Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Изнудване заради изневяра

Изнудване заради изневяра

Изнудване заради изневяра
Аз съм на около 50-те, имам две пораснали деца и две сладки внучки. Животът ми си беше уреден, но се случи да изневеря на съпруга си с доста по-млад мъж от мен. Той ми е колега в работата и там започна връзката ни.

Мислех ме, че сме много дискретни и никой не знае за това, докато един ден един друг колега, който винаги ми е показвал, че ме харесва и с който сме флиртували често(но само това), не ме извика в стаята за отдих и не ми показа на мобилният си телефон много снимки, на които сме аз и любовникът ми в много пикантни пози.

Много се учудих от къде може да има такива снимки, защото имаше и такива от близък план, на които ясно се виждаха детайли от половият ни акт. Попитах го от къде ги има, но той каза, че е важно какво ще ги правел, а не от къде ги е взел.

После най-спокойно ми обясни, че ако не му правя каквото поискал, ще качи снимките във фейсбук(знаейки, че там имам много приятели и това ще е ужасно за мен). Аз попитах какво ще иска толкова от мен, а той просто си разкопча ципа и посочвайки го каза"-клякаш и го ла....ш".

Аз се изсмях, но той зареди една доста пикантна снимка от телефона си и я качи във фейса. Каза, че имам секунди да реша преди да я видял някой. Аз просто се подчиних и му клекнах.

Той веднага я изтри и от този ден се почна постоянен сексуален тормоз, дебне ме на всякъде и гледа да останем насаме за да ме насилва или да блудства с мен. Просто не знам какво да правя, в страшен шок съм заради това.

Ако не правя каквото поиска, със сигурност ще качи снимките, а там ще ги видят всички, мъжът ми, децата, роднини и приятели. От скоро мисля и за самоубийство.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (72)

Изпрати
ОТЕЛО
ОТЕЛО
14.07.2012 13:31
Е ,някой добре беше го казал "Тази работа е проста работа но не е за прости хора" Нека не бъда възприет като някакъв извратеняк ,но човекът си е отмъстил заради отказа ти да му "пуснеш" и на него,след като сте флиртували преди...Сега каквото свири ще му играеш...мъжките чувства не са за стъпкване защото те са винаги истински...
0
1
nel
nel
13.07.2012 22:50
Ами, ако смяташ, че снимките са само на телефона, просто се опитай да ги премахнеш. Този човек явно е безскрупулен. Ами действай и ти така, намери начин, дори и ако трябва да платиш на някого, да му се отнеме телефона. Защо ще ти е да се самоубиваш. Дори и да си имала връзка с друг, това си е твоя работа, а не на този изнудвач. С бруталните, трябва по брутален начин. За съжаление, това е положението.Трябва да действаш добре обмислено и твърдо. Успех!
1
1

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 11
57
42
31
21
10
Дай твоята оценка: