Кой да предпочета и аз не знам

Кой да предпочета и аз не знам
Може би някои от вас, които ще прочетат моята история ще ме обвинят, но вярвайте ми, аз наистина имам чувства и към двамата.

Имам две гаджета в момента. Едното е в родния ми град, а другото в града, в който уча. И с двамата се разбирам чудесно, и с двамата се чувствам добре. Обичам ги по различен начин.

Проблемът ми е, че и двамата ми предлагат брак и аз не знам кой да избера. Всеки от тях има своите предимства и недостатъци, но на мен ми е адски трудно.

Единият е с по-добри финансови възможности, но при другия се чувствам по-глезена и обгърната с внимание.

Може би на края трябва да се разделя и с двамата, защото това раздвоение ме затормозява.

Коментари (4)

Изпрати
stzabv
stzabv
03.01.2014 05:25
избери втория защото ако си обичала първия нямаше да искаш втория
0
0
Роза
Роза
21.03.2011 18:44
Я да видя дали съм разбрала ? Ходиш с двама, които са ти предложили ? Те най-вероятно не знаят един за друг. Най-вероятно мамиш и двамата. Знаеш ли какво значи думичката брак? На колко години си всъщност, защото да мислиш, че си готова за брак и в същото време да мамиш двама, които очевидно имат сериозни намерения към теб и те обичаш и накрая - да седиш и да се чудиш кого да избереш - всичко това е меко казано незряло.
2
0
katq
katq
17.03.2011 00:09
Песента се казва Двама. късно е да забрави,вече има чувства. Ти знаеш отговора, кой държи на теб. Поне единият е искрен, а може и двамата да са. Така, че не бързай и кpии.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Ако слушаш поп-фолк сигурно знаеш, че Райна има песен за жена влюбена в двама мъже. Накрая те стоят пред нея в очакване да избере единия и тя не може да реши, двамата си тръгват и тя остава сама. Не мога да си спомня заглавието на песента. Аз страдах много, когато обичах. Сега се мъча като грешен дявол и проклинам деня, в който допуснах любовта в живота си. Току-що гледах Троя. И в миналото, и в настоящето и винаги любовта ще носи само беди и страдания. Ако искаш да си добре, забрави за нея. Късмет.
0
0

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: