Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Не знам как да постъпя с нея

Не знам как да постъпя с нея

Не знам как да постъпя с нея
Здравейте ! Ще се опитам да съм по-кратка . . . преди време когато бях пети клас в класа дойде едно момиче от началото не си говорихме много но година по-късно разбрахме, че имаме много общи неща и се сприятелихме дори станахме най-добри приятелки. Всичко беше прекрасно но станахме седми клас и беше време да сменим училищата обаче стана така че се озоваахме в различни училища ( сега сме осми клас ) и смените ни се разминаваха тъй като при нея ги сменят на срок а при мен на месец. Събота и неделя рядко се виждахме защото тя помага на родителите си понеже имат семеен бизнес.

До тук добре но тя си намери нова компания от нейното училище , аз също но все още не са ми толккова близки . . . тя постоянно беше с нейните приятели дори започна да се напива и да пуши тях . С времето ние започнахме да се отдалечаваме търсехме се все по-рядко освен ако няма повод ( рожден ден например ) . Вчера и написах един смс питайки я какво прави и тя ми отговори след около минута и аз я попитах дали има планове за днес и дали иска да се видим и до тук. . . тя не ми отговори нито пък ми се обади и аз спрях да и досаждам все пак какво мога да направя щом не иска, въпреки че щеше да е по-лесно да си ми го каже, не да ме игнорира .

Аз не мисля , че това приятелство ще продължи още дълго. Мисля си дали просто да не я блокирам от всякаде и да продължа без нея ? Не защото вече не искам да сме приятелки а защото на нея не и пука за мен вече и това си личи. Единственото което ме притеснява е че знае каде живея и каде уча и може да се появи искайки ми обяснение ако забележи че съм я махнала ? Или да се оптам с нея но какво мога да проня щом не иска да е с мен не мога да я спирам. . . . . не знам объркана съм според вас какво е най - добре да направя

П. П. знам че имам правописни грешки но моля без лоши чувства. Благодаря за отделеното време.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
sislaka
sislaka
16.04.2014 06:06
без да я блокирваш просто я игнорираш и продължаваш напред
1
0
Ани
Ани
10.04.2014 13:34
Това ми напомня на моя постъпка, за напред все по често ще срещаш такива ''приятелки'' и смисъл от блокиране и триене няма, защото утре ще се засечете някъде и се получава тъпо.
0
0
Lii
Lii
09.04.2014 12:59
Това е малко глупаво. Защо ще я блокираш? Фактически тя се превръща в твоя позната. Остави я, може след време да те потърси, нормално е така да реагира, нови приятели, нова среда и т.н. Нищо не е вечно, е можеше да си останете приятелки то зависи от вас, но твоята приятелка не се е напънала да поддържа връзка, така, че няма да се получи. Остави нещата така, след време може пак да си възстановите отношенията, недей да създаваш напрежение. И аз имам една съученичка, точно като при теб стана. Минаха една две години и не се бяхме виждали, после в университета попаднахме в една група и пак станахме приятелки. Не го приемай толкова навътре, направи каквото можа, сега е нейн ред да предприеме нещо, чакаш.
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: