Не знам какво чувствам

Не знам какво чувствам
Здравейте! Реших и аз да споделя историята си.
При мен се случи следното. Имам приятел от около два месеца. Бях наистина много влюбена и щастлива, а както изглеждаше при него също беше така. Проблемът обаче изникна преди няколко дена. Просто една сутрин се събудих и не чувствах нищо. Видяхме се същия ден и аз не исках дори да го целуна, отвращаваше ме. А всъщност нищо не е направил. На следващия ден говорих с него и му казах, че имам нужда от време, за да разбера какво наистина чувствам. .

За да видя ще ми липсва ли или наистина е трябвало да се разделим. Видях сълзите в очите му и аз също се разплаках, а после си тръгнах. . Прибрах се вкъщи и започнах да си мисля и пак заплаках. Обадих му се и му казах, че искам да се съберем и чух радостта в гласа му. Отново се разплаках, но от радост. И броени минути след това аз отново не знаех какво чувствам.

Дали от съжаление съм се събрала с него или наистина имам чувства, но на моменти го осъзнавам. . А и от както се случи това почти не си говорим. . Когато ми се обади или аз на него се питаме само какво правиш, как си и после мълчим, дори няма какво да си кажем. Моля ви, ако някой е бил в такова или подобно положение, да изкаже мнението си и как ще е най-добре да постъпя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Александър
Александър
30.03.2015 23:44
Не сте един за друг, признайте си го. Точка.
0
0
...
...
22.12.2013 23:44
момиче не залагвай момчето това че ти не си наясно с чуствата си не ти дава право да го караш да страда
3
1
asda
asda
22.12.2013 14:13
Когато човек започне да се чувства комфортно и започва да се чуди какво става :D
1
0
misi frost
misi frost
14.12.2013 13:20
Харесала си го,имало е тръпка,тръгнали сте и тръпката се е изчерпала.Не е задължително с всеки да се получи,да се влюбиш и т.н.Според мен е трябвало да си останеш сама,защото това момче не ти е интересно вече така да се каже,а той дава признаци ,че му пука щом е плакал.Но щом вече сте заедно отново виж какво ще се получи,може пък и да се влюбиш в него :)
0
0
Димитър
Димитър
14.12.2013 01:03
И при мен беше така...и след време просто се разделих с момичето,тя не искаше до последно,но 1 ден просто нищо не усещах и нямаше смисъл да си пишем,говорим или квото и да е,даже имаше момент не на отвръщение точно,но на "писване" от нея...а всичко вървеше добре,не знаех на какво се дължи това,но преживях това,а и момичето сега е по-добре,но не подържаме никакъв контакт слава богу,нараних я знам,но живота е такъв-труден и тя трябваше да го приеме.Послушай себе си,никой друго,разказах ти моята история накратко за да видиш,че не само ти си така :D просто се случват и тези неща. :)
2
1
СисиАнна
СисиАнна
12.12.2013 23:04
по начина по който си разказала нещата си личи че си умно момиче и ще откриеш отговора на въпросите си като се вслушаш в себе си
2
0
bo$ko
bo$ko
12.12.2013 16:45
като не знаеш какво искаш не е нужно да нараняваш момчето!!!
10
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: