Не зная как да реагирам

Не зная как да реагирам
Няма да разказвам цялата история в подробности защото може би ще ви отегча, но ще поискам вашия съвет.

Наша съседка замина за Америка при сина си и семейството му. Първоначално престоят и беше 6 месеца, следващият път остана една година. В този период ние продължихме да контактуваме със съпруга и, който беше останал в България.

Измина още една година, в която тя отсъстваше от страната и в един щастлив ден тя по скайпа ми забрани да контактуваме с мъжа и. Имал си любовница и за това трябва да го изолираме за да сме му посочели, че е на грешен път.

Ние какво можем да направим. Това си е тяхна работа. А как да не казвам добър ден на човек, който виждам всеки ден. Не искам да се меся в техните отношения, но не зная каква позиция да заема и да определя отношението си към двамата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Ив
Ив
11.08.2015 23:14
Казваш, че си неутрална и не взимаш страна и така...
0
0
Елиза
Елиза
24.04.2011 15:14
Всяка една жена (или мъж), която(който) оставя мъжа си (жена си) сам(сама) за дълъг период от време по една или друга причина, трябва да е на ясно, че той(или тя) ще си намери първоначално приятел (приятелка) и впоследствие любовница(любовник). Такива са природните закони! Малцина са тези, които могат да издържат за дълъг период от време сам-самички. Сигурно и Вашата мила комшийка и приятелка, на която толкова много и харесва в Америката, няма да има нищо против, ако съдбата и се усмихне и тя успее да намери някой по-богатичък и по-засукан американец, вместо да се завръща в бедната България ? Да, ама обикновено такива американци са заети и се намират трудно.
1
0
Виви
Виви
24.04.2011 09:56
Тактично обясни на съседката си, че това са техни проблеми и ти не се интересуваш от това. Не можеш просто така да спреш да поздравяваш някого, когото виждаш всеки ден.
0
0
crazy girl
crazy girl
23.04.2011 19:37
Права си мила, та ти си само любезна съседка. Не можеш просто така да спреш да му говориш. Това си е тяхна работа, съседката ти не е избрала подходящия начин, тоест чрез тебе. Това си е тяхна работа, ти сама го каза, нека си остане такава - това мисля аз.
2
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: