Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Всеки ден се сещам за изневярата му

Всеки ден се сещам за изневярата му

Всеки ден се сещам за изневярата му
Здравейте, преди време бях писала, че съм се разделила с приятеля си, защото той ми изневери и т. н. , но сега отново пак сме заедно. Та проблемът ми е, че всеки ден се сещам за изневярата му и всички неща, които направи след нея спрямо мен и т. н. , но щом го видя и всичко ми минава.

Не знам, какво да правя боли ме от цялата история и си мисля, че ако се разделим ще е по-добре, но и в същия момент не искам да се разделяме, защото го обичам, наистина съм много объркана и не знам, какво да правя. Помогнете ми, дайте си мнението, съвет, каквото решите, но наистина искам да се справя някакси с цялата тази история! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
аз
аз
16.02.2014 20:13
Разкарвай го. Ще ти е гадно известно време, но ще намериш човек, който си заслужава да го обичаш.
2
0
Pedro
Pedro
14.02.2014 02:14
не си заслужава намери си друг !
0
0
гена
гена
11.02.2014 10:11
Здравеи все още преживявам този кошмар вече две години.
Но запомни едно нещо позволил ли си е един път да ти изневери
ще го повтори.А относно кошмара които преживяваш можеш да простиш но не и да забравиш.с тази болка ще живееш цял живот ако продължиш с него.Повярваи ми много е трудно.По добре без него отколкото с тази болка.На мен ми се случи след 16 годишен съвместен живот.
3
0
alinka
alinka
01.02.2014 00:11
Веднъж загубено доверието, трудно се връща.Той те е наранил, предал те е и няма как да забравиш това.Според мен колкото и да ти е трудно и да си мислиш че не можеш да живееш без него, най-доброто което можеш да направиш е да се разделиш с него.Ще бъде трудно и много болезнено, но според мен ще си спестиш много болка и главоболия по този начин.Щом той не те оценява и ти изневерява значи не е човека за теб.Позволи си да бъдеш щастлива след време с друг, който ще оценява какво момиче има до себе си. Успех ти желая каквото и да решиш и дано съм била полезна :)
3
0
Izlyganata
Izlyganata
22.01.2014 23:32
И аз имах подобна история преди година приятелят ми ме изневери с най-добрата ми приятелка. Много трудно го преглътнах това,защото си мислех живота без него за невъзможен. За съжаление разбрах, че един път простиш за каквото и да е било бъди сигурна, че пак ще го направи. И с приятеля ми се разделихме преди 2 седмици и този път е завинаги твърдо съм решена. От 8 години сме заедно благодарение на моите прошки. Вече знаеш моята история така, че ти си направи извода :)
7
0
Цветелина
Цветелина
21.01.2014 17:48
Мисля,че никога няма да си способна да забравиш изневярата-та ти го обичаш, а той те е предал. Зарежи го, винаги ще се съмняваш в него, а и се съмнявам да те обича, след като ти е изневерил. Ще пострадаш за него, но ще го забравиш. А сега така или иначе постоянно страдаш..
8
1
RihannaNavy
RihannaNavy
21.01.2014 14:15
Ако наистина толкова много те боли от факта,че ти е изневерил-разделете се. Нормално е да си мислиш,че всичко с времето ще се оправи, че ще забравиш и т.н, но сама би трябвало да знаеш, че такава болка лесно не отминава. Каквото и да решиш да правиш ти пожелавам успех! :)
0
0
ллллл
ллллл
21.01.2014 12:28
мисля че е добре че се сещаш за това.жените са идиотки и от любов оглупяваме.това поне трябва да те държи нащтрък и да не му се доверяваш толкова
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: