Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Вече седма година търпя тормоз, унижения и всякакви обиди

Вече седма година търпя тормоз, унижения и всякакви обиди

Вече седма година търпя тормоз, унижения и всякакви обиди
Много съм самотна, в главата ми е адска каша. Искам да си тръгна, но ме е страх. Имам две дечица (обичам ги безкрайно много) заради тях вече седма година търпя тормоз, унижения всякакви обиди от страна на свекърва ми. Мъжът ми по принцип не беше лош, държеше се добре с мен първите 2 г., а после започна да слуша майка си, няколко пъти ме е удрял, единия път дори бях бременна.

Имам къща (нуждае се от малко ремонт и можем да живеем там), а той постоянно се оправдава, че нямало излишни пари, явно той не иска да се отдели от родителите си и така аз живея само заради децата. Скандали имаме почти всеки ден.
Вече 5-та година работя, за къщата се грижа, пране готвене, чистене, всичко аз, сметките аз плащам (ток, вода, кабелна, интернет).

Всички разходи на децата пак аз ги поемам, защото той вечно няма пари, като вземе заплата най-много 4 5 дни и вече иска пари за цигари от мен. Започна и чашките редовно да пресушава. Аз също изнемогвам, добре че е сестра ми и родителите ми, та да ми помагат.
Преди една година получих вниманието на един мъж, първо беше само приятелство, после флирт, а сега е любов от моя страна а може би и от негова - не зная. Но нали се сещате, че нещата са сложни, той не е бил женен, няма деца, а и аз не съм разделена с мъжа ми. Иначе искри прехвърчат и от негова страна, но едни думи ми повтаря много често (да се бяхме срещнали преди 7 г. ).

Аз обаче имам чувства към този мъж, мисля си много често за него, представям си живота ми с него. Треперя от вълнение когато е до мен, постоянно гледам да съм близо до него когато съм свободна. И така ада в който живея е пълен, добре че са децата та да забравям за болката
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (19)

Изпрати
жена
жена
31.12.2015 21:11
Виж, аз съм с 1 дете, едва ли съм по-добре. Повечето мъже са простаци, само деца могат да правят. малкото са добрите хора. Преди да се хвърлиш в неизвестното, проучи новия мъж дали е стока, да не е той същия кютюк.
3
0
Капитан Планета
Капитан Планета
18.08.2015 21:52
Стой още седем години може и да ти дойде акъла,ако не поне децата ти ще разберат напълно как трябва да се отнасят в бъдеще с патки като теб!
2
1
Захи
Захи
14.05.2015 15:14
Седи, търпи да те бият и обиждат като си тъпа патка.... и егоистка- щото децата ти гледат цялата тази мизерия!
7
2
валерия
валерия
12.05.2014 13:44
аз също прекарах това първите г.беше добре но взе да слуша майка си,търпях заради децата но не се издържа след 25 г.се раведах сега съм добре децата са с мен аз работя навън след като имаш жилище какво още чакаш вземаш си децата и се махай разведи се нещата ще се отидат да посложни последствия а връзката ти с този г-н нека си дискретна времето е пред теб а ако те иска и те обича да го докаже но не и да ти го натяква стигне ли се дотова няма продължение и на тази връзка подобре да си сама ти ще се спраавиш за да издържаш ти сем.аз бях в същото положение бях слугиня в кущи пари,пари и пак пари не се наядоха на пари сега съм много подобре срещнах идин човек който ме обожаваи аз наитина го уважавам
2
0
Монтайло
Монтайло
06.01.2014 03:47
Здравей. Надявам се тази история да не е копирана от някъде и да четеш отговорите. Първото нещо, което трябва да направиш е да повярваш в себе си. Ти си по-силна, по-смела и ако си отдалечиш вниманието от проблемите ще разбереш, че си и по-интелигентна от колкото си мислиш! Страха е емоция, която създаваш неумишлено, като си представяш най-лошият вариант за бъдещето си. Ако обичаш децата си и искаш те да имат майка в добро здраве, чиято усмивка им вдъхва комфорт, забрави лошите сценарии и още от този момент започни да си представяш живота такъв, какъвто искаш да бъде!
Когато си с този мъж, кажи му нещо от сорта :
Взех решение да се разделя с мъжа ми. Не искам да се чувстваш длъжен или отговорен по-някакъв начин, просто вече нямам чувства към него и не съм щастлива с него. Имам къща, в която ще се преместим и ще имам нужда от малко помощ за да я направя годна за живеене.Ако можеш да ми помогнеш ще съм ти много благодарна.
Каквото и да кажеш, трябва да го чувстваш правилно и не трябва да го караш да се чувства отговорен за нещо. Ако чувстваш, че ако му кажеш, че искаш да си с него, кажи му го, но не го притискай.
Ако знаеш английски задължително изгледай тези клипове и не си мисли, като повечето нещастни хора, че това са измислици, защото тези, за тези, които вярват, живота се променя към по-добро и по-добро, докато стане най-доброто, което могат да очакват. Забележи - казвам очакват - каквото очакваш, това е най вероятно да се случи.
Ето клиповете :Ако не знаеш английски ето ти един, по темата, на български


Като за последно ще ти дам два съвета :
1. Винаги говори за това, което искаш и се пази да не говориш за противоположното.
2. Никога не довършвай негативна мисъл, а веднага вместо нея кажи положителният й вариант.
Пак повтарям : Вярвай в себе си! Успех :)
3
0
ВЕСИ
ВЕСИ
16.10.2013 10:03
Бързо бягай от там.Ще се справиш и сама , щом имаш и къща иди на спокойствие с децата си.УСПЕХ !
6
0
Захи
Захи
16.10.2013 09:45
Добре де, защо си още там. И какъв съвет искаш от нас. Не ме разсмивай, всеки нормален човек отдавна да се е изнесъл. Само ни губиш времето с някакви си твои фантазии
2
0
ihtianderrr
ihtianderrr
15.10.2013 18:19
Ако наистина си обичаш дечицата няма да ги държиш при него на такъв живот.
Мисли за тях, бягай бързо надалече... с тях разбира се
2
0
Йордан
Йордан
15.10.2013 15:42
И ОЩЕ СТОИШ И ГО ТЪРПИШ???? СТЯГАЙ БАГАЖА, ВЗЕМАЙ ДЕЦАТА И ГО ЗАЦЕПВАЙ!
2
0
семейна
семейна
15.10.2013 15:36
Хващай багажа и децата и отивай в твоята къща, постепенно ще ремонтираш и ще създаваш дом там (или при роднини на първо време). Е, може би отначало ще е трудно, но е за предпочитане пред положението ти в момента. За сега остави новия мъж настрана, виж как ще потръгне, придобий самочувствие, тогава ако трябва да се случи нещо - ще се случи.
И имай предвид, че децата по-добре да растат при разведени родители, отколкото в такава атмосфера.
1
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: