Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Страх ме е от бившия ми

Страх ме е от бившия ми

Страх ме е от бившия ми
Здравейте. Аз съм на 16, той на 20. Бяхме заедно половин година. Но последните няколко месеца се промени, държа се студено и ме обиждаше, виждахме се рядко, използваше ме само за се*с. Много пъти се опитвах да говоря с него, да му обясня как се чувствам, но той ме режеше, не искаше да ме слуша. Накрая събрах смелост и казах, че сме до тук. Беше ми трудно да го направя, но виждах, че няма смисъл да продължавам, той няма да се промени. Чух много грозни думи. Още тогава ме беше страх да го зарежа. Беше ме страх после какво ще ми направи.

Мина месец. През този месец всеки път щом приятелите му ме видят минават близо до мен с колата, нарочно намалят, гледат ме накриво, подвикват някакви неща. Притеснява ме, че това е само началото. Не съм казвала на никой. Не искам да занимавам и родителите си с него, за да не направи нещо и на баща ми. Чак сега осъзнавам с какъв човек съм била и че родителите ми са били прави за всичко. Знаех, че не е за мен, че ме използва, но пък се бях привързала към него, исках да съм с него. А и когато пожелаеше ме правеше най-щастливата и заради тези моменти до последно не се отказах от него. Сега нямам представа какво тепърва ме очаква. Колко време ще продължи и какво иска от мен, каква му е целта?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
30.03.2016 17:55
Нека го е яд, че те е изпуснал. Той губи. Намери си някое добро и свястно момче, което ще те носи на ръце. Успех!
3
3
miglena
miglena
29.03.2016 18:15
По-скоро баща ти трябва да му направи нещо, но както и да е. Дано имаш приятели, на които да разчиташ и които да те защитят ако стане нещо. Въпреки че не мисля, че ще се стигне до нещо по-сериозно, накрая ще му мине, така са тъпите комплексари. Но, ако стане нещо, винаги можеш да отидеш в полицията. Лошото е, че те могат само да го привикат и да го сплашат да не те доближава. Истинска ограничителна заповед се издава само ако има нанесена телесна повреда и след като си изкараш медицинско. Надявам се, да не ти е посягал. И разбрам, че на тези години за теб една обида е с тежестта на шамар. Трябва ибаче да понесеш тежестта от избора, който си направила в миналото. Вдигни гордо глава, не им обръщай внимание и продължи напред.
4
3

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: