Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Харесвам приятеля на брат ми

Харесвам приятеля на брат ми

Харесвам приятеля на брат ми
Здравейте. Изпаднала съм в една сложна за мен ситуация. Трябва да направя някаква стъпка, но не зная каква, за да реша дилемата пред която съм изправена.

Аз съм на 14 години и харесвам приятеля на брат ми. Познаваме се отдавна, но чувствата ми към него се появиха преди почти година.

Не смея да призная за чувствата си и това ме тормози, защото го виждам почти всеки ден.

Той е на 20 години. Не смея да кажа и на брат ми, да не се подиграе с моите чувства, защото те се отнасят към мен като към дете.

С кого е най-добре да споделя за да ми олекне на душата ? Моля ви, да ми помогнете с някакъв съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
МОНИ
МОНИ
20.02.2011 22:07
Сподели го с брат си и с най-добрата си фр.
0
0
НИ
НИ
26.12.2010 20:38
Ами за съжаление, ти наистина си още дете за тях. Само, че не се безпокой, с течение на времето разликата в годините ще започне да изчезва. И нищо чудно, ако след някоя и друга година той те забележи. A пък до тогава, ако е само едно увлечение, то ще отшуми. А ако е сериозно чувство, да се надяваме че с времето ще го привлече. Друго, което искам да подчертая
е, че в живота, ако един мъж забележи една жена и се влюби в нея, нищо не може да го спре. Както и вярна е истината, че ако жената се натрапи, рано или късно сърцето и ще бъде разбито. Така, че желая ти успех и расти такава, че всеки да иска да е с теб.


.
1
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: