иначе няма какво да загубиш в случая, може само да спечелиш.
0
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
27.09.2013 16:20
Имаш 2 варианта: Или му го казваш, или не! В първия случай може да разбереш дали и той мисли същото за теб и евентуално да започнете връзка, както и да получиш отказ, а във втория... - не получаваш нищо! Само ще се питаш какво би станало, ако.. :)
0
0
Мими
Мими
27.09.2013 13:02
Не, не си мухла(МК обиждаш без да са те обидили, засрами се и подбирай думите си), според мен си срамежлива. И аз съм така с мъжете, които харесвам и желая. Сама трябва да го преодолееш. И те съветвам наистина да положиш усилие и да намериш начин да му загатнеш за чувствата си,в противен случай това може да отрови значителна част от живота ти. Рецепти как да го направиш няма. Различните хора действат според ситуацията и умението си да общуват. Аз изпростявам, аз...не съм на нивото си, но при мен се включват първичните инстинкти на ловец и макар да не ми допада... това е моят стил. Понякога ми се получава, понякога не...Няма сигурно в нищо. Важното е да си опитала и след време да не съжаляваш, а да се отърсиш и да продължиш напред към нова любов и нова връзка.
0
0
МК
МК
27.09.2013 12:36
Какво като сте жени? Той не те харесва, защо смяташ, че ще те ухажва? И това, което описваш, не е гордост, а страх. Не си горда, а си мухла.
0
2

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: