Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не искам връзката ни да приключи

Не искам връзката ни да приключи

Не искам връзката ни да приключи
Здравейте.
Имам връзка от 1 година. Той е на 18 а аз на 15 и това е първото истинско нещо, което изпитвам към някого, но направих една огромна грешка и съжалявам за това.
Преди месец и половина се скарахме много жестоко защото ме задушаваше. Проверяваше ми фейсбука и непрекъснато ме питаше къде съм и с кого съм. Повтарях му много пъти, но той не спря и накрая реших да го оставя въпреки че много го обичах. Карали сме се и преди и сме се разделяли, но този път беше различно. Аз го оставих и веднага след това тръгнах с друг за да му направя напук.

Той се разсърди, но все още искаше да се съберем под предтекст че няма да прави повече така. . . съгласих се. Събрахме се пак и 2 дена всичко беше страхотно, но след това той се промени коренно. Започна да се държи ужасно с мен, казваше ми неща които преди и на сън не би ги казал и виждаше че ме наранява с това, но не спираше. Натякваше ми за другия и все още го прави и аз не знам какво да правя.

Обичам го, все пак се познаваме от както се помня. . . нали човек осъзнава нещо чак когато си изпати.
Искам да си стане отново той. . . момчето което харесвах и обичах преди. . . не искам да се караме вече. Опитах се да поговоря с него, но без полза. Казва ми че още ме обича, но просто е много наранен и аз го разбирам, но не издържам така. От месец и половина не е спрял да се държи гадно с мен.
Моля Ви кажете ми какво да направя. . . не искам връзката ни да приключи!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Ваньо от Мездра
Ваньо от Мездра
04.07.2015 20:33
Бий му шута, на 15 си и ако не ти позволява да имаш личен живот без да те проверява сега в бъдеще ще е по-зле.
2
1
заки
заки
05.06.2015 00:09
Наранен е но и е изгубил доверие и за това ти го натяква.ти си тази която трябва да му го върне с доказателства за любов и вярност.и ако е зодия рак или лъв ще ти е мн.трудно да го убедиш в искренноста ти
2
0
Марго
Марго
28.05.2015 15:38
Нормално женско поведение-да правиш на пук,да си отмъщаваш,да злобееш...,само не и да правиш така,и да се държиш така,че да заживееш както ти се иска с даден мъж,тоест да подобряваш взаимоотношенията.Можеш само да ги влошаваш!Още по-нормално е да не искаш да си носиш отговорността,и да не искаш да търпиш последиците от собствените си грешки и неосъзнато поведени.Мъжът е виновен,че си прекалила спрямо добрината и съжалението му към теб,тръгвайки на пук с друг!
6
0
ani
ani
21.05.2015 05:46
Ti si samo na 15 nqma smisal kakvoto i da ti se kaje ne razbirash kvo zanimavash horaya s pobertetski istorii az na 15 si igraeh s kukli ti za prostotii ni govorish dneshnata mladej ste ujasni
4
0
dd
dd
17.04.2015 23:36
razkaray goo
2
4
Тцтц
Тцтц
01.02.2015 22:56
Питай въпросния господин доволен ли е от това, че те наранява. Кажи му най-спокойно, че те е наказал достатъчно с държанието си. И или да превъзмогне, че си била с друг и да си бъдете в нормална връзка или да се разделяте, защото това вашето не е нормално.
2
5
1233
1233
31.01.2015 03:13
Каквото си посееш това ще пожънеш
10
2
Илияна
Илияна
16.01.2015 13:29
Счупи ли се една ваза, дори да я залепиш няма да е същата, така е и с любовта. Може и наранен да е, но това не му дава право да се държи гадно, освен това си постъпила правилно според мен като си го оставила, но не трябваше веднага с друг да идеш.
Според мен връщане назад няма, станалото станало, единствено можеш да поговориш с него и да му кажеш какво и как искаш за напред, да го попиташ и той какво иска и да прецените дали може да вървите в една посока, ако се разминавате няма смисъл...
8
3

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: