Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Носталгия или неизгаснало чувство?

Носталгия или неизгаснало чувство?

Носталгия или неизгаснало чувство?
Здравейте отново. . Преди време бях писал история, свързан с бившата ми приятелка. Е, на днешна дата съм с прекрасна жена до себе си, с която сме почти година заедно. Обичаме се, няма спор, НО! Снощи сънувах бившата си, за която писах тук преди доста време. Губят ми се части от съня, но помня, че тя дойде без да очаквам вкъщи, поговорихме, стигнахме до частта с прегръдките и целувките и аз й казах "толкова ми липсваше да целувам и докосвам кожата ти", събудих се и като, че ли бях в кома, сериозно ! ! !

Не знам какво значи тоя сън, обичам приятелката си, не се чувам и виждам с бившата ми приятелка, но тоя сън ме замисли и то доста. Не казах на приятелката ми какво сънувах, защото ще й стане кофти, не искам да я нараня, нито искам да си мисли, че имам нещо общо с бившата ми или че имам чувства още към нея.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
07.09.2016 08:11
В това няма нищо странно. Това че се виждаш с бившата си приятелка те е кара на подсъзнателно ниво да мислиш за миналото. Едно добро решение е да прекратиш всякакви контакти с нея, за да запазиш сегашната си връзка непокътната.
0
0
Стан Ой
Стан Ой
31.08.2016 14:59
На всеки му се е случвало да сънува бивш партньор. Ако това е само единичен случай, не мисля, че трябва да му придаваш някаква голяма важност - все пак твърдиш, че обичаш сегашната си приятелка. Ако обаче такива сънища започнат да се повтарят, може би нещо в сегашната ти връзка не ти достига и затова подсъзнателно се връщаш към предишната си.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: