Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Не знам как да се справя с проблемите си

Не знам как да се справя с проблемите си

Не знам как да се справя с проблемите си
Здравейте. От доста време чета написаното от много млади хора тук, но едва сега събрах смелост и аз да напиша нещо за моите проблеми.Аз съм на 25 години, но се чувствам сякаш съм на 50.

До сега съм имал две сериозни приятелки, но и двете ми връзки не завършиха щастливо. Изоставиха ме заради по - богати мъже. Вярно е, че моите финансови възможности са скромни, но все пак работя и имам някакви доходи.

Водя скромен живот. Не съм от баровците, които карат скъпи коли и пият скъпи питиета.Може би и в това е причината да се чувствам толкова подтиснат и нежелан от момичетата. Почти година вече съм самотен. Трудно завързвам запознанства.

По всяка вероятност причината е в мен, но не знам какво да направя за да излеза от тази задънена улица. И аз искам като другите да водя младежки живот, да създам свое семейство. Но за момента това е мираж за мен.

Объркан съм и не знам какво трябва да направя за да променя живота си. Моля, по - успелите да ми помогнат със съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Остарял
Остарял
15.12.2013 00:32
Защо самочувствието е толкова важно (и как да го подобрим) - пусни това в Гоогле-то и прочети първата статия. Боже, ти си на 25, едва сега стартираш, можеш всичко да промениш и най-важното имаш време за да го направиш,важното е да разбереш, че се налага, заради самия теб. Ех,защо не съм на 25.
"Накратко, всички изброени стъпки се въртят около едно - да започнете да се чувствате по-добре заради това, които можете и това, което сте. "
0
0
26
26
05.11.2013 10:18
Здравей!!!!!!!!!Вдигай самочувствието малко и ще си намериш точното момиче и ще ти се преобърне живота и най -хубавото ще имаш семейство.Вдигай главата горе.
Успех за напред
0
0
23
23
28.10.2010 17:43
Съгласна съм с предишния коментар. Важно е, че си решил да се промениш. От тук нататък само трябва да гледаш на себе си с по-голямо самочувствие и нещата ще станат от самосебе си. Жените разбират, когато един мъж е несигурен, затова придобии увереност и всичко ще се нареди.

Успех.
0
0
НИ
НИ
27.10.2010 21:49
Всичко идва от там, че нямаш самочувствие. Престани да мислиш какво не си. Мисли какво си и какво искаш да постигнеш в живота си и го постигни. И още, би трябвало да знаеш, че за всеки влак си има пътници. Със сигурност не всички момичета харесват баровци, но всяка жена е привлечена от мъж със самочувствие.
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: