ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Остави ме сама на Свети Валентин

Остави ме сама на Свети Валентин

Остави ме сама на Свети Валентин
Здравейте скъпи приятели. Наричам ви така защото намерих сили само с вас да споделя моята голяма болка и разочарование.

Имам връзка с един мъж от 2 години. Но нещата нещо не вървят и не вървят. От доста време съм на ръба да прекъсна отношенията си с него, но мисълта за самотата ме отказва да го направя.

Но вчера на празника на влюбените Свети Валентин изживях голямо разочарование и може би то ще ме накара да направя решителната крачка.

Имахме уговорка да ходим някъде само двамата. Каза ми по телефона, че ще позакъснее, че имал работа. Аз седях тъжна и чаках, чаках. Обади се когато вече беше прекалено късно да излизаме, все пак днес сме на работа.

Оправда се, че пил една бира с приятели. Явно любовта, дори и уважението му към мен са изчезнали. Какво ли правя още с този човек ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Марли
Марли
19.02.2015 13:00
сложи край на тази агония
0
0
stzabv
stzabv
03.01.2014 05:28
ако те обича ще бъде до теб без оправдания и извинения щом не е до теб не те обича
0
0
mary
mary
19.02.2011 09:14
Тоав означава, че трябва да вземеш решение на момента, да си с него или да не си с него. Но както казва Мери, щом отсега ти прави тези номера, какво останало за по-нататък. Трябва да бъдеш силна, да имаш смелост да му кажеш не, на каквото и да било. Да се беше сетил поне да ти честити празника, все пак 2 години не са малко време. Проявявай повече непокизъм за да си добре. Но не забравяй, че времето наистина си лети.
0
0
Мери
Мери
19.02.2011 08:21
Явно това не е твоят човек. Ако още сега ти прави такива номера, сложи край на тази връзка, и по добре ти го направи. Той достатъчно те е разочаровал, бъди силна той не е единственият, а докато си с него и се надяваш нещата да се оправят животът си върви. Не си губи времето. Успех и горе главата.
0
0
тихомир
тихомир
18.02.2011 22:11
Бързо учи език, че като влезем в Шенген, да си се отървала от него, ако ли пък не, оставаш си така.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: