Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Как да я задържа при себе си

Как да я задържа при себе си

Как да я задържа при себе си
Здравейте. Пише ви един отчаян и лудо влюбен мъж.Имам връзка с една чаровна дама от две години. Отношенията ни до преди месец бяха перфектни. Но за мое нещастие явно в нейния живот се появи друг мъж.

Правя тези изводи, базирайки се на нейното отношение към мен. От мила и любезна тя се превърна в ужасна жена. Осигурил съм и прекрасни условия на живот. Но по всяка вероятност нещо куца.

Направих дипломатичен опит за разговор. Тя отговори, че имам болно въображение. Но аз усещам нещата, тя не е същата. Само присъствието на друг мъж може да я промени до такава степен.

Просто не знам какво да направя. Не искам да я загубя, а не знам как да я задържа до себе си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
stzabv
stzabv
03.01.2014 05:27
пусни я ако се върне е твоя ако не се върне никога не е била твоя
0
0
Светлана
Светлана
30.08.2013 02:44
Ако наистина има друг не я задържай.В крайна сметка нито ти ще си щастлив,нито тя.
0
0
Д
Д
05.03.2011 09:24
Да, любовта е като сянката. Когато бягаш от нея, тя те преследва. И обратното, когато отиваш към нея, тя бяга.
0
0
НИ
НИ
05.03.2011 01:38
Най-мощното и безотказно оръжие, което можеш да приложиш в случая се нарича безразличие. Това е единственото нещо, с което една жена не може да се примири и да преглътне. Така, че вземи се в ръце и направи така, че много скоро единствения въпрос, който да я занимава да бъде защо си толкова разсеян в нейно присъствие и защо не си толкова влюбен в нея както преди ? Но трябва да го направиш интелигентно, с усмивка(все едно не знаеш за какво става въпрос). И побързай докато още не си изтървал влака. Успех и не забравяй да изглеждаш ужасно замечтан и разсеян.
0
0
Ивелина-29 години
Ивелина-29 години
02.03.2011 12:14
Здравей. Според мен приятелката ти е изпаднала в депресия. Обърни другата страна - стани романтичен. Купи и животинка,романтична вечеря, поръси цялата кьща с цветя или розови листенца, покани я на кино,пращай букетчета цветя, където работи, пиши стихчета.Каквото се сетиш. Има и три правила, които да спазиш и тя ще бьде твоя завинаги - НЕ ревнувай, НЕ натякваѝ, НЕ търси винаги причина в нещо. Желая ти успех.
0
0
Ivelina
Ivelina
02.03.2011 11:49
Недей изобщо да я питаш и да заостряш вниманието си към друг мъж, да я ревнуваш. Обърни другата страна - стани романтичен мъж. Всяка жена си умира за такъв мъж до себе си. Щом тя е станала ужасна, ти стани най-милият мъж, който тя е познавала. Поднасяй и малки, но красиви изненади. Купи и животинка, поръси цялата къща в розови листенца, романтична вечеря на свещи, прати и на работата цветя с картичка, пиши и стихове. Ако не можеш да пихеш стихове - препиши от интернет. И пак повтарям -не ревнувай. Така можеш само да я загубих завинаги. Не я питай нищо, не и натяквай за нищо. Понякога жените се плашим от разни неща и изпадаме в депресии, според мен това се е случило и с твоята любима. За това смятам, че моят съвет за романтика ще подейства. Желая ти успех, бори се за нея, романтично и всеотдайно. Ще си я върнеш същата, даже ще те обича още повече, ако разбира се послушаш съветите ми.


0
1
тин
тин
24.02.2011 08:03
Не си заслужава да си до нея. Веднъж
изневерила, ще повтори. Трябва ли да страдаш в името на любовта ? Не.
1
1
america
america
24.02.2011 04:00
Честно казано, не можеш да я задържиш по никакъв начин. Остава ти само да имаш търпението тя самата да се осъзнае и да изпита потребност да ти каже, какво се случва и на къде ще продължи съвместната ви връзка. Пожелавам ти успех и по-малко терзания.
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: