ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Винаги сънят приключва с целувка

Винаги сънят приключва с целувка

Винаги сънят приключва с целувка
Здравейте, бих искала да споделя нещо с всички вас, които четат или посещават този сайт от време на време. Имам крайно необичайни за мен сънища с най-добрият ми приятел. Не знам всъщност точно кога беше първият път, когато го сънувах, но вече се случва за 3 или 4 път и винаги сънят приключва с целувка. С момчето се познаваме от 7 години и го чувствам супер близък, като брат.

Снощи беше поредният сън. Бяхме вкъщи и той беше в официален костюм, а аз с домашни дрехи и отидох до него и го прегърнах през рамо и го попитах дали си е намерил дама (предполагам, че въпроса ми беше за дама за бала), а той ми отвърна, че не е и отидохме малко по встрани от останалите в стаята и той ме целуна по врата, след което се целунахме и се събудих.

Аз лично не съм сигурна дали има нещо повече от моя страна към него, но усещам как в съня ми тази целувка ми е приятна и сякаш я искам и аз. Някой може ли да ми каже какво да направя, защото се чувствам някак не на място . . . не мога да го опиша.
Благодаря Ви предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена Младенова
Сигурна ли си, че не изпитваш нищо. Ако си убедена, че нямаш чувства към него, най-вероятно е от хормоните. Тялото просто не разбира защо не си интимна с човек от другия пол. Спокойно, нищо ти няма, на много хора се случва.
0
0
Потребител#177263
Не съм сигурна дали изпитвам нещо ако трябва да бъда честна. Наистина ми е хубаво, когато сме навън заедно няма значение дали в компания с други хора или не, но не знам дали е някакво моментно привличане може би или наистина го харесвам.
Благодаря ти много за коментара все пак! Ще изчакам известно време да видя какво ще стане и дали ще продължа да го сънувам или нещо друго дали ще стане.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: