Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Пише си с всякакви, а твърди, че не би ми изневерил

Пише си с всякакви, а твърди, че не би ми изневерил

Пише си с всякакви, а твърди, че не би ми изневерил
Здравейте! От доста време чета историите тук и се колебаех дали и аз да споделя, защото вместо да помагате Вие критикувате. но реших да го направя и аз, може някой да ми даде съвет.
Аз съм на 28 години, омъжена съм от 7г. и имам дете на 5г.
От известно време следя фейзбука на мъжа ми. Забелязах, че спря да влиза когато аз съм при него и се усъмних. Видях, че си пише с разни момичета и след това изтрива разговорите. На една беше написъл-сладурана, на друга-гордея се с теб. А на третата понеже е мед. сестра, че трябва тя да го прегледа когато е болен.

Когато ги прочетох тези неща ме заболя. Кажете ми как да разбирам думите му към тях? Флиртува ли или иска нещо повече?
Казва че ме обича много и не би ми изневерил(не че всеки не казва така).

В сексуален план сме добре. Поне аз така мисля. Изпълнявам му всички желания, правя му орална любов, анален секс правим, каквото поиска.

Моля Ви дайте ми съвет. . . как да разбирам думите му към другите жени.
Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
02.08.2018 21:53
И аз имам същия проблем мъжът ми има парола на телефона си много се притеснявам дали си пише с други. Казва че никога няма да го направи но аз много не му вярвам. Не знам защо. А сме заедно от 11 години.
0
0
Хриса
Хриса
11.06.2015 10:25
Пишете на кирилица!Не е все едно-"Пенка отиде на къра" и "Penka otide na kura".
1
0
pandora
pandora
21.03.2015 13:42
az imam pochti suhhtiqt problem...S gadjeto mi sme zaedno veche 2 godini i 6 meseca .... toi tvardi che me obicha no si pishe tainos momicheta kogato az sum na rabota ili me nqma pri nego ..... znam vsichko cheta redovno chatovete mu no go traq takuv zashtoto go obicham mnogo .... :( No ti se zamisli kakto i az .... ako toi te obicha istinski shte pravi li takiva detski rabota da si pishes drugi jeni ?????
1
0
cherna_roza
cherna_roza
27.03.2015 09:53
Zamislqla sam se mila i prodaljavam da mislq.Prodaljavam da go sledq.Nqkolko pati mu namekvam che znam za pisaniqta mu.I ako mu se jivee vseki da si hvane patq.Izpadnah i v nervna kriza iii se pouplashi.Ot togava ne pishe s nikoq
1
1
Михал
Михал
28.02.2015 08:39
Той вече ти изневерява.Много си куха.
1
4
cherna_roza
cherna_roza
24.02.2015 11:46
Майчинствито отдавна ми свърши миличка.Детето ми е на 5 години,но немога да работя,защото няма кой да я гледа.
1
2
Стели
Стели
25.02.2015 22:02
не че има нещо общо , но защо не работиш.има си детски градини.има някои мъже които се дразнят че жената не работи , едва ли не има много свободно време.не че гледането на дете не е отговорно . напротив нещо много важно е , но може би има нещо общо или парите може да са малко вие си знаете.но смятам че трябва и двамата да работят и да си поделят грижите за всичко както и за детето след като я вземат от дестката градина
0
0
Александър
Александър
23.02.2015 20:28
Прави анален секс с него, малко да разнообразиш иначе ще ти изневери.
1
2
красимира
красимира
25.02.2015 21:59
доколкото видях жената е написала че правят анален секс . и все пак не мисля че по принцип това е начина да му привлече вниманието.на него ако му се иска ....
2
0
Anna Steel
Anna Steel
23.02.2015 18:59
На мъжа ти му се иска разнообразие. Нищо, че в секса всичко получава, проблема е, че го получава само от теб. Те много немогат само с една и след няколко годинки брак му се е прищяло. Измисли нещо да го грабнеш, за да не го загубиш.
2
1
cherna_roza
cherna_roza
23.02.2015 13:21
Не сме връсници.Той е на 30г.Казала съм му че ако изневери ще ме загуби.Искам да добавя,че само той работи...издържа семейството.Аз се грижа за детето и домакинството.
0
0
сс панамера
сс панамера
23.02.2015 12:27
твоят мъж явно доста е закъсал , според мен типично поведение на потенциален кръшкач на които все още не са му вързали или поне ти не знаеш , кво да ти кажа нищо не може да направиш ако е решил да кръшка , ако сте връсници на тая възраст е още пиклио и си мисли с оная работа , според мен следи го и ако го хванеш в крачка му кажи да пие една студена вода , може и да му дадеш ултиматум предварително че ако го направи го оставяш , много от хората са незрели женят се омъжват се после си кръшкат щото нямат опит и им се ебе , пък после децата страдат , един мъж ако сам не е психически зрял да осъзнае отговорността на семейството не можеш да го спреш да деградира , много хора в българия се ебат на поразия и после се прибират при семейния уют сготвено ,топличко чака го любящият партниор и така лицемерие до дупка , да според мен той е нужно да му кажеш какво ще изгуби ако те предаде, това поведение трябва да знаеш че се унаследява и от децата ще станат като баща си така че за едно дете е много важно още от малко да разбере кое е редно и кое не в една връзка , трябва да има чистота на отношенията ако не искате да създавате бъдещи утрепки , извинявай но не е нормално така нареченият ти мъж да си пише с други жени и като те види да трие раговора значи има нещо което ти не трябва да видиш и разбереш а какво толково потайно има да крие това мизерно човече според теб? брака е тайнство интимност която не бива да се нарушава а той нещо за споделяне с други жени ли има ?
6
0
Александър
Александър
23.02.2015 09:56
Първо с флирта се започва, после нещата ескалират и отиват по-напред. За съжаление. Стопирай нещата, докато е време и ясно му дай да разбере, че ако ти изневери те губи завинаги, ще загуби и детето.
5
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: