Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Каза ми, че не знаел какво иска

Каза ми, че не знаел какво иска

Каза ми, че не знаел какво иска
На 17 години съм и излизам с момче, което е 7 години по-голямо от мен. Доста време и усилия ми костваше, за да го накарам да излезе с мен и най-накрая се съгласи.Отначало той много се дърпаше и ме отблъскваше.

Казваше ми, че съм прекрасен човек, но все още обичал бившата си, която пък преди година го изоставила и тръгнала с най-добрия му приятел. Аз хиляда пъти го увещавах, че аз не съм тя и няма да го нараня така.

И през времето, в което излизаме той се държеше с мен прекрасно. Правеше ми малки изненади, с които ме караше да се чувствам желана и обичана. Всичко беше наред докато майка му и баща му не си дойдоха в България. Те по принцип живеят в Гърция.

Изведнъж той спря да ме търси, аз не знаех къде е. Преди ми звънеше и пишеше, а вече не го прави. Накрая аз го потърсих и той ми каза,че е извън града и като се върне ще се видим. След седмица той се върна, но аз разбрах от друг човек за това.

После разбрах, че е излизал с приятелите си, но на мен изобщо не се обади. Каза ми, че не знаел какво иска и за това така се държи с мен и т.н. Не знам какво да правя.

Имам много въпроси към него, но се страхувам от отговорите. Не искам да го загубя, защото намеренията ми са сериозни.Какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
ЕЛИ
ЕЛИ
01.11.2013 12:55
Не се страхувай задай му въпросите си.Ти трябва да знаеш дали си заслужава .Живота е пред теб.
0
0
Бахура
Бахура
01.09.2013 13:02
Дай му в дупето :)
4
0
angel
angel
30.08.2013 23:19
Почти същотото нещо ми се случи на мен. С времето го забравих беше ми адски трудно, но го направих. След известно време той започна да ме тарси, да иска да бъде с мен, защото осъзна какво е загубил.
0
0
Lollipop4eto
Lollipop4eto
30.08.2013 19:31
Продължи напред, колкото и да те боли. В даден момент ще осъзнае какво е загубил.
0
0
MK
MK
30.08.2013 15:06
Писна ми едно и също да говоря, ама айде поредната - щом е по-голям от теб, ще те разиграва, защото си малка, неопитна пикла. Толкова е просто. За 7 години се придобива много житейски опит, който хората използват, за да манипулират околните. Търси си на твоята възраст, ако не искаш да те разиграват. Или просто си бъркай сама в оная работа.
1
0
jshelfj;g
jshelfj;g
29.08.2013 15:52
Благодаря за отзива. Много си права... Значи все пак трябва да говоря с него и евентуално, ако той пожелае да прекъсна връзката си с него вместо да продължаваме тази ситуация?
0
0
Деси
Деси
29.08.2013 07:51
И аз бях в подобна ситуация. Ще ти кажа две неща, които аз разбрах по трудния начин. Те няма да се успокоят, нито да ти спестят болката или терзанията, но колкото по - бързо ги разбереш, толкова по - добре. 1. Никога не можеш да накараш някой да те обича. Това, че ти си влюбена, не предполага автоматично, че той е влюбен в теб. Всеки има право на избор и ако той прецени, че ти не си неговият човек, не можеш да направиш кой знае какво. Гадно е, да, но е вярно. И 2. Кой е казал, че голямата любов е правилната? Лудата, голяма, силната любов, която може да изпитваш към него не означава, че той е подходящ за теб. Понякога сърцето не пита, в кого да се влюби, понякога то се влюбва в неправилните хора. Тези връзки са трудни и болезнени, но в даден момент трябва да приключат, за да може всеки да продължи напред. Моят съвет е - Уважавай себе си. Не допускай да те разиграват. Ако той не желае да бъде с теб, отдръпни се, нямаш нужда от връзка, която не те прави щастлива, или такава, в която той е с теб само като му изнася. Ти си вече жена, а не играчка, не допускай поведение, което те наранява и обижда. Повярвай, сега може да изглежда като края на света, но не е така. Обичай себе си.
2
0
jshelfj;g
jshelfj;g
28.08.2013 20:21
Здравей, Ели. Сърдечно ти благодаря за отзива. Знам, че трябва да го пусна и да видя дали ще се върне. Но ако го пусна, това означава, че има много голяма вероятност да го загубя, а мен това ме плаши до неузнаваемост!
0
0
Eli
Eli
28.08.2013 16:49
Здравей мило момиче. Ако обичаш нещо пусни го на свобода... знаеш как продължава това- една изпитана истина и от мен самата. Направи ми впечатление, че пишеш, че намеренията ти са сериозни, но не забравяй ,че за една връзка трябват двама души, а ти си все още толкова крепка и млада... само на 17. Знаеш ли още колко такива като НЕГО ще минат през живота ти. Сега ти предстоят толкова хубави неща като дипломиране и бал... просто си живей живота, защото днес няма да се върне, а утре не знаем какво ще бъде
0
0
jshelfj;g
jshelfj;g
28.08.2013 16:18
много съжалявам, че нещата са се развили така. ако имаше възможността какво би направила, за да го имаш? просто отказвам за повярвам, че не знача нищо за него, че поне малко не му трепва нещо като се видим... просто си мисля, че ако продължавам аз да го търся изглеждам като отчаяна съпруга. Той се запозна с майка ми и сестра ми и те много го харесват. Знам какво искам, но той не знае, а си миля, че би трябвало да говори с мен и да решим какво да правим. Но как това да се случи след като той не ме търси и ме отбягва. Според мен има нещо което много го притеснява, но не ми казва. Да говоря ли с него?
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: