Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Каза да родя детето и да му го дам

Каза да родя детето и да му го дам

Каза да родя детето и да му го дам
Здравейте и от мен, по принцип рядко споделям чувствата си но този път наистина се обърках. Аз съм момиче на 23 години. Това лято реших да замина да работя в чужбина там покраи един мои познат се запознах с едно момче оказа се че тои ме бил харесал веднага на следващия ден ми се обади и ме покани на кафе и така ден след ден станахме гаджета всичко варвеше добре тои ме запозна дъс семеиството си, но както в по вечето случаи имаше втори човек неговата първа братовчедка. Тя е живяла у тях преди да се появя аз след това делеше квартира с роднините при които живеех и аз деляхме една квартира без да знам от начало че те са имали връзка 2 години явно преди да се появя аз още са имали тои идваше да ме взима всяка вечер и пред мен и каза че обича мен разбира се тя всякак се опитваше да ни раздели. Един ден тои ми предложи да заживеем заедно хем да не плащам квартира тя като разбра ден преди това си взе багажа и отиде у тях уж нямала у кого аз веднага вдигнах скандал казах му или тя или аэ на вечерта аэ се нянесох и тои я изхвэрли 2 през ноща защото аз не я исках. И така всичко беше добре докато един ден аз не реших че искам да сложим краи тои плачеше молеше ме да остана, но аз като реша нещо го правя макар да знам чере грешно, прибрах се в бг.

Тои званеше до границата но аз му казах че нямя смисъл. След месец разбрах че съм бременна обадих му се решена да махна детето да ми помогне с пари тои отначало ми се измя аз какво да правя почнахме да се караме и каза че тои искал детето да го родя и дя му го дам и ми каза да не го тарся по вече. На следващата вечер тои ме потарси за да ми каже че много ме обича правел всичко за мен раэплака се и ми каца черако направя аборт съм щял да го убия и така съжалих го и му казах че ще се вэрна уж а мислех да ходя за германия тои званеше всеки ден питаше за бебето станах на 3 месеца и тогава казах на нашите те реагираха много зле искаха да направя аборт аз ве исках да се връщям при бащата до послезно се колебаех и за бебето, един ден писах с еднж бивше гадже да правим секс бившия ми имяше паролата и видя всичко на вечерта се скарахме и каза че вече нищо не го интересува.

На 14 ноември направих аборт и познаите след него вече не съм същия човек тои на два пати званя на една приятелса да пита как съм но аз и казах да му каже че не желая да говоря с него сега съм в Германия няскоро тои ми писа по феиса но аз го убиждах блокирвах го една вечер му званах и познаите кои вдигна брачедка му живеела пак у тях дори била бремена от него на 2 месеца мамил ме е с нея тя е на 17 години и маика и му била казала че ако не я вземе ще го съди вапроса ми е как и защо според вас ститнахме до тук даите съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
29.12.2015 17:43
Как си стигнала до тук ли? С пълна липса на мисъл какво правиш. Още в началото трябваше да ти стане ясно, че човек, който ходи с братовчедка си, не е нормален. И никой няма да го съди, няма причина, просто той си я е взел за жена. А и историята с бившия - пишеш на бивше гадже да преспите, докато си бременна от друг - вие нормални ли сте и двамата? Събери си мислите в главата и следващия път мисли преди да действаш, защото не се знае кой аборт ще е фатален.
8
0
Мими
Мими
29.12.2015 14:36
От това което разказа нищо не разбрах.Май си правиш съчинение по картинка.По това което чета ще кажа че си на 14 а не на 23 и изобщо нямаш акъл в глават.А правописните грешки са супер много и е такава обърквация че ништо не ти се разбира.Сори но със тези съчинения никакъв съвет немога да ти дам.
7
16

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: