Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Чувство на пълна безнадежност

Чувство на пълна безнадежност

Чувство на пълна безнадежност
Здравейте. Това е моята истинска история. Преди повече от 3 години имах връзка със сатанист. От 3 години съм много болна-под въдействието на сатанински същества.

Това е неговият план "Б" да ме убие. Почти 7 месеца ме лекува един невероятен човек и феномен. Безкрайно съм благодарна на всички прекрасни същества, благодарение на които още съм жива.

Човек е напълно безпомощен. Само в тези случаи може да опознае чувството на пълна безнадеждност. Ако и последният ми спасител не успее, ще умра в адски мъки. Не е необходимо да ви давам подробности.

Пиша ви историята си за поука на невежите/и аз бях/,за да не страдат и други като мен. Бих искала да знам колко от убитите и безследно изчезналите са жертви на сатанисти ?

Бедна ви е фантазията колко ужасна и зловеща е реалността. Никога не казвайте:"На мен това не може да ми се случи. И "Аз мога да се справя във всяка ситуация". Бъдете бдителни. Само така можете да се предпазите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Krasimira Petkova Dimitro
Слуги на дявола в човешки тела. Целта на живота им е да убиват ритуално хора и животни, като по този начин изпращат душите им в ада. Нямо нищо по - ужасно от това.
0
0
таис
таис
12.03.2011 14:16
А какво представляват сатанистите ?
0
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: