ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Вече 15 години ме тормози с неговите любовни истории

Вече 15 години ме тормози с неговите любовни истории

Вече 15 години ме тормози с неговите любовни истории
Здравейте. Вече съм загубила надежда, че в нашето семейство можем да имаме нормални отношения. Женени сме от 25 години. Имаме две вече големи деца.

Но милият ми съпруг не престава с неговите любовни истории. При всяка нова, за която разбера, обещанията са, че няма повече. Уверения, трогателни изповеди и така до следващия път.

Предлагала съм му да се разведем, но той категорично отказва. Грижи се за семейството, не мога да си изкривя душата. Но защо ми е всичко това, след като нямам душевното спокойствие.

Постоянно приятели ми казват за неговите забежки. Чувствам се пренебрегната и унизена. Не знам какво повече мога да направя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (19)

Изпрати
Евита
Евита
04.10.2015 16:41
И какво очакваш от тук??? Нещо различно ли да ти се каже,или да се наслаждаваш на съжалението.Като не можеш да си кривиш душата колко добре те гледа,защо цивриш???Ти се продаваш на този мъж за уютен живот и той го знае.Плаща си,ти си траеш и му слугуваш а той си скита...Сама не си ли го знаеш та чакаш някой да ти го каже?
4
0
бонбонка
бонбонка
29.03.2015 09:08
Ами да,и още два пъти по 15 може да те тормози,ако му позволиш.Ние хората сме измислили една приказка и тя e-самоуважение.Помогни му да си събере багажа,или ти избягай с привишена скорост и продължавай напред.Ако нямаш кураж и здрави гащи търпи си и не се оплаквай.На някои кораби и попътен вятър не им помага.Успех!
13
1
krainata
krainata
28.02.2014 12:05
Браво Саня, много добър съвет :))))) Само, че това е присъщо на жените материалистки. За какво ми е мъж,само за да плаща сметките ли? Упоручавате семейните ценности! Които иска много жени, да си живее сам...
3
2
Биляна
Биляна
11.02.2014 21:40
Можеш.Ако ти е останало поне малко себеуважение и достойнство тръгни си!Ако стоиш заради "грижите за семейството" млъкни и бъди омъжена за съпруга си!И без оправдания "какво ще кажат хората, на тези години ще стана за смях и заради децата".Втора серия няма, така че вземи решение!
5
0
??
??
25.05.2014 18:30
А бе жени, кво ви става бе.Какво значи ако ти е останало себеуважение.Грешката никога не е само в единия.Но така ви е най лесно, вместо да се борите с проблемите, избирате (ами аз вече не съм щастлива с теб) ами добро утро, но сте направили дете и то отнася най много от цялата история.Вече не е време да си гледате кефа, а да се грижите за дете, и за да израстне стабилно, момче или момиче, задължително трябва да има и баща.
3
6
mimi321
mimi321
10.01.2014 15:08
Вашата история ми е позната.Моя бивш съпруг беше като Вашия. Питала съм го къде греша. какво му липсва. Той ми отговаряше, че много ме харесва и нямам кусури. Но той си бил такъв, не можел без чуждичко.Сега има жена до него, с която не живеят заедно. Връзката им е отворена. Той постоянно търси друга, тя пък търси друг. А аз вече съм уверена в себе си и доволна от живота. След развода се чувствам успяла жена.
7
2
един
един
17.11.2013 16:06
защо не се замислиш какво липсва за да има желание да кръшка? Знам че с времето човек трябва да се грижи за семейството и не му остава време зюа себе си, но щом децата вече са големи, може би е време да обърнеш внимание и на себе си и ако не си, то да бъдеш отново желана. Няма как да подмладеем, не казвам и че това което прави мъжа ти е правилно от морална гледна точка... но всички си имаме нуждите... ако не ги получава от теб ги търси на друго място - нормално е (не казвам хубаво или морално).
1
5
Дорка
Дорка
15.11.2013 19:46
Подкрепям коментара на Аз. Намери си и ти някой и нека видим той как ще се чувства.
5
0
Аз
Аз
15.11.2013 09:40
Щом нямаш сили да го напуснеш и се грижи за семейството - си намери и ти някой.Покажи му ,че си желана жена.Само той ли е желан мъж????Явно те приема за даденост или като човек не можещ да се справи сам с живота.Аз лично не бих търпяла толкова години.Първият път се прощава грешка,втори път-от любов,но от там нататък си е чиста глупост.
10
0
Нормалната
Нормалната
10.11.2013 03:34
Ти след толкова години ли се сети как се чувстваш? Защо не го заряза на третия път? Човк прощава 2 пъти. Ти 25 години прощаваш и какво очакваш? На него така му е удобно-да си чука която си иска,да знае че децата му има кой да ги гледа.Вие сте много странни бе хора хора-ти го търпиш да ти играе хоро на главата,после чувствала се зле.Ами бий му шута,и това е. Ей заради такива жени мъжете си правят каквото си искат.Защото и аз ако има кой да ме търпи ще си развявам байрака и ще си го слагам с който ми е кеф,и после-извинявай няма повече.Съжалявам те честно,че нямаш самоуважение да приключиш връзка в която не те уважават.
8
0
МММ
МММ
21.01.2014 08:10
Браво!!!!!!!!!!
0
0
Мила
Мила
09.11.2013 15:28
Към Боб-от несвързаният ти коментар аз лично нищо не разбрах.Не стига ,че си тъп,ами си и неграмотен.Тук пишат хора,които могат да помогнат със съвет или да споделят подобна история.Според мен не хората,които са писали със съпричастие могат да се нарекат животни )както ги определяш ти)-а някой друг-сещаш се кой, нали?......
1
0

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: