Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Бившия ми пие, кара се и се бие с всеки след раздялата ни

Бившия ми пие, кара се и се бие с всеки след раздялата ни

Бившия ми пие, кара се и се бие с всеки след раздялата ни
Продължавам историята за бившия ми. Той продължава да пропада предал се е на гнева и омразата пие и кара бие се със всеки стигнал е до там да бие клиентите на бара си. Приятелката ми където работи в заведението му разказа как са били събрали както всяка нощ в бара му той, охраната му и най-добрия му приятел който е поел управлението на бара.

Един го попитал за мен а, вместо отговор получил бутилка от водка руски стандарт в главата. Няколко дни му гледам черното Porsche Cayenne пред блока където живея а той спи в него и на сутринта си тръгва. Опитах се да говоря с него писах му да пием кафе но той така и не дойде.

Отидох да го търся в апартамента в който живеехме с него апартамента беше отворен но не беше той беше една възрастна жена където той и плаша да го чисти апартамента беше както го бяхме оставили когато се разделихме дрехи, снимки, чиповете за Q5, Q7 който стояха в 2 гаража понеже купи на комшиите гаража да си държим и 2 те коли попитах чистачката от кога не е идвал, а тя ми каза че от когато сме се разделили и аз си тръгнах без да си взема багажа и той не е стъпвал.

Плаща и да чисти апартамента 2 пъти седмично и да полива цветята а той спял в офиса на бара или във най-добрия му приятел. Днес говорих пак с най-добрия му приятел че и той се опитва да ни събере и той ми каза че не може да преглътне предателството ми но се побърквал от това че не знае с кой съм и къде съм.

Стигнал до там да подкупва брат ми който е на 14 давал му 300 лева на месец и го води на вилата си на басейн и дори му дал служебен телефон да му звани да му казва кога излизам и кога се прибирам да ми рови в телефона с кой съм си пишела и на кой съм звъняла и след като му кажел той ходел да ги бие ако е някое момче и да го сплашва да стой далеч от мен.

Не знам какво да го правя още го обичам но той не иска да говорим да се разберем като хора бяга като ме види по улицата минава до мен направо спира и като го погледа захапва долната джука от яд подава газ на джипа !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: