Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Притеснявам се, че бившият ми ме следи

Притеснявам се, че бившият ми ме следи

Притеснявам се, че бившият ми ме следи
Здравейте! На 24 год. съм, ако това изобщо има значение. Живея в един от най-големите градове в България. Няма да споменавам града или името си. Преди няколко години имах връзка с момче с 6 год. по-голям от мен. Не беше перфектен, но беше мой и го обичах. Чак след като заживяхме заедно забелязах някои негови навици. Почти не си стоеше вкъщи. Работеше в автокъща или поне така ми казваше. Била съм много пъти на работното му място, даже без предупреждение, и винаги е бил там, затова и не се усъмних.

Пътуваше често до чужбина уж за да урежда закупуването и транспорта на коли за автокъщата. Един ден негов приятел ми се обади и ми каза, че моят е задържан в Германия за измами с дебитни карти. Дойде ми като гръм от ясно небе. Не изглежда като престъпник. Обикновено момче без огромни мускули и татуировки. Не живеехме в супер лукс. Свързах се с посолството в Берлин и с консулството във Франкфурт и направих всичко по силите си да му помогна от разстояние. Много съм разочарована от него и си обещах никога повече да не се занимавам с него.

Предадох щафетата на сестра му и я оставих тя да се занимава с него, а аз си събрах багажа и се изнесох. Скоро са го пуснали и все намира начин да ми се мярка. Прави опити да говорим. Все още ме нарича негова. Виновна съм единствено, че го напуснах по този начин, но наистина не виждах как бихме могли да продължим. Преди няколко дни бях на рожден ден на едно заведение и той дойде и седна на маса в непосредствена близост, за да може да ме гледа.

Където съм аз, там е и той. Все още ме боли, че изобщо не съм го познавала и не искам да говоря с него. Една приятелка ми вкара филма, че той ме следи. Как иначе ще е постоянно покрай мен? Възможно ли е да ме следи или преувеличавам? Ако ме преследва, какво да правя, не мисля, че е психопат, но не знам как му се е отразила цялата ситуация.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#192998
Според мен този мъж много държи на теб, а ти се държиш глупаво и незряло.
2
1
Пламена M.
Пламена M.
09.02.2018 17:19
А ти защо не поговори с него? Дай му шанс да ти обясни. След това ще решиш и - ако е нормален и му кажеш, че въпреки това не искаш да си с него, ще те разбере. Не мога да повярвам, че си си тръгнала, без да му дадеш никакъв шанс да ти каже каква е истината, това са 6 години! ( И - да, следи те, разбира се, няма как случайно да се появява на тези места, това е физически невъзможно)
3
0
К.К.Д.
К.К.Д.
16.02.2018 21:47
Не сме имали връзка 6 години, а той е с толкова по-голям от мен. Не му давам шанс, защото изобщо не съм го познавала. Лъгал ме е. Имаше хиляди възможности да ми каже истината, но предпочете да крие от мен. Страх ме е да чуя версията му, защото пак ще лъже и маже така, че да му простя.
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: