Всеки ден се сещам за изневярата му

Всеки ден се сещам за изневярата му
Здравейте, преди време бях писала, че съм се разделила с приятеля си, защото той ми изневери и т. н. , но сега отново пак сме заедно. Та проблемът ми е, че всеки ден се сещам за изневярата му и всички неща, които направи след нея спрямо мен и т. н. , но щом го видя и всичко ми минава.

Не знам, какво да правя боли ме от цялата история и си мисля, че ако се разделим ще е по-добре, но и в същия момент не искам да се разделяме, защото го обичам, наистина съм много объркана и не знам, какво да правя. Помогнете ми, дайте си мнението, съвет, каквото решите, но наистина искам да се справя някакси с цялата тази история! !

Коментари (8)

Изпрати
аз
аз
16.02.2014 20:13
Разкарвай го. Ще ти е гадно известно време, но ще намериш човек, който си заслужава да го обичаш.
1
0
Pedro
Pedro
14.02.2014 02:14
не си заслужава намери си друг !
0
0
гена
гена
11.02.2014 10:11
Здравеи все още преживявам този кошмар вече две години.
Но запомни едно нещо позволил ли си е един път да ти изневери
ще го повтори.А относно кошмара които преживяваш можеш да простиш но не и да забравиш.с тази болка ще живееш цял живот ако продължиш с него.Повярваи ми много е трудно.По добре без него отколкото с тази болка.На мен ми се случи след 16 годишен съвместен живот.
1
0
alinka
alinka
01.02.2014 00:11
Веднъж загубено доверието, трудно се връща.Той те е наранил, предал те е и няма как да забравиш това.Според мен колкото и да ти е трудно и да си мислиш че не можеш да живееш без него, най-доброто което можеш да направиш е да се разделиш с него.Ще бъде трудно и много болезнено, но според мен ще си спестиш много болка и главоболия по този начин.Щом той не те оценява и ти изневерява значи не е човека за теб.Позволи си да бъдеш щастлива след време с друг, който ще оценява какво момиче има до себе си. Успех ти желая каквото и да решиш и дано съм била полезна :)
2
0
Izlyganata
Izlyganata
22.01.2014 23:32
И аз имах подобна история преди година приятелят ми ме изневери с най-добрата ми приятелка. Много трудно го преглътнах това,защото си мислех живота без него за невъзможен. За съжаление разбрах, че един път простиш за каквото и да е било бъди сигурна, че пак ще го направи. И с приятеля ми се разделихме преди 2 седмици и този път е завинаги твърдо съм решена. От 8 години сме заедно благодарение на моите прошки. Вече знаеш моята история така, че ти си направи извода :)
7
0
Цветелина
Цветелина
21.01.2014 17:48
Мисля,че никога няма да си способна да забравиш изневярата-та ти го обичаш, а той те е предал. Зарежи го, винаги ще се съмняваш в него, а и се съмнявам да те обича, след като ти е изневерил. Ще пострадаш за него, но ще го забравиш. А сега така или иначе постоянно страдаш..
7
1
RihannaNavy
RihannaNavy
21.01.2014 14:15
Ако наистина толкова много те боли от факта,че ти е изневерил-разделете се. Нормално е да си мислиш,че всичко с времето ще се оправи, че ще забравиш и т.н, но сама би трябвало да знаеш, че такава болка лесно не отминава. Каквото и да решиш да правиш ти пожелавам успех! :)
0
0
ллллл
ллллл
21.01.2014 12:28
мисля че е добре че се сещаш за това.жените са идиотки и от любов оглупяваме.това поне трябва да те държи нащтрък и да не му се доверяваш толкова
0
0

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: