Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Родих детето си в чужбина

Родих детето си в чужбина

Родих детето си в чужбина
Здравейте, момичета и момчета!

Аз съм silvira и от време на време споделям историята си в този сайт. Ето и накратко какво се беше случило с мен до последното ми писане тук. Преди известно време тръгнах с един чернокож спортист, който играеше в български клуб. След това той се премести в чужбина и ние се разделихме.

Пробвахме с различни половинки, но след като се върна отново в България осъзнахме, че сме един за друг и се събрахме. Процесът на приемането на връзката ни от другите не беше лек. Първи бяха добрите ни приятели, после семействата ни приеха, а по-нататък и други наши близки хора. Но злобата на чуждите хора растеше, колкото по-близки ставаме. Вече бях бременна и бях свикнала на нападки, когато ни нападна тълпа на улицата и по една случайност ни защити едно добро момче.

Тогава решихме да се махнем от България. Аз първа заминах, родих в чужбина, дъщеря ми е чужд гражданин, приятелят ми също се премести да играе в чужбина, за да сме заедно. Сега сме на почивка в България и тъжното е, че нищо не се е променило.

Хората все още гледат злобно, други завистливо, расизмът е открит. Нашият спасител също кандидатства в чужд университет и не иска да живее в страна с такива ограничени хора. Направо съжалих, че идвам отново. Мисля вече да направя всичко да изтегля и близките си в моята държава, стига те да са съгласни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#192998
Сега покрай вируса съм в България. Някак си хората са станали по-хрисими или само така ми се струва?
0
0
Maria Kostoff
Maria Kostoff
30.10.2019 17:49
Не им обръщай внимание, тесногърди хора има навсякъде. Гледай напред.
3
0
Йозлям Кадирова
Много е тъжно, наистина, че има такива хора и за съжаление те са голяма част от хората в България, но не им обръщай внимание. Знам, че е банално и ще подминеш това, но факт е, че си имаш любим и дете и сте намерили начин да сте заедно, а именно това е най-важното.
2
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: