Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Честито! Винаги така се получава!

Честито! Винаги така се получава!

Честито! Винаги така се получава!
Това е живота! Винаги така се получава! Мислиш си, че си намерил пристан, а то оказало се мираж в пустиня! Искаше ми се този път да беше различно, но не! Оказа се, че се лъжа отново, за пореден път! Дълго търсих в живота различното, защото еднаквото не ми е по вкуса! Бях спряла да го търся и точно тогава го намерих, но съдбата ми е решила, че аз и щастие заедно не можем! Просто си тръгна, реши и си отиде! Колко жалко! А този път не зная дали ме загубиха или и аз изгубих!

Последното, в което вярвах и се надявах просто си отиде! Сега не зная живея ли или просто съществувам!
Влюбих се от първи поглед, не е нормално за мен, но се случи, без да знам името му, без да знам нищо за него. . . влюбих се, обикнах го. . . очите му, погледа, държанието му. . . всичко беше различно, сякаш от години го познавах, чак тогава се запознахме, дори името му бе различно и уникално! Каза ми, че ме харесва, че ме иска, после се отметна-бил пиян, да си намеря някой друг по-подходящ за мен и си отиде.

Върви си, но като мен друга няма на земята, няма да намериш друга като мен, защото аз съм си аз! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
и
и
29.05.2014 15:30
поредната тъпа п**ка щом не е при теб и до теб и не иска да е с теб значи нищо не си изгубила глупачке българките трябва да се научите да не гоните михаля да не се ебете толкова насам натам и нещата ще си дойдат на мястото
3
2
Лидия
Лидия
29.05.2014 12:53
Боли много,но ...Винаги има едно но!Не е за теб и живота ти го е показал с пълна сила.Ако търсиш истинския човек за теб ще го имаш.А такива като този колкото щеш.Добрият човек не бие на учи, той не прави впечатление от пръв поглед той не е манекен и агент 007 той е просто човек.Така че никакви съжаления и страдания живота е пред теб взимай с пълни шепи!
1
0
На баба ви фърчилото
На баба ви фърчилото
31.03.2014 22:59
Бах ви у жените във фейса всека голямата моралистка а се чука със кой ли не феминизъм на наааааааай!
5
0
Мелинда
Мелинда
31.03.2014 15:26
Преживях го същото... Както казваш ти любов от пръв поглед. Очите, погледа, ах този поглед, държание, походката. Онази самоувереност... Исках го и той мен. Запознахме се чак година след това, което описах. През тази година не спирах да мисля за него. Мислех си, че е просто сексуално привличане, но той дори не е мой тип. Следваща среша. Пак отначало. Запознанство. Сладко напрежение, недоизказани думи. Не съм малка, наближавам 30 години. Страст, секс...не угасва, това което се запали в мен, а вече мина и още една година. НО....по стечение на обстоятелствата не можем да бъдем заедно. Опитах, преживях, помня!
0
0
Елияна
Елияна
31.03.2014 13:57
Пубертетска му работа ...
4
0
Lii
Lii
31.03.2014 11:43
Слез на земята! На колко си години? Не те обвинявам, на всеки се случва да се влюби, но ти съвсем се унесе, извинявай, но това че ти си хлътнала по някой не значи, че и той ще реагира по същия начин...
9
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: