Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство!

Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство!

Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство!
Бях решил да изтрия тези две истории които съм публикувал защото това наранява Миглена и я злепоставя пред всички също так злепоставя и мен но преди това изпратих историите на синът и Николай за да разбере и тои и баща му Явор както и сестра му Биляна че не може да лъжат, мамят и заплашват жсеки които помага на Миглена да я държат насила при тях и да исползват измами и интриги за да япринудят да се върне и остане при тях че всичко това което прави баща им Явор е незаконно и неморално.

Но те вместо да ме разберат отново започнаха да ме нападат и обвиняват че аз съм виновен за всичко и че маика им е бита и третирана като парцал и слуга зарад мен а това което баща им прави пред компютъра е нормално и че виновни са децата които го гледат че това да изневерява на Миглена е нормално тои е мъж на него е позволено а също така тои може да бие Миглена защото е негова собственост тя му е жена все пак и няма никакво право а само задължения.

Започнаха да коментират историите под чужди имена като ме обвиняваха и исползваха думи които съм ги чувал единствено от Явор и маика му дори ги имам и на записи което ме доведе до мисълта че са те. Много неща скрих в тези истории за да не засегна и нараня Миглена и децата и истърпях доста обиди и унижения заради тях неподведох Явор под отговорност и него осъдих защото го чакаше наказателна присъда и уволнение а така те щяха да гладуват и ето те как ми се отплатиха .

Никлай два пъти ми посегна пред очите на Миглена веднъж дори ми нанесе удар започна да ме кълне , да ме обижда и заплашва като баща си на два пъти се опита да ме блъсне с колата дори се опита да блъсне и синът ми просто такава злоба го е обзела че не се замисля че заприличва на баща си все повече, а сестра му Биляна започна и тя да кълне да ходи в черква и да ми пали свещи да прави интриги и да ме злепоставя навсякаде и колкото повече не правя нищо с-у тях и баща им те толкова повече ме плуят и хулят затова че помогнах на маика им да осъзнае че така не бива да живее. Затова сега с риск Миглена да ме намрази ще напиша истината за неините родители и деца които не осъзнаха какво иска тя и защо .

На 25. 02. 12 г Явор преби Миглена до смърт като и нанася серия от юмруци в областта на очите взима и документите да не избяга и когато тя се свърза с мен ме помоли да разкажа това на баща и Ангел намерих баща и в работата му разказах му всичко и дори му пуснах запис на разговора ми с Миглена , тогава тои се разплака и ми каза че след работа отива и си я прибира в къщи и така и постъпва след това .

Взима жена си и отива там но вместо да сия прибере я оставя там но не че тои неиска или че Миглена неиска всичко е зарад маиката на Миглена която вместо да се скра на Явор говори с него взима неговите думи за истина и набеждава за виновни Миглена и мен и и заявява да си седи при него тои и е мъж и може да прави каквото си иска нека да я бие щом е виновна и да го търпи каквото и да прави ако ще да я пребие ще стои там заради децата.

Въпреки нежеланието да остане там и въпреки че се страхува за живота си Миглена остава там а родителите и ми се обадиха и ме хвърлиха вината в-у мен за всичко и дори ме обиждаха и накрая ме заплашиха че ако помагам на Миглена ще пострада жена ми и наи вече детето ми . След няколко дни Миглена тръгна на работа и всяка сутри бе следена от мъжът си или синът си , докато една сутрин Явор нея пресреща на градския пазар и и взима телефона като се прибира и започва да ми клика от него .

Аз през това време пътувах за Лом звънах като мислех че е тя и когато тои ми вдигна започна да ме заплашва и обижда . Няма и 20 мин и Миглена ми звънна и разказа какво се е случило и каза че мъжът и синът и идват при нея и ако не мисе обади до 20 мин да се обадя в полицията и да кажа че я бият и я карат насила в селото им за да я заключат там така са я били заплашили . Тя се оказа права не се обади и аз извиках полиция като през това време звънях на неиния телефон и казах на мъжът и че съм пратил полиция и точно в тоя момент той правел завои и Миглена използвала това и скочила от колата и побягнала назад към работа си където я чакали полицаите а така също и пред Берковица гие чакала патрулка защото и те бяха предупредени .

Така Явор е бил викнат в путрулката и предупреден за пореден път и за пореден път тои обещава да не я наранява и затсавя да прави неща които нежелае . Покъсно разбрах от нея че собственият и син Николаи я е блъскал и дърпал за косата да я вкара в колата и я държал да не избяга.

Така минават дни месеци в които ниените родите изобщо не се сещат за нея търсят я само ако имат нужда да им свърши работа не се интересуват как е и какво прави мъжът и с нея а през това време настроиват децата с-у нея и я обвиняват че тя е виновна за всичко а че Явор е невинен и това което прави пред компютъра е нормално законно и тои неневинен а разговорите с секс телефони всеки мъж го прави и било нормално а ходенето при проститутки не било изневяра а случката с момичето в квартирата на дъщеря им Биляна било минало и забравено.

Да, за тях може да е така но за Миглена едва ли е така и дали е забравила Така децата постепенно се настроиват с-у нея и започват да я обвиняват за всичко и да я третират като парцал и слуга изобщо не им пука тя какво им казва и ги съветва неиния глас е глас в пустинята. Явор решава да ги заведе на море но от там започва да ми пише и клика от неиния телефон и да ме предизвиква и когато аз му отвръщам тои побеснява заплашва за пореден път че ще се самоубие ще сложи краи на живота си и както винаги е правил започва да инсценира че ще се самоубие изчезва някъде с часове исключва си телефона и се наслаждава на това че децата се тормозят къде е Това нещо го прави постоянно и в града за да го съжаляват всички и да се искара мъченик пред тях и че заради Миглена ще си сложи краи на живота и с цел да я накара тя да го съжали и да му обърне внимание и да го обича и да му се отдава когато на него му се поиска това .

Миглена ми бе споделила че тои никога не се е интересувал от нея мислел е само за себе си нито един подарък за празници нито пък се сеща за празници нито една мила дума нито една целувка а за в леглото само задължения независимо дали ма тя желание или не тя е длажна да го задоволи но как се чуства тя и какво испитва това него интересува важното за него е да си задоволи нагона .

Така когато вижда че на мен неми пука и че го грози затвор ако аз предам материалите за него той заплшва че ще се самоубие и забягва на някаде като казва че ще търси камък и ще се удави, синът му Николаи тръгва по него да го спре а Явор му казва че вече аз съм баща и и аз съм щял да се грижа за него и му нанася юмрук в лицето в областа на очите така както бе бил Миглена. Когато се връщат от там Ангел бащата на МИглена рашава с Миглена да подадат жалба в съда с-у Явор подават я но дни след това когато майката на Миглена разбира за това ги кара да я истеглят и те го правят.

Докато става всичко това родителите на Миглена вместо да и помогнат си правят ремонт на къщата слагат си пластмасова дограма правят изолация и си увеждат парно накрая си купуват голям ЛСД телевизор а тя се скита по квартири и гледа на стари телевизори с една дума живеят си живота и не им пука нито за нея нито за брат и. Преди години неиният брат е бил женен но жена му не можела да има деца и затова не била много тачена от свекърва си и била третирана като робиня докато тя едн ден избягала без никои да знае къде е.

По късно братът на Миглена се събира с друга жена от която има две момиченца но маика му и тази не харесва и прави неиния живот ад като кара синът си да се държи с нея така както Явор се държи с сестра му , но тази жена нее вчерашна и неините близки са с нея и тя го напуска и си остроива живота сам с голяма борба и мъка . Така маикат на Миглена се освобождава от децата си и си живее живота но продължава да тормози Миглена. Месеци Явор търси начин да убеди и накара Миглена да даде жалба с-у мен.

Кара свои познати да звънят на неговия телефон или на Миглена с скрити номера така че все едно аз му звъня и така напада и вдига скандали обвинява нея че подържа връзка с мен а мен че ги тормозя и това му е причината да звъни на мен и да ме заплашва Отива в полицията и моли за съдеиствие да ми забранят да минавам по улицата на която живеят но от там му отговарят че никои неможе да ми забрани това че дори да спирам там пак немогат.

Така тои побеснява и се озлобява още повече с-у мен започва да измисля че минавам и му показва среден пръст и че го обиждам с разни жестове и думи докато седи пред магазина с-у които живеят и са приятелис собствениците без да подозира че тези собственици ме познават и работничката им мие братовчедка Така успява да убеди Миглена да подаде жалба но без резултат от нея и тогава тои по незнаен начин намира телефона на моята жена изапочва да и казва че аз и Миглена имаме връзка че аз всеки ден взимам Миглена от работа и я водя под някакъв мост и там се любим ходим до язовира за това и дори когато тои е нощна смяна аз преспивам в тях с жена му пълни измислици.

Тои говори тези лъжи без да знае че аз през всички дни съм извън Монтана и пътувам надалеч, че колата ми има пътна книжка и джипиес, че синът ми работи с мен в тази фирма и ходим и се прибираме заедно на работа и че всяка нощ си спя у дома а за да съм при жена му трябва да имам клонинг. Жена му не му вярва и той започва да беснее опитва се да разбере къде работи и къде живея но не успява.

Стига до там че един ден когато пътувам за Хасково и тръгвам в 5, 30ч и се пребирам към 19ч тои звъни на Миглена в работата и к твърди че аз няколко пъти съм минал оттам и съм я взимал , обажда се и на жена мис същите твърдения което доказва и на двете че е лъжец и манипулатор . Минават няколко месеца и тои хваща Миглена с друг телефон опитва се да я набие пак синът и Николаи я защитава и получава пак плесници , заключва Миглена и вика родителите и да я приберат в селото и да я заключат, това става декември 2012 г принуждава я да напусне работа, тегли заем и с помоща на дъщеря си която работи в един магазин до тях от няколко месеца откриват магазин , до този в които работи тя .

С непосилен заем и наем м-у два силни магазина единият които е на техните приятели при които са били на версия те откриват хранителен магазин и то на името на дъщеря им която няма никакъв опит че то никои от тях няма опит в това . Да откриеш магазин по време на криза и то с заем и м-у два силни и доказани магазини е самоубииство и въпрос на фалит , но целта на Явор и на дъщеря му е била само една Миглена да работи на магазина и така да е под постоянен контрол от Явор .

И точно така и става откриват магазина на коледа , Явор и децата му принуждават Миглена да подаде пак жалба с-у мен сменяват телефоните си номера за трети път и се опитват за пореден път да ми се забрани да минавам по тази улица. Тогава се опитах да налея малко разум в главата на Николаи но тои ме обвини в тормоз защото не му хареса истината направи се на засегнат и обиден и започна да ме напада и обижда , тогава аз публикувах всичко за Явор в феисбук това с снимки на скаиповете му и какво е писал на момичета под 14г.

Тогава Ники и сестра му започнаха да плачат и да молят да махан всичко защото това ги наранявало и всички техни приятели им се подигравали , било ги срам да се покажат на улицата от това ги било срам а това което правят с маика си не е срамно. Аз махнах всичко и те пак започнаха да ме нападат заплашват и обиждат. А през това време Миглена работи в магазинът им само когато Явор не е на работа а когато е на работа стои в квартирата им под надзор от синът си или дъщеря си, без право да излиза никъде.

Докато е на работа Явор е в магазина или пред магазина от начало имат клиентела но постепенно започват да отбягват магазина особено мъжете клиенти защото всеки мъж които влизъл вътре бил под наблюдение от Явор ако пък кажел нещо по необичаино бил подложен на укоряващ се поглед или намек . Самото постоянно присъствие на Явор там постоянното му влизане и правене на скандали и обиди към Миглена започнало да отблъсква клиентите от там и магазина да затъва всеки изминал ден.

През това време дъщеря им Биляна се запознава с едно момче Крум и завързва връзка , момчето става свидетел на всичко което се случва там , започва да игнорира Явор да избягва да говори с него и да ходи там докато тои е там. Един ден Миглена ми сподели че Явор е казал пред нея че ще настои Крум с-у мен и ще го накара заедно с него да ме открият и да ме пребият и че дори може да исползва служебното оръжие на Крум , защото Крум работи като охранител към СОТ. тов ме притисни много не че се уплаших а от тов че се замесва едно невинно дете и ако бъде замесено и то направи каквото и да еще си съсипе работата и бъдещето.

Открих маиката на това момче и поговорих с нея разказах и всичко и я помолих да поговори с него да стои на страни от това без да подозирам че тази жена и това момче са преживели този ужас и са имали участа на Миглена . Помолих тази жена да убеди Крум ако обича и държи на Биляна да не се разделя с нея а напротив да я спаси от собственият и баща като я отдели от него и да заживеят заедно и да подкрепят, помагат и защищават Миглена.

Момчето се оказа стабилно не се намеси и се опита да помогне като застана на страната на Миглена . Но Биляна се озлоби към мен още повече и дори започна да ме напада и навсякъде да говори че съм я злепоставил пред маиката на Крум и пред хората и съм бил настроил Крум с-у Явор дори всеки път когато се опитваше да защищава Явор пред полицията говореше само това .

Когато Миглена избяга първият път Биляна и Николай започнаха да ми звънят и обиждат да ме заплашват и да ме кълнат Биляна стигна до там да ходи в черквата и да ми пали свещ за да умра забележете това са деца на 21г и 19г на какво са способни и на какво с ги научили бабите им . Започнаха да търсят маика си а тя бе исключила телефона си или не им вдигаше тогава аз се скрах с нея и и казах че те са и деца нека да поговори с тях и да се опита да им обясни нещата и тя го направи но те се оказаха живи дяволи започнаха да я увъртат и молят да се правят на болни и гладуващи и от това се въсползва и Явор като се направи на поправил се човек и щял да бъде друг вече и да му даде шанс да се докаже и тя му даде върнасе и трябваше да направят бал на синът си .

На бала Явор си показва рогите взима и телефона и докато я играе и се весели тои с скрит номер набира неиният като след това започва пред всички гости да я напада и да твърди че аз съм виновен и че продължавам да я търся , и започва да звъни на мен но попада на съпругата ми и тя го отрязва , тогава тои побеснява и започва предгостите да крещи и да посягва на Миглена заявява пред всички че ще се самоубие и тругва да секачва пиян в колата .

Миглена застава пред колата зада го спре и ако не е била издърпана от едно дете е щяла да бъде прегазена. Синът му го настига и препрчва пътя а Явор слиза и посягва и на него , родителите му се опитват да го спрат но тои си тръгва от бала на сина си пеша за Монтана сасипва бала на детето си с една цел да искара Миглена курва и да я очерни пред всички гости и да се искара потърпевш и страдалец , жзиам жсички парис него с които детето трябвало да си плати за музика и сградата като заявява че аз съм му вече баща и от мен да търси пари .

На другият ден Ники си заплаща с събраните пари от бала а Биляна и Крум катастрофират в селото за което по късно Явор и родителите му обвиноха мен както и самата Биляна . Когато се прибират в Монтана намират Явор в градинката с-у квартирата им да сърцезава младите маики с деца , а родителите му разпространяват версията че Миглена е била на бала с любовника си и тои нападнал Явор и го обиждал и заплашвал и Явор затова си тръгнал защото неможел да търпи жена му да го унижава повече С една дума аз сум бил там и съм направил това.

Дори разпространяват по късно когато Миглена избягва пак че тя живее с мен на квартира. Така започнаха другите случаи които ви описх в предишните истории но там не споменах нищо за децата , но те при всяко неино бягство ми звиняха постоянно непрекъснато обиждаха ме и ме заплашваха клеха ме и ми се подиграваха държаха се така както баща им през това време Крум се опитва да защити Миглена и да накара Биляна да стои настрана от това и да не се занимавас интриги и да мами маика си зада се върне при баща и но Биляна него слуша започва да се държи с него така както баща и с маика и преследва го следи го намираго и му вдига скандали пред хората в заведения нервничи и стига до истерии но през това време е подучена от баща си да забремене е и така да може да задаржи Крум при себе си и така става .

Тя забременява а Крум я изоставя защото вече неможел да гледа какво вършат как лъжат пред хората за Миглена и за мен ка манипулират Миглена за да се върне и върха на всичко било това че Биляна и Явор отиват при една ясновидка която я познава цял град , но работата била там че те били пратени от тяхна роднина която била приятелка с Баба Вера и с молба да им помогне да си върнат Миглена като я молят когато я заведат там тя да каже на Миглена това което те искат така че тя да се уплаши и върне при тях . Дори бях предупреден от Крум че готвят нещо много гадно и да предупредя Миглена.

Така те молят Миглена да отиде да работи на мгазинът им докато Биляна дойде че имала неотложна работа а при Миглена идва една бивша колежка и приятелка на Биляна която разказва на Миглен че щяла да ходи с Биляна до тази Баба Вера но Биляна имала много работа и искали Миглена да я придружи а Явор които никога досега не е оставал сам в магазина щял да работи тои докато се върнат, и когато отишли там тази жена започнала да увещава Миглена да влезе да види какво ще и каже тази жена и любопитството наделяло и тя влязла.

Така Баба Вера без да знае че така ще погуби или сасипе живота на тази жена и разказва всичко това което са я помолили Явор и Биляна, не обвинявам тази жена за това защото и тя е била подведена било и разказана тяхната история и заблудена тя не е знаела че неиният син знае тази история и че е мои приятел , бивш колега и съсед в воения гарадок . Когато Миглена ми разказа това аз се усъмних още в постановката как са я изиграли с магазина и това да отиде там по късно се сршнах с синът на Баба Вера и разбрах от него че всичко е постановка и че маика му била заблудена от тях и тази неина приятелка .

Но всичко вече бе в тяхна полза това нещо повлиява много на Миглена и тя се връща там и благодарение на думите на Вера, натиска, лъжите и още много интриги от страна на Биляна и Явор тя се затваря в себе си и се обърна с-у мен както ви описах в предната история. Опитах се да и докажа че е лъгана и манипулирана имах доказателства за всичко имам и свидетели и видео и аудио записи но тя не поиска да ги види и чуе незнам дали е повярвала на тяхните лъжи или бе затворена и недопусната да разбере истината бе заплашена да не се чува с мен и вижда бяха и отнети телефони и сменени карти заплавена че ако звъне те ще разберат защото телефона и се следи и че ако пак напусне Явор по някакъв начин аз и моето семеиство ще си испатим ще ми бъдат запалени колите или ще посегне и убие синът ми или жена ми а дори и мен.

Затова сега тя стои там и тарпи унижение не и се разрешава да излиза сама навън има право да ходи само до магазина с придружител а в къщи не остава сама винаги има човек до нея тя не вдига телефона си а го вдига някои от тях и разпитва кои и за какво я търси не и се позволява да работи и да си търси работа Тя дори си беше намерила но в последният момент не отиде там защото Явор не и разрешава и я заплашва пак .

Има още много за разказване но засега ще спра знам че с всичко това което написах ще засегна и нараня Миглена но да ме прощава немога вече да търпя това което става знам че так злепоставям и нея и мен но трябва да покажа истината на всички пък каквото ще да става аз вече си нося кръста и срама задето се опиах да помогна и не направих нищо с-у Явор за да нестрадат децата му аз зради това пострада и още страда моето дете и съпруга които нямат никаква вина затова.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (23)

Изпрати
ивелина
ивелина
31.01.2015 16:55
Чета всички историй тук особено тези ,който са свързани с домашно насилие . Аз също съм преживяла това ,живота ми беше ужасен ,но ако това е истина тук в тази история то тогава моят живот е бил по добър .Смятам че историята е истински ,никой не би си направил труда да пише и разпространява лъжи на такава тема ,едно че това унизително и подигравателно ако е лъжа ,друго че ако е лъжа попада под ударите на закона .Невярвам автора да е толкова глупав и наивен или нагъл че да напише лъжи тук пред цяла България.МНого се ядосах на жените които нападат автора и го обвинват че се меси в чужд живот.,особено тази нели80 .Първо го подкрепя а след това напада и казва неща всякаш тя е свидетел на всичко ,незнам защо тази жена твърди постоянно че той тормози това семейство и че го прави от ревност ,откъде така е добре осведомена за това или защо смята така ако не е осведомена .Подразниха ме и жените които пишат че тази жена така заслужава за това защото е имала връзка с автора .Как могат да си мислят такива неща и да ги исказват на всеуслошание,това е срамно за една жена да мисли така .Закона и не само закона но и морал казва че никои няма право да посягва на на по слабите независимо те какви са и каво са сторили .Всяко посегателство се реследва и наказва ,с една дума никой няма право да бие друг .Това че те са семейство не дава право на тпзи Явор да е бие каквото и да извършила нито пък да я притежава и да и забранява .Нека тези жени да се поставят на неиното място и да изживеят неиният живот ,и тогава да дават оценки.Знаят ли тези жени какво е домашно насилие ,и кое закона приема за насилие ,нека да го прочетат ,нека да видят там какви са съветите към хората които са свидетели на домашно насилие и тогава да обвинват автора че се меси в чужди семейства .Точно заради такива жени като вас и хора които виждат насилието и си премълчават много жени са бити дори убивани или са се самоубивали.Това ли икате да се случи с тая жена ,искате всичко да се потули и смятате че ще и помогнете така ,не напротив вия е убивате ,и ако се случи нещо с нея вие ще сте виновните а не Пламен и ако той ви обвини в това не само аз ще го подкрепя а зад него ще застанат хиляди жени и организации.Нма закон който да ви накаже за това ,но има господ и природа те ще ви съдят ,и това ще ви тегне на съвеста .
Искате да заблудите всички тук читатели че Явор е простил всичко на Миглена ,и че живеят щастливо и се обичат.А замислихтели се дали Миглена му е простила за побоя , за преследването за унеженията и обидите ,ако мислите така се заблуждавате тя не муе простила нищо ,щом не му е простила изневярата и педофилията и е потърсила разбиране ,съчуствие и любов при Пламен.значи никога няма да му прости всичко това което е извършил особено това че тя е разбарл какво е истинската любов и Явор я е откъснал от тази любов .Никога ама никога няма да му прости това ,нито една жена не би му простила а камоли да е щастлива с него и да го обича.Няма такава жена и не съществува която да прости на мъжът си за всичко което и е причинил особено боя и наи вече това че е посягал на малки момичета ,което е долно и гнусно.Засрамете се вие сте жени и може и вие да попаднете в такава ситуация или вашата дъщеря,никой не е застархован ,ако вие нямате нищо общо с това семейство и сте истински и нормални жени няма как да пишете такива коментари и такива глупости,това не е нормално .Казва ви го жена преминала през този ад ,жена преживяла такъв кошмар но с помоща на такъв мъж като автора преодоляла всички трудности и сега живее щасливо с този мъж.Децата ми осъзнаха всичко чак когато ги оставих при баща им и разбраха що за идиот е той и че ги лъгал и заблуждавал ,а също так и подкупвал като този Явор.Сега са при мен и сме щастливи всички , а съпругът ми стигна дъното и живее сам самичак че дори и родителите му и мойте които му помагаха и подкрепяха. сега го изоставиха .Година бях разделена от деца и родители но вече всички са с мен ,простих им всичко и жевеем щастливо.
Казвате че пламен е накрал миглена да бъде с него и я излъгал и изнудвал за да е с него,и че тя докато е била с него той е преследвал заплашвал и тормозил децата и .Не мога да бъда съгласна с вас .Първо не смятам че тази жена е толкова глупава и заблудена че да се остави някои да я излъже или изнудва и заставя,а и не виждам с какво ще бъде изнудвана и заставяна .Как и по какъв начин този човек е държал насила и с лъжи при него и как за тия години жена му не е разбрала ,коет означава че такова нещо не е имало .Цялата тази тяхна врузка се дължи на взаимна любов,това са цели 5 години.Как така този мъж е преследвал и тормозил децата и и въпреки това тя е била с него че дори е напускала мъжът си и тях ,няма такава жена която любовникът и да тормози децата и ,и въпреки това тя да е с него и да го обича ,което говори че той не е преследвал и тормозил децата и.едно е да се е опитвал да им покаже истината и да раговаря с тях ,това не е тормоз ,нито заплаха .Твърдите че вор е били простил всичко на Миглена ,съмнявам се и то мниго се съмнявам ,ако този човек искаше да и прости щеше да го направи веднага след побоя над нея .И наи напред щеше да поиска от нея прошка за побоя и тормоза и тогав да и каже че и прощава и наистина да и прости и зарави всичко.Така тя щеше да скъса с Пламен а не да продължи връзката си с него.А защо я продължила ами защото този Явор и е натяквал ,тормозил заплшвал ,държал се като господарят в къщи той коли и беси и това я е накарало да продължи връзката с човека които я обича ,уважава и цени като жена ,всяка жена това иска уважение и разбирателство и тя го е открила в лицето на Пламен.Но както всички насилници Явор вместо да се осъзнае и да и прости той е продължил да я тормози и бие .Ето защо тя е бягала толкова пъти ,ще питате защо се е върнала ,нали .Ще ви кажа жени като нея и мен кото сме насилвани години наред и нямаме подкрепа нито от деца нито от родители ,за нас има само едно решение да седим и да мълчим ,да се примирява ме с всички и да испълняваме безропотно всички желания на насилника .Живеем ден за ден и се надяваме някой ден да стане чудо или насилника да умре.Е аз поне имах смелоста да се преборя и да напусна моя насилник ,но до мен стоеше тояно такъв човек като автора и се бореше и стрдаше заедно с мен .Аз за разлика от Миглена не предадох човека които ми помагаше и подкрепяше ,човекът които ме обичаше и бе готов на всичко за мен ,такива хора не се предават, напротив за такива влизаш в огъня ако трябва
1
1
Krasen Kostadinov
Krasen Kostadinov
11.02.2014 13:44
В тази история видях толкова правописни грешки,че лошо ми стана.Видях толкова провинения на този Явор,че ако са истина,би трябвало тоя човек да не излиза до живот от затвора.А знаеш ли как постъпват в затвора с педофилите,не би искал да знаеш,хората там може да са убийци,но всички имат деца,и един подобен тип(ако разбира се е вярно,че е такъв) влезе там,няма да доживее и 1 месец.Второ изключително много събития в рамките на какво време?Замесени страшно много хора,така като се замисля,само откачен прокурор би си затворил очите за подобни неща.Въпросът ми е,ако всичко това е вярно,защото има доста дупки в историята ти,но няма да се впускам в подробен анализ,ако е вярна,защо не си поискал помощ от прокуратурата,адвокат?Излиза,че ти се опитваш да помогнеш,но реално нищо не правиш.Ако си истински мъж,ще я вземеш тая жена,ще я заведеш някъде където да е в безопастност и ще съобщиш в прокуратурата,ще наемеш адвокат и ще го съдиш тоя Явор до дупка,ама мен ми се струва,че има доста неща които не казваш,или дано да греша,всичко това е плод на нечии фантазии.Затова ти препоръчвам,ако си толкова добър,за колкото се имаш,направи нещо,вместо да пишеш историите си насам натам,това едва ли ще помогне на тази жена.Успех.
0
0
plamen
plamen
13.02.2014 21:22
ами какво да ти кажа потърсихме помощ многократно помощ но от там искат да се заведе дело ако бях завел дело то щеше да замеся и децата и те несамо да страдат но и да носят отговорност наказателна но тези деца може да са всякакви но са неини деца и аз ако ги бях замесил тя щеше да ме намрази .Смятах че тези деца ще се осъзнаят и връзумят но те направиха точно обратното нападнаха ме и започнаха да правят интриги и сплетни дори отидоха в полицията при техен селски някакъв високопостван и наговориха куп глупости с-у мен че дори съм заплашвал децата с пистолет и так се получи че Явор и децата му получиха сила и започнаха да си правят каквото искат така всички наши деиствия станаха безмислени и безпомошни Миглена се отчая и отказа да се борипредпочете да стои там и да търпи унижение и бои само да не страда моето дете и жена ми Жертва се за нас но аз неискам такава саможертва искам да я видя свободна спокоина и щаслива независимо дали е с мен
0
0
Наталия Аврамова
Аз прочетох всички статии изумена съм от случая жалко за съдбата на жената тя не заслужава това отношение от мъжа и това наистина е психически и физически тормоз жалко че тя няма подкрепата на децата си но тя има правото да подаде молба за развод децата са голями и те ще се устроят както казваме ще тръгнат по тяхния път в живота Не мисля че вие сте направил грешка в стремежа си да помогнете на тази жена но това е много лично това е техен семеен проблем и ако Миглена наистина живее по този начин тя и само тя може да сложи край на този АД До въпроса дали е имало нещо между вас не е от значение защото по този начин не се решават техните проблеми с заключване силна ревност побой над нея полиция саморазправа от тяхна страна силата на мъжа е в юмруците а на жената в главата за всичко има цивилизационно решение без тези глупави постъпки Кои е прав и кой е крив те ще решат сами вие обърнете внимание на вашето семейство да не страда от станалото да не се травмира то защото и вашата съпруга страда
0
1
plamen
plamen
17.01.2014 23:09
да права си за всичко дори написах друга история в която е истината за нашите отношения виж я озаглавили са я "обичам я лудо но мъжът и е изверг "
0
0
plamen
plamen
12.01.2014 15:25
ако бе прочела гобре статиите щеше да рзабереш истинат но маи неси Миглена е сигнализирала полоцията имаше и ограничителна заповед за мъжът и а това че е при него не означава че се е върнала доброволно но явно давте коментари без да четете или сте повлияни от някои жалко е че жени дават такива коментари Невиждаш ли колко си противоречи нямали са проблеми и са се обичали тогава защо тои има ограничителна заповед и защо я е бил и преди да я хжане с телефон за коието ням а никакво доказателство че тая жена има нещо с мен Явно или си от поставените лица на Явор и дъщеря му или си много ама много ограничен човек
2
0
еми
еми
12.01.2014 12:15
много правилно Даяна.
Ако нямаме полза от случилото се,няма да се ровил в чужди работи.А от прочетеното тук си направих извода,че господина не е наложил волята си и не е успял да задържи любовницата си при него.Тя се е върнала при семейството си,за което и свалям шапка.(всеки греши)
А той сега от злоба не знае какво да направи.Много долна постъпка от негова страна.
Ако я тормозеше съпругът и ,има хиляди начини тя да сигнализира в полицията.След като тя не го е направила(предполагам че не е малоумна)значи няма никакъв проблем м/у тях.С
ТОВА което е на писал тук този ,показва колко слаба психика има,здравето му е критично и ще го доведе в психиатрията ако продължава така.Направо е за съжаление....
2
3
plamen
plamen
12.01.2014 15:40
тпва ли ти казаха да напишеш че ти ако си страничен човек нямаше да пишеш че аз и Миглена сме любовници тук никаде не пише това и по нищо не личи че сме имали а ти го твъдиш така както Явор и дъщеря му твърдят и обидите и това че не са имали никакви проблеми може да ги твърди само човек техен близък и поставен или пак се преставяте под чъужди имена за да се оневините МНОГО СТЕ ЖАЛКИ и се засрамете вече Аз съм се бил ровил аз бях замесен в това от самата Миглена и Явор и какво трябва да направя Явор и децата му да ме чернят плюят и злепоставят а аз да мълча и да не ги разкрия пред всички какви ЛЪЖЦИ са и ИНТРИГАНТИ то за това сега ще си плащат за всичко Нямали да разпечатите това и отново да го подадете като жалба в полицията че сам искарал истината пред всички за вас Вече и полиция и прокуратура ви се сме е и подиграва вече като ви видят пред полицията ви гонят защото им писна от лъжите ви Цяла Монтана вече ви се подиграва и ви знае че сте наи големите лъжци .Като твърдите това защо тогава тази жена е без работа защо е заключена в апартамента защо излиза до магазина придружена и само дао там и обратно защо всяка вечер има скандали и се навиква и триат предмети или ще кажете че не вярно но това може да се потвърди от двама полицаи техни съседи дори единият от тях е ходил да пркратява скандалите и дори хазаиката е уведомена и са пред изгонване и от тази квартира Това са твърдения на съседи ПОЛИЦАИ
0
3
даяна
даяна
10.01.2014 01:14
поради това че доста често съм се сблъсквала с българската злоба и безочие,да ти кажа не вярвам че си добрия самарианин и сте опитали да и помогнете.защото в народопсихологията на българина е заложено това ако видиш човек да се дави по добре му помогни и му натисни главата да се удави.така че спрете с простотийте.
3
3
plamen
plamen
12.01.2014 15:26
ако всички така правят както ти казваш то светът щеше отдавна да е свършил
2
0
малина
малина
06.01.2014 00:32
жалко тук пишат момичета който са били изнасилени и деца който са малтретирани,а вие сте превърнали този сайт селски цирк .моля сайтът да спре тези истории
3
1
plamen
plamen
05.01.2014 22:07
само за едно нещо съжалявам и ме е жал за Миглена защото тя страда наи много от това тук и това което се случва в деиствителност но и да ми се сърди и и обижда тя наи добре знае зщо го правя и защо ще продължа фа го правя тук и в живота аз обещах нещо на нея и не всички замесени наи вече на синът си да искарам истината на яве и да докажа пред всички че съм прав и че нямам вина за нещата в които ме обвиниха .Ако тя искаше да прекратя това и да не испълня обещанията си щеше да ме спре а не да се крие или е крита по вярно или когато ме види наваля глава и се срамува от постъпката си.Всичко което се случва в момента в тяхното семейство потвърждава за пореден път думите ми и твърденията ми че тя живее в затвор и е принудена насила и с заплахи да направи всичко това Не мога повече да и помогна но ще испълня всички мои обещания които съм дал да но да приеме последната ми помощ без да се обижда и засяга нека да търпи унижения и срам така както двамата с нея търпяхме досега докато се опитвахме да връзумим един луд и болен от ревност човек.Искахме всичко да се рещи по нормален начин с разговори но не ни се даде шанс и не бяхме нито чути и нито разбрани и то затова има голяма заслуга този човек които вече една година вместо да си върши служебните задължения прикриваше и помагаше на един луд РЕВНИВЕЦ Надявам се да е силна и да издържи на всичко което ще последва защото тя ще е под натиск и заплахи и с опасност да не бъде пак пребита от Явор и да но само да не посегне на живота си защото много пъти ми го е споделяла
2
0
plamen
plamen
05.01.2014 17:36
Всеки които иска да разбере дали говоря истината нека да ме потърси в феисбук (Пламен Колов )но написано на латински и ще получи доказателства които не искам да качвам тук защото ще нараня и злепоставя Миглена
2
1
иван
иван
05.01.2014 10:57
ха ха ха ако ти на това му викаш спокоен живот...да се ровиш в чуждите лайна и да предлагаш на софиянци 3000 лв да да се отървеш от някой... за да можеш после да имаш жена му.
Ако живееше спокойно,нямаше да пишеш всичко това тук,ревността те разяжда от вътре и не знаеш какво да направиш от яд вече...
И още нещо да ти кажа---ако си искал да не коментираме тук,да не си писал тези лъжи в който си изкарал закрилник,а в същност ти си разбивач на семейства...Всеки нормален човек като прочете това ще разбере с каква цел го правиш..
2
4
plamen
plamen
15.02.2014 09:49
още веднаж се уверявам че зад всички коментари стоят децата на Явор и самият тои поне като пищете нещо се замислете ровя се в чужди лаина е да това вашето са лайна но втези лаина бях замесен от вас и затова ще ги покажа пред всички да видят колко сте се олаиненили А това за мутрите от София ви издаде особено теб Биляно на теб написах смс че ще намеся мои познати от София но понеже наистина си по проста от баща си по нагла от него и по злобна така и не осъзна за какво става въпрос и сега ще ти обясня щом маика ти нетие обяснила аз ще го направя тук нека доста хора да видят и разберат кои защищава и прикрива Явор пред прокуратурата и съдът и кои направи така че да не бъде осъден с наказателна присъда баща ти и кои го закриляше докато тои имаше ограничителна заповед и я нарушаваше денонощно Смятате че незнам кои е че е един от шефовете на Обласна Дирекция Полиция гр. Монтана, при когото бях викан лично по вашо настояване и ваши лъжи от които бях наи учтиво помолен да не вадя личното си оръжие пред вас и ако не сум го вадил да го дам на съхранение в полицията и така когато вие твърдите че съм го показвал и заплашвал да ви хванат в лъжа ,и ако наистина исползвам оръжието си ще ми бъдат съставени глоби и отнето оръжието, е глобите вече ги имам, но целта на баща ти да ми се отнеме законното оръжие което съм получил от министърът на отбраната не се получи Това искаше баща ти да ми бъде отнето че да може спокоино да посегне на мен на жена ми и синът ми А що се отнася за моите хора от София не става въпрос за мутри защото вече такива неща няма а и никоя мутра няма да се занимава с жалкият ти баща а и защо да давам пари за Явор та тои неструва и пукната пара че да давам чак 3000лв за него аз за тези пари мога да ги дам на Миглена и тя да се махне спокоино от него и да си устрои живота Става въпрос за хора от министерството на вътрешните работи и по точно от инспектората на полицията които могат да се намесят и въпроса да се реши както трябва и по законният начин а не един ЛУД да побърква полиция и прокуратура а после да се изкарва жертва и да се измъква безнаказано Просто ти самата за пореден път попадна в капана ми и се изложи пред всички
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
41
33
20
10
Дай твоята оценка: