ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Защо момичетата винаги бягат след този, който не ги иска

Защо момичетата винаги бягат след този, който не ги иска

Защо момичетата винаги бягат след този, който не ги иска
Здравейте Има едно момче (много добро), което много харесвам (горе-долу от 2 години), дори обичам. Може би щеше да се получи между нас, но нещата се объркаха. Още поддържаме връзка и сме повдигали няколко пъти темата за "нас", но той не иска нищо вече.

Има поне 2 други момчета който ме искат и са много свесни, но аз не ги искам. Та въпросът ми е според вас защо момичетата винаги бягат след този, който не ги иска и се дърпат от тези които ги искат. И дали според вас ако получат този който искат и към него ще загубят интерес? Благодаря
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
!!!
!!!
03.12.2015 14:51
То и за момчетата се отнася :)
0
0
spook
spook
19.12.2013 13:23
Според мен да .. докато има интрига и ти е интересно нормално да тичаш след "него", да се притесняваш дали ще се видите, дали ще се обади и т.н .. зашото не си сугурна, че е твой.. Падне ли ти в ръцете обаче става поредният, който тича след теб след като изгубиш интерес към него, зашото явно все пак е като всички останали. От моя личен опит смея да твърдя, че тези на които съм се молила едно време сега не спират да ми звънят и да ме търсят, ноо късно ... :)
1
1
той
той
19.09.2013 18:47
жях написал сравнително дълъг коментар, но вместо него просто ще подкрепя тези на: мерри, хах и непозната

Съсредоточи се най-вече над това какъв човек искаш до себе си. И, ако има някой, който наистина си заслужава и желае да бъде този човек му позволи дори и да не е супер голямата тръпка. С малко помощ ще стане и по-добър. Но бъди сигурна в искреността и готовността на му. Понякога и ти си просто временна тръпка, която отшумява щом те имат...
1
2
merry
merry
18.09.2013 06:50
В основата стои човешкото его. Егото иска да е харесвано, одобрявано, галено, гъделичкано..., кара човек да прави какво ли не, за да бъде поласкано. Когато някой се съмнява в твоите качества егото ти прави всичко възможно да му докаже, че не е прав, вследствие на което адреналина в кръвта ти се повишава и тръпката към провокатора е силна. Докато този, които те харесва ти само го харесваш, без тръпка, т.е. нямаш интерес да се доказваш. Тръпката и увлечението са само докато егото се убеди, че е харесвано. С еднакъв знак на действие е и при двата пола.
6
1
Mixail
Mixail
16.09.2013 22:05
''Дори обичам'' , кфо знаеш пък ти за обичта ? лига такава ...
2
0
MK
MK
15.09.2013 23:31
Тъкмо обратното е, байче, ама ти сигурно си от хората, които нито между краката имат, нито в главата. Поне за първото можеш да лъжеш, второто си личи отдалече обаче.
0
0
baicheto
baicheto
15.09.2013 18:04
Не знам. Едно нещо ми е направило впечетление и това е че хората който нямат нищо между краката, нямат и нищо в главата.
0
0
hah
hah
15.09.2013 17:42
Защото жените не знаят и никога няма да знаят какво искат. Тя иска един, който пък изобщо не я харесва, докато в същото време други трима се бият за нея, които пък тя не иска... В днешно време хората (особено жените) търсят някого от когото да могат да се оплакват, което поне според мен е пълна глупост и безмислица. Гонейки някого, който не ни обръща внимание, може да изпуснем този, който би бил перфектен за нас. Разбира се перфектни хора няма и никога няма да има, но понякога се случват неща, които могат или да съберат или да разделят хората. Така че всяко нещо трябва да се прави с мярка и да се обръща внимание на тези, които обръщат внимание на теб, отколкото на тези, за които си никоя...
5
0
Марияна
Марияна
15.09.2013 17:28
всеки предпочита "високата топка".
0
0
nepoznaTa
nepoznaTa
15.09.2013 17:04
Винаги искаме това, което нямаме, но след като го получим губим интерес или сме наранени. Изчакай и намери човек, който ще иска да е с теб и ти също, защото с тези или ти или те ще бъдат наранени!
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: