ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Той ме пренебрегва заради приятелите си

Той ме пренебрегва заради приятелите си

Той ме пренебрегва заради приятелите си
Може би на някои моят проблем ще се стори маловажен, но на мене ми е болно, тежи ми и ме разстройва всеки път когато ми се случи.

Омъжена съм от 5 години. Имаме и детенце на 3. Смятам, че нещата вървят нормално, като изключим факта, че съпругът ми ме пренебрегва заради приятелите си.

Всяка седмица те си правят мъжки сбирки. Пийват си, говорят си, забавляват се. А в същото това време аз седя с детето в къщи сама.

Говорих със съпругите на приятелите му, но те вече са приели факта и толкоз. А аз не мога. Искам и аз малко забавление. Така ли ще минава живота ми ?

Опитах се да говоря с него, но той каза, че това са мъжки работи. И в момента съм сама и за това реших да споделя с някого моите тревоги. Просто не зная какво да правя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
коя е тя
коя е тя
11.01.2014 02:14
И аз имах подобен проблем, ако мога да го нарека проблем разбира се. Макар, че не съм семейна все още, имам сериозна връзка от 2 години и сме все едно като женени. Макар, че се забавляваме страшно много заедно, излизаме, ходим по дискотеки, на почивки, събираме се с компания, имаше един период от време, може би около 2-3 месеца, в които той всеки петък или събота, ако не и двата дни излизаше "по мъжки" с приятели. Ходеха на дискотека, излизаха съм 12:00 през ноща и се прибираха към 5 сутринта и това адски много ме дразнеше. Буквално откачах, ревях като малко дете, на което са му взели играчката, стоях си вкъщи, цупех се, мрънках, пишех му злобни съобщения, но това не промени нищо. Той продължи да си излиза по мъжки, естествено излизахме и заедно, но през седмица кажи речи петъците бях за излизане с приятелите. Имам си една приятелка, на която звъня в такива кризистни моменти, случвало се е многократно да и се обадя в 3 през ноща, след като съм се наревала едно хубаво в нас от яд, че пак е излезнал без мен, тя идваше с колата, взимаше ме и обикаляхме по улиците, говорихме си, аз и се оплаквах от моя, тя ми се оплакваше от нейния и така ни олекваше и на двете. В един момент обаче от самосебе си тези техни мъжки сбирки взеха да оредяват и сега се случва един път на два месеца да излезне без мен. Не знам как стана, не съм го предизвикала аз, просто така се случи. Неговите приятели всички са семейни, на единия жена му е много страшна, мери го с пантофи като тръгне да излиза някъде без нея, абе трагедия абсолютна, карат се, викат, крякат. И за какво, сега честно да ти кажа ми е много хубаво като излезне с приятели, имам си време за себе си, за моите приятелки, свободна съм си, излизам си и аз, няма и помен и сълзите и сополите, които леех преди. Няма смисъл, всеки си има право на личен живот, имай си и ти, намери си приятелки, излизай, забавлявай се, не му прави на пук, нищо няма да спечелиш, ако не ходи по други жени, а просто се забавлява с приятели не виждам какъв е проблема.
0
0
тихомир
тихомир
18.02.2011 22:14
Не унивайте, ами почвайте с език, че Шенген ви отваря нови хоризонти. Всеки сам може да си помогне.
0
0
Арабелка
Арабелка
09.02.2011 04:16
Това е една стара история с познат рефрен, Мила моя, не си ли чувала за лично простанство ? Някой да те е вързал вкъщи с въже ? Ами намери си и ти занимания и компания за да се веселиш. Кой е казал, че като си семейна е редно да си само с мъжа си във веселбата ? А, защо си загърбила предишните си приятели след брака ? Аз също съм семейна и още повече живея в чужбина и нямам баби да ми помагат, но винаги се веселя. Има места, където да се ходи със съпруга, има само дамска вечер, има само вечер за мъжете. Я вземи се поогледай малко и виж, че нямаш проблеми, ти сама си ги съдаваш. А, какво ще правиш, ако имаш ревнив съпруг ? Така че намери си средата за забавление и ти и ще видиш, рабереш, че съпругът ти не те пренебрегва. Това е само в твоята фантзия. Щом си семейна и с дете, не значи, че е дошъл края на живота ти.
1
0

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: