Необяснимото чувство..

Необяснимото чувство..
Зравейте!
Аз съм момиче на 16 години..... Харесвам едно момче, което е с 1 година по-малко от мен...Той е на 15.. За мен това не е проблем, защото първо обичта не се мери с години, красота и т.н... Той е по-висок от мен и даже не изглежда на 15... Говори ми толкова мило...

Казвал ми е толкова хубави неща, имаме доста спомени заедно...Но нищо не е минавало по между ни....Знаем, че се харесваме, но....Той е срамежлив...Но с времето малко го преодолява, но не съвсем...

Споделяла съм това и с мои приятелки...Винаги са ми казвали, че си отиваме много... Просто харесваме се, уважаваме се, ценим се...Просто си личи от всякъде...Учим в едно училище... За мен има нещо, което ме кара да се замислям, че е причината никога да не може да тръгнем...

Той е християнин, а аз мюсюлманка.. Причината е само и само тази....Не знам...Той е казвал, че аз съм точната за него, а аз си мисля, че ако не бъда с него с никой друг не мога да бъда..Искам само и само него...Всеки ден почти си говорим...Всеки ден...

Но в мен нещо все плаче, защото си мисля, че никога няма да бъдем заедно...От самото начало до ден днешен той винаги ми говори мило и ми казва, че е така, защото го заслужавам... Просто много се разбираме..Не знам какво още да кажа..

Приятели...Кажете ми какво мислите...Благодаря Ви предварително...
Отговорите и съветите Ви ще ме успокоят....
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Сдм
Сдм
18.06.2013 02:08
Религията изобщо не трябва да ти е проблем - надявам се родителите ти да са по-широкоскроени, както и неговите де, за да не тръгнат да ви гонят да ви бият, но ако наистина са широкоскроени, според мен няма проблем. Имам такава позната двойка и нямат проблеми ;)
0
0
kofti
kofti
16.06.2013 01:52
До колкото съм наясно с вашата религия от разни познати роднините ти не биха одобрили подобно увлечение... Може би трябва да помислиш до какво би довело подобно нещо... Все пак зависи колко са съвременни родителите ти... Но ако не са много, по - добре остави нещата да отминат че ще се създадат само неприятности... Те ще си те оженят без друго за някой от вашите...след няколко години. Извини ме ако звуча грубо но ... ти си ги знаеш как стоят нещата.
0
0
cvetelina
cvetelina
27.05.2013 17:05
напълно съм съгласна с предишните отзиви.аз съм имала такава връзнка.с човек от друга религия.даже трабва да кажа че умеят да ценят жената .а за БОГ темата е обширна.най великото чувство на този свят е любовта.която от своя страна включва също уважението и обичта.и не на последно място себеотдаването.винаги съм гледала на човека до мен да му е добре.
0
0
Една
Една
26.05.2013 13:53
Не бързай с изводите, ако го цениш като човек бъди му приятелка, ако си вярваща, моли се за душата му, за неговото добро.. защото ето това включва и Бог да му помогне да усети коя ще е правилната жена за него. Още не сте за женене, и не е случайно че сте се срещнали СЕГА. Нищо в живота не е случайно! Имате време за приятелство. Защото в добрите семейства хората са и добри приятели. Нищо, построено само върху страст, не е особено трайно. Докато истинското приятелство и любов преодоляват всякакви различия.
0
0
Anonimna
Anonimna
26.05.2013 12:12
Благодаряяя! :*
Да за мен е така, но за него..... :/
0
0
анонимчетУ
анонимчетУ
25.05.2013 16:39
моето мнение е да не обръщаш внимание на религиите. сама си писала "...обичта не се мери с години, красота и т.н...". така че... направи си извода сама!!! успех, мила! :) :) :)
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: