Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Приятелят ми и най-добрата ми приятелка ме предадоха

Приятелят ми и най-добрата ми приятелка ме предадоха

Приятелят ми и най-добрата ми приятелка ме предадоха
imgЗдравейте. Аз съм Мария, не знам как да постъпя. Бившият ми приятел беше по-голям от мен с 6г, най-добрата ми приятелка е по-голяма с 2 години, и знае всичко за мен и така знаеше колко обичах бившият ми, но един път се случи така че се скарахме със бившият ми(докато бяхме заедно) и си седях и говорех с бивша най-добра приятелка от България и видях снимка на тях заедно при което избухнах (случка от преди 3 месеца)
и така говорих и с двамата и всичко се подреди но скъсах с бившият ми защото разбрах че обича бившата му приятелка и ме използва при което най-добрата ми приятелка беше с мен и ми помагаше да го преживея та сега си имам друг приятел с който съм щастлива но винаги ще пазя бившият ми в сърцето ми, колкото и да ме нарани. . . та случиха се нещата и изгониха приятелката ми на пътя и я поканих да живее при мен докато си намери жилище, тя заспа и аз гледах филм от ipad-a и, и реших да видя какво се случва с бившият ми защото съм го блокирала и той мен. . .

разглеждах чата им и видях сърца, прякори уговорки за излизане, и влезнах в Snapchat-a и и погледах в спомените и видях клип на който бившия ми и прави масаж снимка на която я целува по бузката и всякакви снимки докато аз съм била вкъщи и съм плакала че сме се скарали(докато бяхме заедно)той е бил с нея и не ми се мисли какво се е случило та тя сега спи до мен а аз гледам снимките и се чудя какво да правя може ли някой да ми дайте съвет. Чувствам се излъгана предадена тази кучка която спи до мен е лицемерка и не знам какво да я правя помогнете ми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
03.01.2018 16:28
Ами изгони я на улицата. Или отвори сърцето си и ѝ прости. Все пак - изборът е твой.
3
0
Потребител#192998
Не бива да ровиш в чужда кореспонденция, още повече когато вече сте разделени. Доколкото разбирам ти не живееш в България и сте разделени от разстоянието най-вече. Трябва да преоцениш положението си с него и наистина доколко сте били заедно.
2
1

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: