Какво чувства той?

Какво чувства той?
Запознах се с един много привлекателен мъж на шофьорски курс за мотори. Оказа се, че и 2мата сме страстни моторджии и дори имаме еднакви мотори. Поиска ми телефона в деня на изпита и дори пихме кафе тогава заедно, по негова покана. Каза, че ще се обади след няколко дни и го стори. Последваха две срещи на кафе отново, а на третата той ме целуна.

Хареса ми и като човек, много усмихнат, прям. Но след тази трета среща с целувката изчезна. Спря да ми пише във фейсбук, отговаряше невинаги на смсите и обажданията ми. Доста е зает на работата си, а това е нещо, което знам от общи наши познати и знам, че не е лъжа. Още отначало ми каза, че не иска само секс, а честна и открита връзка. Призна ми, че е разведен, няма деца, просто бил направил грешката да се ожени много млад и не потръгнало.

След тази една седмица затишие ме покани у тях, обясни ми, че е бил в командировка - от сигурен източник разбрах, че отново не ме е излъгал. Тогава си легнах с него за пръв път. После спахме още два пъти заедно, като той започна да ми звъни почти всеки ден и да ме нарича своята приятелка, любов моя и т. н. Каза ми, че мога да ходя у тях когато искам, дори ми предложи да се пренеса у тях не на шега.

Запозна ме с баба си и майка си, говори с мен по телефона пред приятелите си и ми говори дори неща като, че ще си заспиваме заедно, ще ходим еди къде си заедно. Покани ме на балкан с него и приятелите му, но нямаше как да отида. Аз през цялото време гледах да съм весела, сдържана, да не го притискам, нито да го игнорирам. Показвах интерес, без да го задушивам. Но поведението му е странно.

Обажда се днес, а после чак след два дни. Пише ми смси настървено, а сам често не отговаря на моите. Като го попитах какво става каза, че всичко било наред и съм се притеснявала излишно.

Беше на море 5 дни, за които сме се чули 2 пъти - 1 път аз звъннах и 1 път той. Не знам как да тълкувам сигналите му и какво да мисля. Наистина започнах да се влюбвам в този човек и имам нужда от яснота. Моля за мнение. Той е зодия Лъв. Мерси предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
running man
running man
14.02.2016 16:13
Използват те, бягай надалеч докато не е станало много късно...
0
0
Алиса
Алиса
13.09.2015 13:59
Здравей! Изпаднах преди време в почти същата, даже да не кажа абсолютно същата ситуация и предвид моя опит ще ти кажа че тук има нещо нередно. В случая при мен беше, че се оказа женен и с дете а не както беше казал разведен. Както при теб така и при мен не се виждахме често а за чуването и писането от негова страна абсолютно същото като при теб. Според мен той крие нещо, за това ти давам съвет не вярвай сляпо а много добре проучи нещата аз слава богу разбрах на време, дано при теб не е така, но за всеки случай ме приемай всичко за чиста монета!
2
0
Георги Миндев
Георги Миндев
09.09.2015 00:01
Какво мнение търсиш?!!!! Прави това, което чувстваш и желаеш ти самата!!!
3
0
milen
milen
31.12.2015 22:54
shtom ne te tursi znachi ne mu ipsvash a ne mu li lipsvash znachi nqma lubov
2
0

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
40
32
20
10
Дай твоята оценка: