Каза ми, че не знаел какво иска

Каза ми, че не знаел какво иска
На 17 години съм и излизам с момче, което е 7 години по-голямо от мен. Доста време и усилия ми костваше, за да го накарам да излезе с мен и най-накрая се съгласи.Отначало той много се дърпаше и ме отблъскваше.

Казваше ми, че съм прекрасен човек, но все още обичал бившата си, която пък преди година го изоставила и тръгнала с най-добрия му приятел. Аз хиляда пъти го увещавах, че аз не съм тя и няма да го нараня така.

И през времето, в което излизаме той се държеше с мен прекрасно. Правеше ми малки изненади, с които ме караше да се чувствам желана и обичана. Всичко беше наред докато майка му и баща му не си дойдоха в България. Те по принцип живеят в Гърция.

Изведнъж той спря да ме търси, аз не знаех къде е. Преди ми звънеше и пишеше, а вече не го прави. Накрая аз го потърсих и той ми каза,че е извън града и като се върне ще се видим. След седмица той се върна, но аз разбрах от друг човек за това.

После разбрах, че е излизал с приятелите си, но на мен изобщо не се обади. Каза ми, че не знаел какво иска и за това така се държи с мен и т.н. Не знам какво да правя.

Имам много въпроси към него, но се страхувам от отговорите. Не искам да го загубя, защото намеренията ми са сериозни.Какво да правя?[Още подобни истории тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

ЕЛИ
ЕЛИ
01.11.2013 12:55
Не се страхувай задай му въпросите си.Ти трябва да знаеш дали си заслужава .Живота е пред теб.
0
0
Бахура
Бахура
01.09.2013 13:02
Дай му в дупето :)
4
0
angel
angel
30.08.2013 23:19
Почти същотото нещо ми се случи на мен. С времето го забравих беше ми адски трудно, но го направих. След известно време той започна да ме тарси, да иска да бъде с мен, защото осъзна какво е загубил.
0
0
Lollipop4eto
Lollipop4eto
30.08.2013 19:31
Продължи напред, колкото и да те боли. В даден момент ще осъзнае какво е загубил.
0
0
MK
MK
30.08.2013 15:06
Писна ми едно и също да говоря, ама айде поредната - щом е по-голям от теб, ще те разиграва, защото си малка, неопитна пикла. Толкова е просто. За 7 години се придобива много житейски опит, който хората използват, за да манипулират околните. Търси си на твоята възраст, ако не искаш да те разиграват. Или просто си бъркай сама в оная работа.
1
0
jshelfj;g
jshelfj;g
29.08.2013 15:52
Благодаря за отзива. Много си права... Значи все пак трябва да говоря с него и евентуално, ако той пожелае да прекъсна връзката си с него вместо да продължаваме тази ситуация?
0
0
Деси
Деси
29.08.2013 07:51
И аз бях в подобна ситуация. Ще ти кажа две неща, които аз разбрах по трудния начин. Те няма да се успокоят, нито да ти спестят болката или терзанията, но колкото по - бързо ги разбереш, толкова по - добре. 1. Никога не можеш да накараш някой да те обича. Това, че ти си влюбена, не предполага автоматично, че той е влюбен в теб. Всеки има право на избор и ако той прецени, че ти не си неговият човек, не можеш да направиш кой знае какво. Гадно е, да, но е вярно. И 2. Кой е казал, че голямата любов е правилната? Лудата, голяма, силната любов, която може да изпитваш към него не означава, че той е подходящ за теб. Понякога сърцето не пита, в кого да се влюби, понякога то се влюбва в неправилните хора. Тези връзки са трудни и болезнени, но в даден момент трябва да приключат, за да може всеки да продължи напред. Моят съвет е - Уважавай себе си. Не допускай да те разиграват. Ако той не желае да бъде с теб, отдръпни се, нямаш нужда от връзка, която не те прави щастлива, или такава, в която той е с теб само като му изнася. Ти си вече жена, а не играчка, не допускай поведение, което те наранява и обижда. Повярвай, сега може да изглежда като края на света, но не е така. Обичай себе си.
2
0