Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Не понасям вече баба му

Не понасям вече баба му

Не понасям вече баба му
Здравейте! Имам сериозен проблем и се нуждая от помощ. Живея на семейни начала с мъж. От 3 години сме заедно, имаме дете и живеем при нашите. Проблемът е, че когато отидем при родителите на мъжа, с когото живея, те се държат отвратително с мен.

Баба му ме обижда, вдига ми скандали, дори два пъти вече се опитва да ми скача на бой. Мъжът ми ме защитава, но това не се търпи. Не я понасям вече тая жена! Често с половинката си се караме заради нея. Казала е на много хора, че не ме иска в семейството си.

Наскоро имах рожден ден, бяхме в тях, а тя дори не ми честити, въпреки че знаеше за празника. Постоянно ме критикува и винаги за всичко съм ѝ виновна аз. Стигна се до там да ме обвини, че правя магии на внук ѝ. Опитвах се всячески да говоря с нея - не става с думи. Пишете ми, моля ви, как да се справя с тая жена.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Ангел
Ангел
22.06.2015 13:27
Просто не ходи там ...
Мъжа ти що ти го причинява не разбирам. Ако е мъж на място ще застане зад теб и няма да ти причинява подобно нещо. Ама лошото е, че повечето мъже си мислят, че са мъже само защото не са жени ... o_O
0
0
Just a girl
Just a girl
24.02.2014 10:31
За поведението ѝ причина просто може и да няма, някои хора са такива. Отделно, не е задължително ти да си в дъното на нещата. Преди 2 години преживях нещо подобно, не искам да изпадам в подробности, но макар и всичко да се изливаше в/у мен, причината беше мъжа ми, т.е. внук ѝ на въпросната бабичка...
Решението е да спрете да се виждате с нея ... щом ситуацията е такава, едва ли мъжът ти ще има нещо против.
0
0
Алекса
Алекса
29.01.2014 14:04
Мисля, че причината за всичко е, че преди 7 години имах 2-годишна връзка и съжителство с мъж, когото тя познава. Друга причина просто няма.
1
1
тя
тя
29.01.2014 07:26
Опитай да разбереш причината за това,ако не успееш просто спри с визитите или поне ги намали.
0
0
деси
деси
28.01.2014 19:12
има и трети вариант,мужът ти да й се оплаква от теб и тя да е афектирана от това.
0
0
Але
Але
28.01.2014 19:01
Има 2 варианта : или бабата е изкукала или ти не ставаш за нищо и жената я е жал да гледа внука си така.. Ако е изкукала просто не и обръщай внимание и гледай визитите ви да са по-кратки, ако пък е второто просто започни да се преструваш на много добра и примерна та да се успокои жената.. При всички положения хората не се държат лошо с някой без причина, причина има повярвай ми, можеш да се опиташ да говориш с родителите му и да поискаш да бъдат честни с теб. Причините могат да са малки или големи, примерно защо нямате брак щом имате дете( ти ли го поиска или той?), или ако примерно заради теб сте се преместили в друг град, или куп други причини, но ти си знаеш най-добре.. отговора няма да го намериш тук при условие, че ние не познаваме вас, нито знаем нещо за ситуацията в която се намирате или отношенията по между ви
1
3
ФорматА3
ФорматА3
28.01.2014 16:59
Просто спри да се занимаваш с нея. Като им отидете на гости, мълчи и се усмихвай, като те подяде я попитай дали иска чаша студена вода. Ако се прави на интересна и кажи да не те занимава с глупостите си. Обясни на мъжа си, че не желаеш повече да ходиш в тях. Не звъни по празници, тотално ги отсвири всичките. Не си длъжна да се ядосваш за бабешките лудории. Като не иска да те гледа - да използва вратата и да се маха, не си отишла специално заради нея. За съжаление, понякога не става с добро, обясни това на мъжа си. Но не позволявай да те мачкат. Имате дете - дай ясно на мъжа си да разбере, че докато тия хора не си променят отношението те внук няма да видят. Леле, аз ако съм даже ще я питам винаги като я видя не как е, ами дали е жива още.. Съжалявам, но наистина понякога с добро не става.
11
0

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
40
33
20
10
Дай твоята оценка: