Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Много объркана история

Много объркана история

Много объркана история
Имах си, а и още си го имам сериозен приятел от 2 год. Още в началото на нашата връзка, аз се целувах с едно момче и той ме видя, не сме имали никакви други взаимотношения.

Както и да е, сдобрихме се. Другото момче беше пак наранено, а той е толкова свестен, че чак не го заслужавам.

И приятелят ми до днешен ден ме тормози адски много. Психически някой път и физически, но много рядко излиза с други, лъже ме.

Не мога да го остава, знам че не го обичам, знам какво си преживявам, но не мога и не мога да си обясня защо.

А сега макар и късно се сетих, че искам другото момче, но вече аз за него съм един адски безразличен човек и не знам какво да правя.

Знам, че аз съм си виновна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
мъж
мъж
15.10.2013 13:29
на тъпо излияние какво ли очаквам да видя - тъпи съвети... всичко сама си си го направила защото не си била наясно със себе си... а докато сте разделени всеки има право да бъде свободен и да спи с други, но понякога точно това се иска за да оцениш какво имаш, т.е. приятеля ти да оцени какво е загубил, дали да му даваш шанс на него или на другото момче е твой избор, остани сама известно време и ще разбереш на където те тегли сърцето, но трябва да изчакаш да бъдеш наясно със себе си
0
0
Нина
Нина
13.12.2010 12:29
Явно не си на ясно със себе си, сигурно ти е трудно, но трябва да се стегнеш и да зарежеш приятеля си. Просто хората не се променят и с него ще бъдеш нещастна и объркана, а това не е целта в човешкия живот.
0
0
Нинчето
Нинчето
11.12.2010 18:57
Не мога да го обясня. Опитвах да се разделим, даже 3 месеца бяхме разделени и ми звънна за рождения ми ден и пак ме, а на мен ми беше много самотно. Убеди ме, че се е променил и след 1 месец разбирам, че е спал с една моя позната. После излизал с някава друга. Аз направо явно съм си мазохист и не мога да го остава. Той изпада в някви критични моменти. Все си мисля, че всичко е просто един лош навик.
0
0
Mimsa
Mimsa
11.12.2010 16:32
Груба съм, ама зарежи ги и двамата и си търси някой, който ще те заслужава. Или поне ще си заслужава да си с него. Не го обичаш, тормози те, какво правиш тогава с него ?
0
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: