Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Изнасилиха ме на улицата, а той ме бие

Изнасилиха ме на улицата, а той ме бие

Изнасилиха ме на улицата, а той ме бие
Здравейте, аз на 18 години и съм от София искам да ви разкажа моята история на кратко бях на 13 години когато се преместихме с моето семейство без причина във провинцията беше ми много трудно нови приятели училище но постепенно свикнах намерих много приятели когато наварших 14 се запознах със Златко много хубав мил и добро момче поне така мислех искарахме една година.

Един ден савсем случайно го заварих с най добрата си приятелка бях разбита не знаех какфо се случва но сабрах сили и му простих но не беше сащото биеше ме тормозеше ме постоянно нямах сили вече обичах го без него неможех а и със него неможех повече и една поредна вечер след като ме набии аз се пребрах и се нагълтах с хапчета едвам уживях тогава прекарах една седмица в болницата исписаха ме но бях като дрогирана бях много зле далго време един ден бях гладна но нямаше нищо мама беше при една приятелка и реших да ида да купя нещо беше зима много стодено и тамничко вече.

точно тогава в другата улица ме зграбчи един познат и ме изнасили неможах да напра нищо бях много зле. . Минаха се вече 5 години но го виждам всеки ден и си спомням онзи ад вече две години живея с Христо всичко беше прекрасно първата година сега ме бие, тормози, не ми дава да излизам с никой следи ме ско го направа питсм се сз ли сам виновна в мен ли е вината та с никой се не получава моля ако някой може да ми даде някакав савет името ми е Илияна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
25.07.2016 16:25
Отиди в полицията и подай жалба. Другия вариант е да кажеш на някой доверен роднина, който да ти даде съвет как точно да постъпиш. А за този, Златко, сама знаеш какво е решението - напускаш го и никога повече не поглеждаш назад. Мъж, който веднъж е посегнал, ще го направи отново и отново, все по-често и по-често. И ако сега се залъгваш, че ще се промени, че го обичаш или че той те обича, замисли се като родиш едно дете и започне да бие и него на определен момент!
9
13
ужасТ
ужасТ
24.07.2016 18:42
Мале! Една дума без правописна грешка нямаш!
15
22
Диди
Диди
30.07.2016 18:42
Не е писала статията да й натякваш, че има грешки, вместо да я критикуваш й напиши нещо полезно, което ще я избави от ада.
6
3

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
51
40
31
20
11
Дай твоята оценка: